Martin Bosma PVV sloopt D66'ers KeesVee en Minister Ollongren


Rolf Rolink
Rolf Rolink

@8:20 Wat doet D666 dan? Sluit alle PVV stemmers uit...

Vor 7 Stunden
joke hilkens
joke hilkens

Martin Bosman heeft gelijk de wet staat achter hem D66 en VVD kunnen beter enkel rijs naar de maan dat is de oplossing

Vor Tag
Knarf Feob
Knarf Feob

Vrede op aarde en de mensen wel behagen . Haha 👏

Vor Tag
Rick s
Rick s

Martin Bosma moet eens overstappen naar de fvd

Vor 3 Tage
Henk Pierik
Henk Pierik

ollongren heeft geen respect voor de nederlandse bevolking en verkiezingen hebben geen zin en het zelfde figuur als rutte

Vor 4 Tage
Calvin hagen
Calvin hagen

Vrouwen verzwakken een land ze moeten nooit een land regeren

Vor 4 Tage
Otto van Veen
Otto van Veen

Opsluiten die truttebol!

Vor 5 Tage
Jonny Vancraybeen
Jonny Vancraybeen

Lees dit maar eens goed lieve mensen ,LINKS zal altijd met de scepter zwaaien ook als rechts de meerderheid zal hebben want de poen zit links en zoals we weten POEN =MACHT

Vor 10 Tage
Ruud Feenstra
Ruud Feenstra

Mh Verhoeven moet niet zo discrimineren en de hand in eigen boezem steken.

Vor 11 Tage
Michaël Wisse
Michaël Wisse

Onbegrijpelijk dat Ollingren of hoe heet dat ondemocratische kreng er mee weg komt. Ik ben benieuwd wat de oude garde van D66 er van vindt. Jan Terlouw voorop. Een vrouw die voor afscheiding pleit ??? Het is blijkbaar een open zenuw bij D66 dat Nederland niet meer het Nederland van 1966 is. Achterhaalde ideën dat is wat deze partij in huis heeft.

Vor 12 Tage
AyyyLmao
AyyyLmao

7:47 : Verlult zijn eigen strategie.

Vor 13 Tage
AyyyLmao
AyyyLmao

het niveau van de argumentatie is echt te triest : Wij sluiten mensen uit die "anderen uitsluiten". Dan ben je zelf dus ook even fout als datgene wat je nu net wilt voorkomen. Dus : blijf spreken, en ga dus aan beide kanten (kindertjes!) lief spelen met elkaar.

Vor 13 Tage
Ultraviolent Light
Ultraviolent Light

Oftewel, Bosma vraagt Verhoeven om afstand te doen van dit: 7:06 - En krijgt dit antwoord: 8:10. Dat misselijkmakende gezwam over 'categorisch wegzetten' of 'buitensluiten' slaat de plank volledig mis. Jullie (= D66) mening over de standpunten of het taalgebruik van de PVV is irrelevant. Het feit blijft dat je openlijk steun betuigt voor het afscheiden van een deel van het land, in het geval de uitslag van een verkiezing je niet zou bevallen.

Vor 13 Tage
Pascal NL
Pascal NL

Nieuw drinkspel. Pauzeer dit filmpje en neem een shotje sterke drank naar keuze elke keer als Verhoeven "Euhh" zegt. Dat ga je niet redden geloof me.

Vor 14 Tage
Anton Visser
Anton Visser

Begin het langzaam te begrijpen, de taktiek van D 66 , Halsema is nu 1 e burger van onze hoofdstad, volgens mij een vooropgezet strijdplan. Halsema,s standpunt in zake de burka, wordt niet veroordeelt door d 66 minister Ollongren, deze hooghartige tante denkt samen met Halsema dat ze boven de wet staan.

Vor 14 Tage
kaatje bloem
kaatje bloem

In haar blote reet in een neger mannen gevangenis gooien. Dan gaat dat knipogen er wel af.

Vor 14 Tage
Dante Barrington
Dante Barrington

Ze is zeer onbeschoft !!!!

Vor 15 Tage
Roel Veenema
Roel Veenema

D’66 gaat dat merken bij verkiezingen.

Vor 15 Tage
Johan de Ruiter
Johan de Ruiter

Dat ministers gewoon wat papierwerk mogen zitten doen terwijl hun ministerie wordt aangesproken moeten ze afschaffen. Niks multi-tasken, luisteren en de boodschap erkennen.

Vor 15 Tage
M W
M W

Mooi tegenargument hoor; "fuck de inhoud, Uw partij is rascistisch."

Vor 16 Tage
ABE DIJKSTRA
ABE DIJKSTRA

Wat en slappe vent doe Kees Vee, Martin heeft volkomen gelijk!!

Vor 16 Tage
Jon Darkly
Jon Darkly

Heb nog nooit zo'n openlijk corrupt kabinet gezien

Vor 16 Tage
Hans Frederik
Hans Frederik

Mr BOSMA ,,,HET WAS ,,,,,TOP ! DE NEDERLANDSE REDING ,,,,!! RESPECT HOOR ,!!

Vor 16 Tage
Maik van de Camp
Maik van de Camp

De wet geldt alleen voor de belastingbetalende slaaf. Ach om een oud citaat aan te halen. "redeloos, redelooos, radeloos"

Vor 16 Tage
obsprisma
obsprisma

Redeloos, Radeloos en Reddeloos moet het zijn ;-)

Vor 16 Tage
Onno Barendsen
Onno Barendsen

WEES GEEN KEES!

Vor 18 Tage
M_Dutch97
M_Dutch97

4:09 Deze engnek lacht en knipoogt liever dan dat ze zich dood schaamt...

Vor 19 Tage
Rob Woodfield
Rob Woodfield

wat zit dat domme wijf nou te lachen

Vor 20 Tage
Niels
Niels

Onwetend schoothondje Verhoeven.

Vor 20 Tage
heinz53
heinz53

Heer Bosman......geweldig.......U bent een groot talent waar ik GRAAG belastingen voor betaal! En DA’S een compliment van formaat.....

Vor 21 Tag
heinz53
heinz53

Drain the swamp en nederland FIRST voor de nederlandse Nederlanders.

Vor 21 Tag
Marco
Marco

D 66 beticht PVV en FvD van discriminatie. Maar wat doet D 66 met alle kiezers die PVV en FvD stemmen? Juist! Discrimineren, ridiculiseren en marginaliseren. Maar ja dat mag blijkbaar als je denkt dat je moreel superieur bent. Ik hoor het Marcel van Dam nog tegen Pim Fortuyn zeggen: " U bent een minderwaardig mens" . Voor iedereen die wil weten wat het betekent als politici tegenstanders weg zetten als inferieur en een bedreiging voor de samenleving; verdiep je in het boek " Mein Kampf" van de auteur A. Hitler. Nog zo'n zich moreel verheven voelende klootzak die niet met tegenstand kon dealen en anderen dan maar uitschakelde. Links (D 66, GL, PvdA) is imiddels zover naar links afgedreven dat ze zich van retorische middelen bedient die op uiterst rechts niet zouden misstaan. Maar hoe ga je dat inzien als je stikt in je eigen gelijk? Getuige het knipoogje tussendoor dus niet.

Vor 21 Tag
Marco
Marco

+Jan Nijhof Nooit gehoord dat FvD als racistisch wordt bestempeld? Nooit gehoord dat PVV stemmers Tokkies zijn? Dat zijn kwalificaties hoor! Kennelijk ontgaat jou het punt dat ik wil maken ( je negeert het i.i.g. consequent) en dat is dat moreel superieur verheven gedrag wat steeds maar weer ten toon gespreid wordt in de bejegening van zogenaamd populistische partijen en hun kiezers. Populisme is vies, dom, kwaadaardig, etc. Nooit gehoord Jan? Vooral blijven doen en de gele hesjes zullen hier ook de boel slopen. En oh ja...arrogante Baudet....waar kan ik comments van jou vinden over Alexander Pechtold? Over arrogant gesproken.

Vor 7 Tage
Jan Nijhof
Jan Nijhof

+Marco Beste Marco, ik zie het politieke debat niet als discriminatie. Ik zie niet waar "de linkse partijen" de achterban van FvD en PVV als 'domme mensen' bestempelt (wat ik andersom van arrogante Baudet wel hoor), ik hoor wel dat ze de keuze voor FvD een domme keuze noemen. Dat is niet de persoon, maar de handeling.

Vor 7 Tage
Marco
Marco

+Jan Nijhof Jij begint jouw reactie met " Discriminatie is..." Wat beoogde je daar nou mee te zeggen eigenlijk? Ik kan er niet iets anders van maken dan dat jij kennelijk van mening bent dat waar ik het woord discrimineren gebruik dit niet klopt. Daar wijs ik je even fijntjes op. En de term wijsneus....is dat nou zo erg? Ik vind jou niet dom hoor. Net zo goed als ik mensen als Pechtold en Klaver niet dom vind. Ik ben het alleen niet eens met wat zij voor staan. Ik ridiculiseer en marginaliseer hun achterban ook niet. De kracht van het argument staat bij mij immer op 1. En dat is nou ptecies waar het misgaat in het publieke debat; er worden geen standpunten meer verdedigd met goed onderbouwde argumenten maar tegenstanders worden beschimpt en gekleineerd en zelfs gecriminaliseerd. Kijk naar de Zwarte Pieten discussie. Als je voor bent, ben je een racist. Als je tegen bent een links extremist. Er wordt niet meer naar elkaar geluisterd en men zwelgt in het eigen gelijk. Door anderen dom te noemen laad je de verdenking op je jezelf moreel en verstandelijk superieur te achten. Leg dan tenminste even uit waarom je mensen dom vindt als ze een bepaalde politieke voorkeur hebben.

Vor 7 Tage
Jan Nijhof
Jan Nijhof

+Marco Je hebt het kennelijk nodig persoonlijke, neerbuigende opmerkingen te gebruiken wat iets zegt over je argumentatie.. ik had niet de intentie een complete definitie te geven maar probeerde duidelijk te maken dat de rode lijn is dat je mensen mag beoordelen op hun vrije keuzes, niet op aangeboren eigenschappen of eigenschappen die men niet als vrije keuze ervaart. De FvD en diens achterban doet z'n best om vooral VVD- en D66-stemmers als dom af te schilderen, vanuit D66 wordt vooral het stemmen op FcD als dom afgeschildert. Het ontging je kennelijk dat ik ook verschil onderken tussen de persoon don vinden of alleen de specifieke keuze. En niet toevallig maar met aanleiding en wat betekenis heeft. In ander verband heb ik in mijn kritiek op het FvD het VN-verdrag dat discriminatie definieert aangehaald, het juridisch handboek vind ik dan even minder maatgevend maar beide in dit kader veel te hoog over. Wijsneus? Jongen toch ...

Vor 8 Tage
Marco
Marco

+Jan Nijhof Wijsneus, Kijk even naar de definitie van discriminatie in het juridische woordenboek. discriminatie / discrimineren / gediscrimineerd: Fr.: la discrimination: staatsrecht - situatie waarbij personen wegens hun geslacht, ras, huidskleur, afkomst of etnische afstamming, gezondheidstoestand, geloof of levensbeschouwing verschillend worden behandeld zonder dat dat verschil objectief en redelijkerwijze kan worden gerechtvaardigd. Zie: wet van 25 februari 2003 ter bestrijding van discriminatie (…). Je hanteert een iets te nauwe omschrijving om je moreel superieure punt te maken (immers jij bepaalt wel even wanneer iemand dom is) Marginaliseren en ridiculiseren had ik ook nog genoemd. Dat zijn misschien te moeilijke woorden voor je maar gelukkig bewijs jij met jouw reactie mijn gelijk in deze.

Vor 9 Tage
tim van beek
tim van beek

Democratie is leuk als ons soort mensen wint en anders ga ik met blokken gooien En zo is het met d66 Een eldorado van kinderbakfietsen? Geniaal. Ze hebben het moeilijk de d66 elite en kunnen niet tegen de voor hen veel te intelligente Bosma op.

Vor 22 Tage
Michel Tao
Michel Tao

Verhoeven heeft de kop van zo'n figuur die zijn vrouw slaat. Helemaal de weg kwijt.

Vor 22 Tage
Fonz Wenehenubun
Fonz Wenehenubun

messchien kan ze goed pijpen

Vor 22 Tage
Allard Freichmann
Allard Freichmann

Ach Martin. Gaat fietsen.

Vor 22 Tage
Ras Lennard
Ras Lennard

Ollongren is dat niet die psychiatrisch patiënte die niet meer van verlof is terug gekeerd!?

Vor 22 Tage
Arie Bos
Arie Bos

Die Verhoeven suggereert dus dat je (lees: mevrouw Ollongren) in de ene functie ongestraft iets kunt roepen wat je in een andere functie niet zou kunnen en dat je daar vervolgens niets over mag opmerken? Wat een sukkel zeg! Feit is dat mevrouw Ollongren als 'democraat' eerst 100% achter een raadgevend referendum stond, maar datzelfde raadgevend referendum nu als 'minister' gewoon in de prullenbak gooit. Dat overigens even los van de vraag of zo'n raadgevend referendum überhaupt zinvol is.

Vor 23 Tage
padro777
padro777

Tsja, inwendig ontploft Bosaap van jaloezie. Hij ziet ministers met intelligentie die in staat zijn het land capabel te besturen, iets waarvan hij nog niet eens kan dromen.

Vor Monat
Keescanadees
Keescanadees

Kom bij de Nederlandse Nationalistische Discord server Een snel groeiende server waar je vrij kunt spreken met andere Nederlandse Patriotten. http://discord.gg/xAFc7m2

Vor Monat
er zaal
er zaal

http://static.afbeeldinguploaden.nl/1806/419117/0hfWMMto.jpg Mensen op aarde (lol), ik kan je een waargebeurd verhaal vertellen over Aliens. Pentagram = 5 en Hexagram = 6: Op 11-9-2001 werd er een beeld geschapen dat alle Christenen allemaal schattige lieve schaapjes zijn in het weiland van je heiland, een oud mannetje die beweerd je vader = god te zijn, en je herder, en jij bent dan automatisch een kindje, en een schaap. Dat zijn foute sommen net als Tijd = geld en klant = koning in de kabbala van het goud gold geld hang je dan roofdier leeuw adelaar terror duivel satan luciferser kan het niet dan Jan Peter Balkenende. Fictief en Geestelijk constellatie zag er, in deze tijd omschreven zo uit: Vanuit de pentagram = 5 Hollywood Entertainende industrie geleid in de HEXAGRAM = 6 wat men noemt de Joodse traditie waarbij GELOVEN hun kracht is en LIEGEN een TOPSPORT om zoveel mogelijk bezit stoffelijk te vergaren in de REALITEIT. Die realiteit die geheel overstroomde met valse informatie en HOAX NEPNIEUWS PROPAGANDA en de wereld werd een oorlog in geleid van dat punt 11-9-2001, de ORDE VAN 5 in de Romeinse zonnekalender. 1+1+9+2+1=14 1+4=5. Rekenen schrijven en lezen kan je combineren en formules maken is niet zo moeilijk. De naam Littleboy kwam ook voor in 1945 die samen met Fat Man Japan tot stilstand bracht ten opzichte het kunnen voeren van een oorlog in het groot. Maar er was toen geen einde gekomen aan het KAMPEN systeem net als hier toen het geval was met ene Adolf Hitler die nu al meer dan 70 jaar in Nederland als een 4 en 5 mei, de zon staat dan in het midden van het teken STIER, in de Joodse traditie net zoals met Kerst en Pasen Jezus langskomt ieder jaar een rondje om de zon in een sample te zetten is als een godbabyduivelkruisholocaust systeem waar ze dus elk jaar 2 minuten laten zien hoe braaf je mondje SSSSTTTTT te houden, NIKS TE ZEGGEN 2 minuten oefenen ze allemaal in de KABBALA VAN HET GELD IN DE JOODSE TRADITIE en is ADOLF HITLER NET ALS JEZUS, MOHAMMED, en andere figuren die opvielen vroeger en informatie bij gehouden werd in schrift, dan in de mensen voortleven in de huidige tijd. Dus nu leeft er iemand die 1500 jaar geleden leefde nog steeds voort in de lichamen van pak m beet 1,3 miljard moslims op aarde in naam van ALLAH AKBAR DE ZWEVENDE GEEST ZONDER LICHAAM, waar dan element STRIJD in voor komt. UFO = FACTOR UNKNOWN. Geloven is een werkwoord wat je kan doen als je iets niet weet, en hangt af van vertrouwen. De FICTIE VAN DE FLIMS IN DE BREINS EN HET GEESTELIJKE VAN RELIGIE, Dan kan je het dus als volgt omschrijven in je eigen land politiek gezien: De FICTIEVE GEESTELIJK POLITIEKE JAN HARRY POTTER PETER BALKENENDE MET ZIJN LUCIFERIAANSE ANGLICAANSE METHODISTISCHE TOVERSTAFJE VAN STENEN BROOD TE MAKEN ALSOF HIJ DE PROFEET IS PROFITEREN EN PROFIJT DE WOORDEN ZIJN, EN DE AREA 51 UFO WAS TOEN GELAND OP DE PUINHOPEN VAN PAARS VANWEGE ECONOMISCHE RAMPSPOED DIE VANWEGE HET NIET KUNNEN ZIEN IN HET DONKER ALS MENS OP JULLIE PAD LAG. Leuk he? Ik ben een galactisch commandant met de galactische orders. - http://www.youtube.com/watch?v=fxn2A1oYqvs Michael Joseph Jackson (Gary (Indiana), 29 augustus 1958 – Los Angeles (Californië), 25 juni 2009 = ORDER 6 in the Roman Solarcalender. http://www.youtube.com/watch?v=GKYci8mmHVU Listen to the king of Africa. - Ik kraakte deze code al in de jaren 90 vandaar. Christenunie van de SLANG - http://www.youtube.com/watch?v=n6p5Q6_JBes Het heeft te maken met een Missing link die als een zwart gat in de kennis van de mens is gedreven. the union of the snake (1983) Orde van 5 in de Romeinse zonnekalender De S en de 5 hebben de vorm van een slang. Volkert van der Graaf 9 juli 1969 9+7+1+9+6+9=41 4+1=5 Orde 1 = 41 Orde 2 = 5  - geb dag Adolf Hitler 20-4-1889 2+4+1+8+8+9=32 3+2=5 Orde 1 = 32 Orde 2 = 5  - Kristalnacht 9-11-1938 9+1+1+1+9+3+8=32 3+2=5 Orde 1 = 32 Orde 2 = 5 - Geb dag Jomanda Jolanda Damman 5-5-1948 5+5+1+9+4+8=32 3+2=5 Orde 1 = 32 Orde 2 = 5  - Geb dag Sylvana Simons 31-1-1971 3+1+1+1+9+7+1 =23 3+2=5 Orde 1 = 23 Orde 2 = 5  - Geb dag Neelie Kroes 19-7-1941 1+9+7+1+9+4+1=32 3+2=5 Orde 1 = 32 Orde 2 = 5  - Geb dag Assad 11-9-1965 1+1+9+1+9+6+5==32 3+2=5 Orde 1 = 32 Orde 2 = 5  - 11-9-2001 1+1+9+2+1=14 1+4=5 Orde 1 = 32 Orde 2 = 5  - Geb dag Thierry Baudet 28-1-1983 2+8+1+1+9+8+3=32 3+2=5 Orde 1 = 32 Orde 2 = 5 - Theo Hiddema Geb dag 1-4-1944 1+4+1+9+4+4=23 2+3=5 Orde 1 = 23 Orde 2 = 5 - Dolf Jansen 25-6-1963 2+5+6+1+9+6+3=32 3+2=5 Orde 1 = 32 Orde 2 = 5 - Anunnaki (tijdlijn 7000 jaar oud) illuminatie methodisten > Tak van Angelicaanse kerk - Stamboom = bloodlines. Studenten groepje genaamd Skuls and Bones - universiteit in Yale. Mythe = Serpent of ancient Egypt. Foute sommen zijn onder andere: tijd = geld, klant = koning, atoombom = vredesduif, enz... wie er tegen in gaat wordt aan een kruis gespijkerd. Tijdlijnen - Pasen en kristalnacht en 1492-1942. - Met als bijsluiter de variabelen van de constante = oppositie: God en Duivel, Hel en Hemel, Goed en Slecht. - http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/431905/MnUQBW4p.gif P Politiek = bestuur i industrie = bezit g geestelijke = nonsens. B Banken = financiële sector = beheer PIG B. PIGS IN SPACE MET KERMIT DE KIKKER, HET IS GROEN EN HET ... - Nu kan je begrijpen dat het herstellen van de voedselketen op de 5 continenten niet door een stel mensen geleid kan worden die zich voordoen als Aliens en ondertussen de mensheid uitzuigen in economische structuren waar liegen bedriegen stelen en roven en er mee weg komen hun standaard manieren zijn. Omdat er families zijn met bloodlines die elkaar al vele eeuwen economisch bestrijden ook.

Vor Monat
er zaal
er zaal

http://www.youtube.com/watch?v=QcrKsn5toVc Ik ben niet saai, ik maak Drum And Bass, jij bent saai Pagan, net als je overgrootmoeder.

Vor Monat
er zaal
er zaal

De woorden "niet relevant" gebruiken ze in een rechtszaal, Pagan wil hier rechtertje spelen met zijn low level trol plempsels want hij weet niet beter vader romeinen 1,22 lol. idioten.

Vor Monat
er zaal
er zaal

ik ben een andere frequentie dan je waarschijnlijk gewend bent. ik zal je eerst het getal 11 uitleggen. Op vlaggen kan je symbolen zien. Volle maan is het, als de Zon en de Maan in oppositie staan met de planeet aarde. Stel dat de zon in het teken Stier staat, dat is 3D wat er achter ligt als gebied waar de mens niet heen kan gaan, staat de maan aan de andere kant van de aarde, en staat de maan in Schorpioen. Maan = emoties, en als de constante = emoties, zijn de variabelen Lachen en Huilen. Het is 11 keer per jaar volle maan, reken het maar uit. Jullie kunnen allemaal Nederlands Schrijven en lezen, en rekenen met een decimaal rekenstelsel. En wat doen ze er mee? Nou, dat zie je dus ook veel in het nieuws. Waar de functie Journalist dus braaf moet laten zien aan jullie, wat de DICTATORS, achter de schermen is dat de industrie en de bank, samen met de media de afgelopen eeuw dat heeft over genomen met ook Satanisten die GROEN LICHT KREGEN het via beeldbuizen 2D onder de schedels te tetteren. Maar als het WOEDE wordt na lachen en huilen, want de rede waarom men lacht kan nogal een verschillende oorzaak hebben, het leedvermaak de hele eeuw al weer geheel is opgehemeld door Satanist Hans Teeuwen, en niemand kon wat doen, zielig figuur uit het theater mee gaan laten TETTEREN met zijn HOLOCAUST PROFEET ADOLF HITLER die de oproepen om de GENOCIDE te starten vanuit BIJBEL natuurlijk al lang hadden begrepen. Destroyers als jullie dat toelaten ook via de media mee te laten KERMEN met hun zogenaamde nep intelligentie over het oplossen van bijvoorbeeld hoofddoekjes. Daar hebben Satanisten als Hans Teeuwen geen ANTWOORD OP, en daarom hebben ze hem daar neer geplant. Verder is Hans Teeuwen een Talent hoor, maar als je dat er mee doet, kan je dat vergelijken als in je RAZENDE WOEDE van dat alles in een auto stappen en door de menigte heen rijden als een ROEP om een ANTWOORD voor de problemen die er uit voort kunnen vloeien. Dus Turkije werd duurder vanwege de oorlog ook, en het groter maken van de economie, als STERKE HANDELSPARTNER VAN DE EU, je een buurland bent als Turkije van een land die al jaren in OORLOG is, Syrië. Dus toen er meer Turkse munt bij werd gedrukt, en in omloop werden gebracht, werd dus alles ook duurder, maar er werd ook geïnvesteerd in banen. Dat is waar je het woordje Illuminatie op toe kan gaan passen, eerst begrijpen wie Adam Weishaupt was voor je iedereen als een CHRISTEN begint aan te wijzen en tot DE DUIVEL uitroept als in een KALIFAAT, want die voorbeelden zijn er ZAT VAN. Dus Turkije heeft dan aan de ene kant de islam wereld ook in oorlog, en aan de andere kant Europa, de afgelopen duizenden jaren een SLAVENKAMPF van de oude ROMEINEN en de Joden van toen, dat dient eerst begrepen te worden. In een Anunnaki Kartel hadden de Joden namelijk de werkweek geschapen, en niet de planeet aarde, dus daar heb je al een FOUT. Daarnaast is het nu welletjes geweest hoe Nederland is over genomen via een politieke COUP in 2002 met geweld, of je het nu wel of niet met Pim Fortuyn eens was doet er ook niet meer toe, op dat moment was je al in OORLOG. Dus als je je de vraag wil stellen of Nederland als Land achter Amerika aan moet lopen KLAKKELOOS, je eerst weer de woorden Methodisten = een TAK van de Anglicaanse kerk moet gaan leren BEGRIJPEN, en ook begrijpen dat de PVV een TAK is van de VVD vanaf 2004, leer dus maar denken in een boomstructuur in constanten en variabelen. Dan wordt het MODULISME een laatste soort ISME, waar in de variabelen constant mee veranderen met de BEWEGINGEN VAN DE MENS. Christendom = oude Egyptische Mythe van de SLANG, een SERPENT, list en sluw, slang en appel... Groeten van RA.

Vor Monat
er zaal
er zaal

Pagan, je moet stoppen met die roman polansky psychologie uit te voeren in die joodse traditie.

Vor Monat
er zaal
er zaal

Horen zien en voelen = communiceren, dus Cartoons voor Nederland. Begin: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/452053/XA4neNIM.jpg Farao (met Lubach): http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/452567/bYNrAQAO.jpg Ons oog suikerberg: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/454840/CZBlAHR9.jpg EU: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/448690/qIEeJ1HR.jpg Spion: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/451237/EKi98knF.jpg Politiek NL: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/429977/4P1kd08O.gif Hiërarchie Monarchie: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/436956/nupGK1ap.jpg Spinnerij: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/438068/cr4CkHLJ.gif Pentagram: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/435939/TmnVOicP.gif FvD: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/451039/on0qyx9j.jpg FvD2: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/433197/ALDp3ua2.jpg FvD site unsafe: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/449094/cNiAaUWL.jpg PVV: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/446578/6jcOiTQ5.jpg PVV TALK: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/449571/UooqSJmI.jpg PVV aanhangers: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/456338/hUsFc05w.jpg Wilders Kampf: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/457784/x73qYgNu.jpg Metselaars: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1809/458852/8ESqMGZy.jpg D66: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/437690/SMhkZ2q6.jpg Effecten: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1809/461345/0cWpHu2J.jpg Religie1: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/428307/7DQlgYD9.jpg Religie2: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/430289/KVGLMiYf.gif CDA1: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/438539/kdWCQhcW.jpg CDA2: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/438864/4aTccfV8.jpg CDA3: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/436771/2MWdwcB7.gif Misbruiker: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/433381/xMnJFY2m.jpg MulCul draait door: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/457751/GKShO5Jf.jpg Pentagram: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/437039/6G14FeYz.jpg Media1: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1806/426729/qYPCzDS5.gif Media2: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/428996/D2uUDT6p.gif Talking: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/436053/eXqA5aa7.jpg Economie: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/435948/heqXGf0Q.gif JJ terreur: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/428652/pRJYiYsQ.gif Bank1: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/428957/vYfSnj87.jpg Bank2 (lucifer): http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/436596/Ewedzo4K.jpg Schuld: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/433467/VqP0KBRa.gif Crisis: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/437692/QcBHrvbM.jpg Offeren: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/433614/0hSNjl7H.jpg Ponzi methodes: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/437036/mBOochir.jpg Oorlog1: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/450213/DcXongYe.jpg Oorlog2: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/437728/tJ5kv95O.jpg Hygiena's: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/457752/BcqTjkye.jpg Bombarding: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/435949/WC1PQqUt.gif Nuclear1: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/435587/vt9m1ETc.gif Nuclear pentagram: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/435950/rFBFk626.gif Symbolen: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/428980/TRwGm1tN.gif Dromen: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/433381/xMnJFY2m.jpg Bron: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/428985/lwkVIDoF.gif Vraag en aanbod: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/428668/MzXLdBq5.gif NL: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1806/426496/QvHKiIMg.jpg Nederlanders: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/435934/dHNt3KQk.gif Nero + Lucifer: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1806/425763/Q9T9kdlI.jpg Nero oren: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/429195/FuwoaRlV.gif Publiek: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/428887/agifjsgG.gif Adolf: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/440371/sHpgKIUg.jpg Adol land: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/448050/td1sUyLN.jpg Atoomdolf: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/436066/Z0NsqHDl.jpg Orde 6: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1806/426510/tWXGRvm7.jpg Wapens: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1806/419117/0hfWMMto.jpg Orde 3 en 5: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1806/426170/baimR3UX.jpg De NU: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1806/426495/34SImP0W.jpg Projecten1: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/433470/95G2gRqU.gif Projecten2: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/435884/qAS8gM3k.gif Voetbal 1: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/433472/aHJbPTsD.gif Voetbal 2: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/433473/4r7F8uqK.gif Voetbal vlag: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/435585/LEL1p390.gif Voetbal publiek: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/433471/nX4MDRhL.gif Hollywoedend: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/435944/7sOB8wWf.gif Fictie1: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/435591/IVBzypj8.jpg Fictie2: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/435942/JrmZQzT0.gif Illusie1: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/439569/Vcr3YdNh.jpg Illusie2: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/435589/LJsMrXy1.gif Netwerk Web: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/450195/QYYz918b.jpg Leeuw en Schorpioen: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/452959/SmjYEWTy.gif STIL1: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/449576/He822v0S.jpg STIL2: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/437729/WZsGpGC1.jpg Wil Hel Mus: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1806/426133/7fk34HZ3.jpg Hans und Gretel: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/451236/j8zwe68a.gif Je moeder: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/431905/MnUQBW4p.gif Only: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/435593/V58WzXos.jpg HUFTER 1: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/452967/QPE2COG6.gif HUFTER 2: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/452968/7xqvK5Yq.gif YouTube 1: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1809/461058/ahXff62P.jpg YouTube 2: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1809/460616/c3BWPxGP.jpg Vlag: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/435077/smcz1eGV.jpg Gebouw: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/428103/l5qI6nN4.jpg Galactic pionts: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/449575/wubVCG2s.jpg Wake up: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/430295/PVJEPG5U.gif Geloven: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/428952/17YGG4AJ.jpg STANK: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/448268/Xyrh06BJ.jpg Uprising call 911: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/436772/CuiHEYbL.gif Overzicht: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/439503/FJUC7lUr.jpg Forum: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1808/449382/A1eGhUgx.jpg Ons oog: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1807/437693/Qk5f7DLa.jpg The end: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1806/426144/xJKvJP8S.jpg

Vor Monat
Jos Verlaan
Jos Verlaan

Kees kees kees toch wat is dit slecht

Vor Monat
Roy blonk
Roy blonk

bilderberg groep mensen deze vrouw is een groot groot gevaar voor ons normaal werkende burgers sireus kijk wat ze allemaal aan het doen is en die kop van dr de hele tijd ze heb echt schijtt aan ons allemaal net als vele daar in die ene zaal

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

+Roy blonk Je hebt last van allerlei irrationele en paranoïde complottheorieën die geen enkele andere basis hebben behalve onzinnige speculaties. O ja, en stront is met een t trouwens.

Vor Monat
Roy blonk
Roy blonk

wat lul je nou man ? ga nou is wat verder kijken dan je neus lang is en zie hoe rutte belazerd word en wij op onze beurt weer ik lig hier niet wakker van hoor als strond de ventilator raakt weet ik wel aan welke kant ik sta dat is die van mij en de toekomst van me kinderen niet die van rutte en ollongren met hun dubbele agendas ;) daar hoef je niks geks voor erbij te bedenken je ziet tog aan hun houding acties en uitspraken dat ze werkelijk geen ene fuck om ons geven je zag tog hoe fleur de enige was die liet blijken hoe focktop ze het vond van het feit dat een ziekenhuis failiet kan gaan 90 procent van de kamer houd zn bek dicht dit zijn mensen partijen die al decenia lang ons land naar de klote aan het helpen zijn en krijgen steun van mensen als jou en mensen die alles van de tv aannemen en nog iets als ik een bange poepert zou zijn met nachtmerries zou ik hier net als jou onder een valse naam beetje intressant lopen doen druiloor ik ga ook niet verder reageren op je waarschijnlijk ben je zon world of warcrafter van 48 jaar die leeft van thuisbezorgd hamburgers je buren kennen je niet want je leeft in huis ofzo blabla je kent het wel laterrrr

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Sjongejonge wat een nachtmerries heb je toch allemaal.

Vor Monat
dede r
dede r

D'66 is inderdaad een enge fascistische club, gedekt door Grachtengordel en NPO

Vor Monat
Arie Bos
Arie Bos

+dede r Of socialisme, of communisme om maar wat te noemen. Dus je hebt dan al Links en Rechts...

Vor 23 Tage
Pagan Cloak
Pagan Cloak

+dede r En jij denkt dat ze dat doen?

Vor Monat
dede r
dede r

+Pagan Cloak Het opleggen van een eenzijdige mening aan een heel volk, is fascisme.

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Hoezo "fascistisch"?

Vor Monat
Dick
Dick

Het categorisch wegzetten van miljoenen Nederlanders daar is D66 voorloper is. Deze partij is racistisch en moet verboden worden!

Vor Monat
Johan van der Meulen
Johan van der Meulen

Arie Bos Een andere voorstander van aansluiting bij Duitsland was in 1994 Thijs Wöltgens , senator van de Partij van de Arbeid. De man leeft niet meer. Arnold Grünberg ging in zijn pro-duitse gezindheid zo ver dat hij als vrijwilliger bij de Bundeswehr deelnam aan een vredesmissie in Afghanistan en daarover een reportage schreef voor HUMO.

Vor 17 Tage
Johan van der Meulen
Johan van der Meulen

+Arie Bos "Zij zijn de oorlog begonnen, niemand anders". Zulks is niet gans waar. De duitse rijksregering stelde al het mogelijke in het werk om tot een redelijke oplossing te komen van het ten hemel schreiende onrecht van de kwestie Danzig en de Corridor maar de gewetenloze britse minister van Buitenlandse Zaken Earl Robert Halifax stijfde de Polen in hun verzet tegen de duitse voorstellen. De Britten bij monde van Robert Halifax duldden geen sterk Duitsland op het europese continent. Die opmerking over de Almachtige ontleende ik aan een Moghrebijnse receptionist van mijn hotel in Tanger. Hij sprak: toen God de wereld schiep, waar waren toen Marokko, Algiers en Tunis? Met andere woorden, hij vond het onzin dat zijn vaderland, Noord-Afrika, in verschillende staten is verdeeld. Zoals ik het onzin vind dat Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland verschillende staten vormen. En als jij mij een oprot-premie van 1 miljoen euro schenkt wil ik best naar Duitsland verhuizen als ik je daarmee kan plezieren. Ik wil best geloven dat jij een eventuele vereniging tussen Holland en Engeland eveneens als "landverraad" betitelt, maar ik betwijfel nogmaals dat je dan ook zo kookt van woede als bij een voorstel tot hereniging van de Nederlanden met de Bondsrepubliek.

Vor 19 Tage
Arie Bos
Arie Bos

+Johan van der Meulen Die zogenaamde Almachtige bestaat niet, daar ben ik gauw klaar mee. En als-ie al bestaat is het een zak dat hij uit zijn naam zoveel ellende laat geschieden. Maar als jij in sprookjes wilt geloven, ga lekker je gang. Verder is begrijpend lezen blijkbaar moeilijk voor je, want ik heb al aangegeven dat 'je land willen laten opgaan in welk land dan ook noem ik landverraad'. Wat is daar onduidelijk aan? Verder moet je heel snel op houden mijn vader hierbij te betrekken, die heeft hier niets mee van doen en al 51 jaar dood. Ik heb niets tegen Duitsers, tegen geen enkel 'volk' wat dat betreft. Of Duitsland er al dan niet goed vanaf is gekomen weet ik niet, het land lag volkomen in puin na 6 jaar oorlog, en dat hadden ze aan zichzelf te wijten. Zij zijn de oorlog begonnen, niemand anders. Er wordt altijd gezegd dat na WO2 de 'fouten van Versailles' niet zijn herhaald. Dat kan zo zijn en was fijn voor Duitsland. Maar de ware reden is dat men Duitsland nodig had als buffer tegen het oprukkende communisme. En over het NL-verzet zwijg ik maar. Zooitje idioten die niets maar dan ook niets bereikt hebben anders dan dat honderden en misschien wel duizenden volmaakt onschuldigen als represaille werden doodgeschoten. Na de oorlog had ineens half Nederland in het verzet gezeten, laat me niet lachen. En mede door hun amateurisme (denk aan het Englandspiel) is het verzet de enige keer dat ze wel geloofd moesten worden niet geloofd, met als gevolg de nederlaag bij Arnhem. Maar nogmaals, rot lekker op en ga in Duitsland wonen als je het daar allemaal zo fijn vindt.

Vor 19 Tage
Johan van der Meulen
Johan van der Meulen

+Arie Bos Stel, ik bepleit dat ik de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland wil samen voegen met Engeland, zou je dan ook zo emotioneel reageren? Zou je zulks ook landverraad noemen? Staatsgrenzen zijn gemaakt door mensen niet door de Almachtige. Jouw reacties op mijn berichten lijken te zijn geschreven met het schuim op de lippen. Was jouw vader wellicht weerstander? Een ding vind ik in ieder geval positief: je ontkent dat je iets tegen Duitsers hebt. Ik ken heel wat tegenstrevers die openlijk daarvoor uitkwamen dat zij een hekel aan Duitsers hadden en dat ze vonden dat Duitsland er veel te goed is vanaf gekomen na de ineenstorting.

Vor 19 Tage
Arie Bos
Arie Bos

+Johan van der Meulen Niets, dat zeg ik ook nergens, is weer een domme aanname van je. Maar je land willen laten opgaan in welk land dan ook noem ik landverraad.

Vor 19 Tage
Peter Chess
Peter Chess

Verhoeven draait weer zijn oude grammofoonplaat af. Dat gaat totaal niet over de inhoud. Maar daar heeft hij geen argumenten voor en tja.......dan maar weer hetzelfde afleidende riedeltje.

Vor Monat
Peter Chess
Peter Chess

+Pagan Cloak , zeker, luister maar goed. Een stelling en onderbouwing. Hoorde ik niet bij Verhoeven maar als ik wat heb gemist dan hoor ik dat graag.

Vor 10 Tage
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Was er "inhoud" dan?

Vor Monat
Benjamin Oosthoek
Benjamin Oosthoek

Is hetzelfde als de democrates met Trump. Ze noemen zichzelf democraten, maar het zijn het meest useless soort mens wat er is. Zo ontstaan genderless toiletten en volksliederen enzo...kk sad af. Soms krijg je wel echt moordneigingen van die mislukte experimenten van de natuur...

Vor Monat
Richard-1
Richard-1

30 jaar is 30 jaar te weinig.

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

30 jaar teveel. Ze helemaal niets verkeerd gedaan.

Vor Monat
Paul Nunnink
Paul Nunnink

Als Wilders de baas wordt ga ik politiek asiel in Amsterdam aanvragen! :-D :-D :-D

Vor Monat
Martin Lubrecht
Martin Lubrecht

Met haar gaat nooit iets gebeuren grote vriendin van Beatrix dan ben je gedekt aan alle kanten

Vor Monat
Rf projectz
Rf projectz

die Ollongren neemt het allemaal niet zo serieus, net als die Rutte....

Vor Monat
Johan van der Meulen
Johan van der Meulen

Pagan Cloak Zo onzinnig is het niet hetgeen Martin Bosma verkondigt. Er is een andere youtube waarop Martin Bosma een bolwassing geeft aaa Freek de Jonge. Een aanrader.

Vor 18 Tage
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Waarom zouden deze onzin die Bosma uitkraamt dan serieus moeten nemen?

Vor Monat
Mark T
Mark T

Held 👊👍

Vor Monat
William Handley
William Handley

Bosma is een held.

Vor Monat
VB
VB

+Pagan Cloak inderdaad.

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Dat moet haast wel dan.

Vor Monat
VB
VB

+Pagan Cloak dan verwar ik u denk ik met iemand anders.

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

En buiten het feit dat de Van Dale nu ook online is ben ik ook nog steeds in het bezit van een Van Dale in mijn boekenkast. Er staat niets in dat uw suggestie onderschrijft maar evengoed leuk geprobeerd meneer of mevrouw de jurist.

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

+VB Indien u mijn vraag niet beantwoordt is deze discussie bij deze gesloten. Mijn eigen antwoord luidt: ik heb geen rechten gestudeerd maar ik kan wel beter lezen.

Vor Monat
Oma met lekker kontje
Oma met lekker kontje

Ik bak koekjes met kontharen van Ollongren en voer ze aan D66 leden.

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

+er zaal Cartoons en Saddam... alweer van die zinloze en totaal niet relevante toevoegingen aan kabbala en al die andere onzin die je eerder al spuide. En nu ga ook nog een neerbuigend zitten doen met domme stropop-argumenten en ad hominems.. Hoepel op, zielig en onvolwassen ventje die je bent, je verveelt me mateloos. Jij wilt gewoon alleen maar aandacht en dat verdien je niet eens.

Vor Monat
er zaal
er zaal

Advies aan Pagan, google op het woordje "Concepten" en onthou, dit kan in 1 riedeltje...

Vor Monat
er zaal
er zaal

Ook kan je er smartlappen over schrijven Pagan op het niveau pak een kratje en schrijf je suf als André Hazes lol. Herman Brood is de zon van 5-11 in de traditie iedereen via zijn muziek te vertellen met NEVER BE CLEVER hoe dom je verplicht dient te zijn van de GARE CHRISTEN Romeinen 1,22, als je geen klappen wil jij BUIGT VOOR WIL HELM en een helm wil. Pentagram = 5 en hexagram = 6 Je kan als je het niet zeggen kan ook zingen  de meester der smartlappen... SMART LAPPEN. op de melodie van 1 of ander nummer van Bennie Nijman dacht ik me te herinneren.   Presidentiele smartlap tekst zingen: in Eeuw 21... 1___________________________________________________ Ik wilde oorlog voorkomen, maar was over Carrière aan het dromen  Hij weet niet hoe, hij weet niet hoe hij weet niet hoe nee hij weet niet hoe, Zakelijke geschillen laten legers elkaar villen,  Hij weet niet hoe, hij weet niet hoe hij weet niet hoe nee hij weet niet hoe, Tijdens de crisis en Maleise eten de dommen mayonaise Legers moeten bouwen om toch die vrede te behouden,  Hij weet niet hoe..... oh oh oh oh hij weet niet hoe  weet niet hoe hij weet niet hoe nee hij weet niet hoe, 2___________________________________________________ Ze grijpen je bij de ballen om niet van hun voetstuk te vallen,  Hij weet niet hoe, hij weet niet hoe hij weet niet hoe nee hij weet niet hoe, Met prekers die het weten en je proberen op te vreten,  Hij weet niet hoe, hij weet niet hoe hij weet niet hoe nee hij weet niet hoe, Als slaafje moet je rennen en de klappen van de zweep kennen, Vlucht nu snel in de struiken en gedraag je als een kuiken  Hij weet niet hoe..... oh oh oh oh hij weet niet hoe  weet niet hoe hij weet niet hoe nee hij weet niet hoe, 3___________________________________________________ Dus kijk je maar naar boven om te zien wat ze beloven  Hij weet niet hoe, hij weet niet hoe hij weet niet hoe nee hij weet niet hoe, Zodat je maar blijft hopen en vooral ook braaf blijft kopen  Hij weet niet hoe, hij weet niet hoe hij weet niet hoe nee hij weet niet hoe, Scoor punten en word profeet en zorg dat jij alleen het weet JE vader heet dan God en je leven wordt een genot  Hij weet niet hoe..... oh oh oh oh hij weet niet hoe  weet niet hoe hij weet niet hoe nee hij weet niet hoe, De president weet niet hoeoehoehoeoeohoe Nee niemand weet nu nog HOE. BOEHOE en we lezen nog wat DONALD DUCKS. MET DAGOBERT EEKHOORN EN ZIJN PAKHUIS VOL EIKELS. Gelukkig, hebben de Jehova Getuigen een getuige die een getuige kent die hoorde van een getuige dat een getuige had gezegd dat er een getuige was die getuige was van de overtuiging dat het over tuig ging. En alleen voor Nederlanders: Als je "United States" uitspreekt hoor je dezelfde klank als "U naait het steeds" Verder moet het volkslied deels worden aangepast naar de maatstaven van deze tijd: Wilraketschild vahahan nassaue ben ik van amerikaans Bloed. Het heeft niks met ons zelf te maken, maar omdat het van Maarten van Rossem Moet. enz... en verzin zelf ook eens wat NIEUWS i.p.v. altijd maar alles af te JATTEN.

Vor Monat
er zaal
er zaal

Pagan, Je kan er dus ook zo een gedicht over TYPEN... Gedichtje voor de mensheid van sint tijdmachine. Ja in het jaar nul, was het een barbaars spul, Ze hingen je zo aan een kruis, en luizen was een werkwoord aan het tegeltje in huis. Sinds sluizen en luizen ook werkwoorden zijn met nadruk op er in, heb je natuurlijk die verbale dokters van de spin. Met wapens kan je andere mensen dan weg blaffen, Ja in Naam van God Duivel Allah en de rest leerde jij de rest wel even straffen. Want jij was het slachtoffer en werd de dader, allemaal in naam van je GOD = de vader. Ja God Goed Goud Gold Geld, trek aan dat blauw rode pakje met een S op je borst en word de held. Ja echt, want dan was het al voorspeld, dan krijg jij op je brave borst ook een speld. Je had via gebedjes nog met de Goden gebeld, maar niemand kwam fysiek toen toegesneld, tijdens het aanhoudende geweld, die werd gemeld, vanaf het voetbalveld. Geopend is de jacht op de talenten, ja voor die managers ook lekker veel centen. Want in de Kabbala van het Geld, was je verteld, ga je nooit alleen maar vergezeld, door mooie mensen om je heen, die zijn dan ook niet zo alleen, Ja samen word je dan al snel een Groep, en heb je al snel een TROEP. De roedel noemen we dat bij honden, alsof honden leren konden. De eekhoorn is in die context ook die toorn, Dat weet je van te voren, dat zal je moeten begrijpen als je dat kan horen. Want je bent niet gisteren geboren, of op je hoofd gevallen zo vanaf een toren. Ben je dat wel en leef je in die bel, vraag het dan aan Willem Tell. Hey jij, kom uit je EI, wat je kijkt er naar en staat er bij. Terwijl de imams uit de verzen van de koran wat teksten voorlazen, en je met explosieven wordt weg geblazen, tijdens het drinken van wijn uit die NERO glazen, Want de BANK kende van de wet alle mazen, gooi op die azen, ben jij al de aas, de 1 of de 11? Of ben jij gewoon wel al jezelf? Dat een ander zich in jou gaat verplaatsen, en voor je het weet ben je ballen aan het kaatsen. Uiteraard altijd op geestelijk gebied, je weet wel, meet veel Schaam, die dooien en die naam zonder lichaam, je hoort ze wel maar je ziet ze niet. De symbolen van de gladiolen, hebben die je geld gestolen? Was die Gouden Kalf piramide structuur, nu niet al een beetje te duur? Met je duizend bommen en granaten, kan je mensen die je niet eens kent blijven haten. Maar met verstand en ontwikkelingen, zie hoor en voel je ook hele andere dingen. Had je die nog niet ontdekt? Want je was bezig hoe onbevlekt, een baby te gaan baren, en blind verder te varen. Ja want de piraten zagen de aarde is plat op een papier, en dachten, ah zo ziet dat er uit hier. Dus eet patat en roep de aarde = plat, op Terreuropa het zinkende schip, geschokt reageren is dan wat er als geluid komt want dat is politiek erg hip. Waarom? die bom, en hoe? die roe, en wanneer? de volgende SNEER. en kwaad? na de volgende lading smaad? Ja flink vernederen maakt de slaven minder waard op de markt voor de producenten, Zo Goedkoop Mogelijk want Jezus maakte van stenen brood en verkocht deze niet voor centen? Welnee, dat is een Mythe net als Sinterklaas, PAS OP, ACHTER JE, PAS OP JE BENT DE HAAS. Kijk daar een FIRESTARTER DIE JE AANWIJST EN ROEPT = PEDOFIEL, zodat je van je sociale voetstuk viel. Ja van Mohammed = een pedofiel tot je moeder is een hoer, leren die pubers dat heel erg stoer. Met how to LIVE and HOW TO STAY, ALIVE IN THIS TERRIBLE MAFFIA WAY. Met je God = de Vader en je dooi profeet, heb ik wel wat info zodat je wel weet, dat je een mens bent op deze planeet, en als het nodig is laat je die scheet. Doe niet zo stoer maar laat die boer, want er staan valse kapiteins aan het roer. Vraag het aan de zakenman, WAT IS DE MARKTWAARDE: Van de planeet Moeder Aarde.

Vor Monat
John Locke
John Locke

D666

Vor Monat
ivar olsen
ivar olsen

7;52 "bepaalde groepen mensen voortdurend buitensluit" Laten we eens kijken wie ALLAH, de alwetende god van de Islam allemaal buitensluit, het liefst door ze over de kling te jagen, zie de Koranteksten die naar Allahs superieure wijsheid verwijzen: (de grote spaties komen niet van mij) 1] Kill anyone who insults Islam or Muhammad. Qur´an.33;57-61 2) Kill all Muslims who leave Islam. Qur´an.2;217/4;89/Bukhari.9;84-57 3) Qur´an can't be doubted. Qur´an.2;1 4) Islam is the only acceptable religion. Qur´an.3;85 5) Muslims must fight (jihad) infidels, even if they don't want to. Qur´an 3.151/8,12/2;216 6) Non-Muslims are pigs and apes. Qur´an. 2;62-65/Qur´an.5;59-60/Qur´an.7;166 7) Muslims cannot be friends with Infidels. Qur´an.5;51 8) Infidels are sworn enemies of Muslims and Islam. Qur´an.4;101 9) Infidels can be raped as sex slaves. Qur´an.4;3 & 24/5;89/23;5/33;50/58;3/70;30 10) Infidels the vilest of creatures deserving no mercy. Qur´an.98;6 11) Muslims must terrorize (Infidels). Qur´an.8;12 &59-60/ Bukhari.4;52;220 12) Muslims must strike terror into non-Muslims hearts. Qur´an.8;60 13) Muslims are allowed to crucify and amputate us (Infidels). Qur´an.8;12/47;4 14) Muslims are allowed to behead Infidels Qur´an.47;4 15) Muslims are guaranteed heaven if they kill non-Muslims. Qur´an.9;111 16) Marrying and divorcing pre-pubescent children is OK. Qur´an.65;4 17) Wife beating is OK. Qur´an.4;34 18) Raping wives is OK. Qur´an.2;223 19) Proving rape requires 4 (four) male Muslim witnesses. Qur´an.24;13 20) Muslims must lie to Infidels to strengthen and spread Islam. Qur´an.3;28?16;106 The violent Muslims are the real Muslims because they follow exactly Muhammads example. The non violent Muslims practise taqqiyia, deceiving Kafirs to spread Islam. Qur´an 3:28

Vor Monat
Sebastiaan
Sebastiaan

“Anders ga ik met blokken gooien” schitterende metafoor. Haha

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Martin Bosma begrijpt de grondwet hier helemaal verkeerd.

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

+Peter Chess In de grondwet wordt expliciet het woord "aanslag" genoemd maar Bosma geeft daar een andere interpretatie aan. Verder was er niet eens sprake van een daad.

Vor Monat
Peter Chess
Peter Chess

Leg eens uit

Vor Monat
Leo Kalkman
Leo Kalkman

D66 magt nooit aan de macht komen ,want D66 nu is niet meer het D66 van vroeger ,ze kunnen beter van het toneel verdwijnen!!!

Vor Monat
Arie Bos
Arie Bos

D66 is aan de macht, want zit in het kabinet.

Vor 23 Tage
Leo Kalkman
Leo Kalkman

Communiste pur sang!!

Vor Monat
Leo Kalkman
Leo Kalkman

+Pagan Cloak Gezien haar uitingen en gedrag t.o.v de Nederanders Goed luisteren naar dit betoog! Pagan Cloak. Zij Ollongren wil een alleenheerser worden .

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

+Leo Kalkman Ik wilde ik nu juist aan jou vragen. Maar allereerst vraag ik mij al af waarom je haar als communist neerzet.

Vor Monat
Leo Kalkman
Leo Kalkman

+Pagan Cloak Ja .zoiets op tegen?

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Oh ja?

Vor Monat
Franz Pichelbauer
Franz Pichelbauer

Is die Ollengren niet een buitenlander ? Wat doet die truthola in ons parlement ?

Vor Monat
Arie Bos
Arie Bos

+Pagan Cloak Sterker nog, in 1933 pas NL-staatsburger geworden. Maar daar gaat het hier niet om. Die Pichelbauer roept wat zonder na te denken, dat is veel erger. Persoonlijk boeit het mij niet wat voor nationaliteit of voorouders iemand heeft. Zelf heb ik Nederlands, inheems Sumatraans en Duits in mijn voorouders zitten. Als genealoog is dat heel boeiend, voor de rest is het niet interessant.

Vor 23 Tage
Pagan Cloak
Pagan Cloak

+Arie Bos Alexander Ollongren heeft inderdaad Finse voorouders. Dat klopt.

Vor 23 Tage
Arie Bos
Arie Bos

+Pagan Cloak Nou....volgens mij heeft haar vader Finse voorouders maar is hij toevallig in Nederlands-Indië geboren.

Vor 23 Tage
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Der Arie hast Recht Herr Pichelbauer, ich glaube du bist ein Ausländer. Was sollen wir jetzt anfangen?

Vor 23 Tage
Arie Bos
Arie Bos

Franz en Pichelbauer zijn nou ook niet direct een oer-Nederlandse namen, dus beetje dimmen lijkt me...

Vor 23 Tage
Toekomstig Profdarter
Toekomstig Profdarter

Bosma, wat een grappig ventje en nog de keihard de spijker op de kop slaan ook elke keer weer. Maar nu gewoon vervolgen die illuminati-hoer. Maak er een rechtszaak van!

Vor Monat
good morning Marcel
good morning Marcel

Wat een spreker is die man 👍 ( pvv)

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Qua entertainment wel ja.

Vor Monat
hal kareltjeknetter
hal kareltjeknetter

verhoeven kontenkruiper , ieder mag zich uiten sukkel en blijf van die micro af of zijn dat zenuwen

Vor Monat
Ton B
Ton B

Top! = Duidelijk!... Verder commentaar overbodig!

Vor Monat
Jurrien de Jong
Jurrien de Jong

7:29 Ja hoor, als je in het nauw wordt gedreven met de waarheid dan speel je toch de discriminatie kaart!

Vor Monat
de heks
de heks

Verhoeven moet pechtold achterna wat is die man verkeerd bezig .het zal wel een baantje zijn wat hem is beloofd..feit is dat Ollongren dat heeft gezegd in aanwezigheid van de burgemeester en wethouders .op een bijeenkomst 50 jaar geleden zou zij worden gearresteerd en veroordeeld..

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Jullie begrijpen de wet helemaal niet.

Vor Monat
Wouter de Heus
Wouter de Heus

Als Ollongren inderdaad die uitspraak heeft gedaan over het afsplitsen van Amsterdam en als daar inderdaad die straffen op staan, nou, laat het recht dan maar geschieden, lijkt me duidelijk.

Vor Monat
Stan Rams
Stan Rams

Martin Bosma heeft gelijk en de wet staat achter hem

Vor Monat
MonarNL
MonarNL

De wet staat achter hem inderdaad. Alleen helaas geen sterk Staten generaal om deze te bekrachtigen waardoor de uitvoerende en rechtelijke macht niet hun werk kunnen doen.

Vor 12 Tage
AyyyLmao
AyyyLmao

de Wet heeft gelijk, en Bosma steunt de Wet.

Vor 13 Tage
John R Hommersom
John R Hommersom

Welke wet!! Of een die niet werkt

Vor 15 Tage
Pagan Cloak
Pagan Cloak

+Christian Er staat het woord AANSLAG in de wet.

Vor 15 Tage
Arjsto Jager
Arjsto Jager

Ollongren kan koning WA von Amsberg, zijnde bestuur samen met Beatrix van Bilderberg niet afvallen. Kabinet kan afwijzing kiezers niet gebruiken. Met Rutte op de achtergrond minzaam lachend, vindt EU veel belangrijker dan Nederland dat de toekomstige provincie van de EU wordt.

Vor Monat
Pedro Guyt
Pedro Guyt

goed voorbeeld van landverraad. als wilders dit zou zeggen dan word hij gelijk vervolgd, maar die domme doos die kan blijven zitten????

Vor Monat
Jelle Bouwster
Jelle Bouwster

+Peter Chess Ben blij dat ze dat hebben afgeschaft.

Vor 9 Tage
Peter Chess
Peter Chess

+Jelle Bouwster en binnen 1 week het referendum aangepakt om zonder tegenstand van het volk, in opdracht waarvan ze werken, hard richting een federale staat te gaan.

Vor 10 Tage
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Waarom moet ze achter de tralies Pedro?

Vor Monat
Jelle Bouwster
Jelle Bouwster

+Pedro Guyt D66? Die zit nog maar net in de regering en het beleid is nog niet eens doorgevoerd.

Vor Monat
Pedro Guyt
Pedro Guyt

+jaipatti rodriguez Respect voor Ollongren? ze hoort opgepakt te worden, achter de tralies. Het is een grote schande. Word hoog tijd dat er wat gaat veranderen, D66 en VVD hebben dit land verkwanseld.

Vor Monat
ruud beijer
ruud beijer

De nieuwe naam van d66 is nsb666

Vor Monat
Michel Tao
Michel Tao

+Flab Drol Ik zie er de logica wel van in.

Vor 22 Tage
Flab Drol
Flab Drol

Toekomstig Profdarter Zie je de domheid van je eigen opmerking?

Vor Monat
ruud beijer
ruud beijer

+Toekomstig Profdarter 180

Vor Monat
Toekomstig Profdarter
Toekomstig Profdarter

Sowieso. Van alle letters lijkt de d nog het meest op waar je een 6 van kan maken, dus 666... ja!

Vor Monat
Egbert van den berg
Egbert van den berg

indd dat knipoogje bij 04:00....

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Ja mooi hè?

Vor Monat
padro777
padro777

Bosaap sloopt alleen maar zichzelf. En daar hoeftie niet veel voor te doen... Verplicht vijf jaar werken bij de plantsoenendienst Amsterdam, misschien dat je daar van opknapt.

Vor 2 Monate
padro777
padro777

Ze zijn allemaal getikt hier...

Vor Monat
VB
VB

+padro777 een klassiek middenklasse reactie. Geeft niet. Milieukwestie. Maak je niet meer goed mijn beste Pedo.

Vor Monat
padro777
padro777

Zegt de man zonder klasse...

Vor Monat
VB
VB

+padro777 ah, de onderklasse aan het woord.

Vor Monat
padro777
padro777

Leg zelf uit, Mongool BV.

Vor Monat
Rick Dekker
Rick Dekker

Martin 'capo di tutti capi' Bosma .. wat een baas!!

Vor 2 Monate
Johan van der Meulen
Johan van der Meulen

Rick Dekker. E vero.

Vor 18 Tage
Robert Kats
Robert Kats

Oehhh ja dat vieze knipoogje

Vor 2 Monate
B Pet
B Pet

Kurva is het

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Is toch logisch dat die PVV-clown in de maling genomen wordt? Hij vraagt er gewoon om.

Vor Monat
B Pet
B Pet

Kuthoer

Vor Monat
PROUDBOYS USA
PROUDBOYS USA

Wat lach je en knipoog je nou man landverrader wacht maar ik hoop dat je ......

Vor 2 Monate
Michel Tao
Michel Tao

+Pagan Cloak En zeker ook geen vrouw, het is een misbaksel. En inderdaad een landverrader. (M/V komt op t zelfde neer).

Vor 22 Tage
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Ollongren is geen "man" hoor.

Vor Monat
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Landverrader?

Vor Monat
PROUDBOYS USA
PROUDBOYS USA

FvD!!

Vor 2 Monate
Daan Beenders
Daan Beenders

Een ex Goldman Sacks trut, door George Sorros geïnstalleerd exemplaar. Extremistisch links. Alles wat in de 2e Wereldoorlog onder de noemer NSB’er weggezet werd kortom Ollongren.

Vor 2 Monate
ASMRdaddy
ASMRdaddy

"Goldman Sachs" bedoel je, zeker?

Vor 23 Stunden
Jan Nijhof
Jan Nijhof

+Psalm 78/83 Genesis 38:15 je hebt de verrijking gemist, dat blijkt wel. Ik heb heus de pilau, chapati en ugali geproefd, en ja, we kunnen in Africa fabrieken opzetten, we kunnen de democratie helpen ontwikkelen en de corruptie bestrijden.

Vor 8 Tage
Jan Nijhof
Jan Nijhof

+Psalm 78/83 Genesis 38:15 wie mag waarom van mij geen eigen mening hebben? Wat een malle, onnavolgbare conclusies ...

Vor 8 Tage
Psalm 78/83 Genesis 38:15
Psalm 78/83 Genesis 38:15

Jan Nijhof Als je oorzaken van migratie wil wegnemen ga je daar dan , in die landen, centrale fabrieken bouwen? meer bloembollenvelden plaatsen? meer bierfabrieken. wie moeten dat leiden.? oh ja Pakistani in Afrika. Afrikanen in China? geld geven voor condooms?die ze vervolgens aan india verkopen voor wegenbouw. immigratie is leuk voor velen zolang ze er geen last van hebben, eigen cultuur. nee die bestond toch al niet. Korea, Kenia díe hebben pas cultuur. somalie en Saudie Arabie, nog meer cultuur ,verrijkend. ik wed dat je nog niets eens hun eten geproefd hebt. snob d66 met een verrader aan de leiding, dat je nog durft toe te geven daar lid van te zijn vind ik knap.De partij van de aal in een emmer met snot hoe defineer je die.Reizen naar andere culturen. aha je hebt dus geld genoeg om te reizen en je ogen te sluiten. waarschijnlijk met een tijdschrift over dure verbouwingen onder de arm met een duur drankje op een vreemd strand. de #STRAD zal je niet lezen, waarschijnlijk nooit van gehoord want kunst bestaat niet in Nederland cultuur ook niet zei Maxima al. wil je dus de Ghanese of Indiase , Uraguaise of Chinese, Venezolaanse (met #el sistema) of Zimbabwaanse cultuur hier. of allemaal tegelijk. allse op 1bord en eten maar. Nee dat soort vieze mannetjes als pechtold hebben mijn leven genoeg gemold. wat boffen wij dat die afging zeg. mijn darmen gingen daarvan af.

Vor 8 Tage
Psalm 78/83 Genesis 38:15
Psalm 78/83 Genesis 38:15

Jan Nijhof ik sta verbaast over deze fashistoide schrijver die volgens mij bekeerd is direkt of indirekt tot calvinistische moslim (Grislamitische ) ideeen dat je alleen voor...of tegen.. mag zijn. Jan Nijhof heb je nog meer moslim kletskoek? vergeet niet .Nsb is verraders partij. was is t verraad van de pvv en de pvd? Je lijkt erg geinspireerd door de #mufti van Jerusalem net als meneer Hitler in @1926. Broer van Kuzu.

Vor 8 Tage
George 1010th
George 1010th

Briljant !

Vor 2 Monate
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Qua entertainment wel ja. Qua inhoud heel wat minder.

Vor Monat
trab Ford
trab Ford

Het is een grote schande dat deze minister op deze plaats zit. Over partijkartel gesproken... Overigens heeft Bosma 100% gelijk. De complete MSM zou ontploffen als een PVV er zoiets gezegd zou hebben.

Vor 2 Monate
Jan Nijhof
Jan Nijhof

+Ultraviolent Light Mijn definitie van gepeupel is dat deel van het volk dat zich makkelijk laat manipuleten, misleiden en/of opjutten zonder een eigen structureel belang of visie voor ogen te hebben. Wat Bosma doet tov Ollogren is politiek gezien kansloos en goedkoop maar waarmee hij wel probeert een groep mensen tegen deze minister op te zetten. Bij de FvD zie ik dergelijk gedrag tov D66 als partij. Hoewel D66 een aantal speerpunten heeft die de FvD kopieerde en dus eigenlijk een belangrijke bondgenoot zou moeten zijn, wordt die partij zwart gemaakt en bevuild. Volstrekt contraproductief op de doelstellingen van de FvD, dus politiek gezien onzinnig, maar - alweer - uitsluitend om een deel van het volk op te zetten tegen die partij.

Vor 10 Tage
Ultraviolent Light
Ultraviolent Light

Ah, ik had de verkeerde naam te pakken, de OP lijkt/leek het niet te weten. Jouw beschrijving van, ik neem aan, FVD & PVV stemmers, vind ik walgelijk. Ik kan me helemaal voorstellen hoe die mensen de haatvolle houding van mensen als jij kotsbeu zijn. Bij de verkiezingen in 2012 had de PVV relatief de meeste lager- en middelbaar opgeleiden. Natuurlijk is opleidingsniveau niet 1 op 1 te vertalen naar intelligentie, maar het is een indicatie. Maar van 2017 kan ik geen data vinden, jij wel? Hoe anders denk je de conclusie te kunnen trekken dat FVD stemmers behoren tot 'het domme gedeelte van het volk'?

Vor 13 Tage
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Het "gepeupel" is gewoon het *_domme gedeelte van het volk._* De naïeve, goedgelovige makkelijk op te ruien en op te jutten lemmingen die niet zelfstandig kunnen denken en voornamelijk worden aangespoord met simpele en vaak herhaalde soundbytes als "partij kartel", "CNN is fake news", "klimaatverandering is een hoax", enz.

Vor 13 Tage
Pagan Cloak
Pagan Cloak

+Ultraviolent Light _"@Pagan Cloak Martin Bosma IS een PVV'er."_ Ga weg! Echt waar?

Vor 13 Tage
Ultraviolent Light
Ultraviolent Light

@trab ford Martin Bosma IS een PVV'er. ​@Jan Nijhof Typisch hoe je onderscheid maakt tussen 'het volk' en 'gepeupel'. Vraag me af of je bedoelt te zeggen dat ze zelf niet achter afscheiding zou staan, en het enkel zei in haar rol als volksvertegenwoordiger? Zo'n democratische instelling zou ik zelf nooit zoeken achter een D66'er.

Vor 13 Tage
F.W.J. Beekmann
F.W.J. Beekmann

Breek het kartel!

Vor 3 Monate
jantje beton
jantje beton

trol

Vor 14 Tage
Pagan Cloak
Pagan Cloak

+Oma met lekker kontje Rot eens een keer op met je vieze praatjes.

Vor Monat
Oma met lekker kontje
Oma met lekker kontje

Zuig diarree uit hun kontjes en voer het aan Marrokanen!!!!

Vor Monat

Nächstes Video