Mark Rutte over Baudet "Hij snapt het niet" Algemene Politieke Beschouwingen 21-9-2018


 • Am Vor 2 Monate

  ArnewsArnews

  Dauer: 4:51

  Live opgenomen beelden uit de Tweede Kamer.
  Abonneer & Like voor meer.
  U bent vrij om deze te delen.
  ------------------------------------
  BRON: www.tweedekamer.nl

  Mark Rutte  Thierry Baudet  snapt het niet  

strateeg32
strateeg32

Baudet owned! ahhaha

Vor Tag
Arthur Postma
Arthur Postma

Rutte snapt het niet...

Vor Tag
Saitou XD
Saitou XD

Dit is allemaal linkse propaganda en zwarte piet moet blijven.

Vor Tag
CHRIS ONRELAS
CHRIS ONRELAS

Bauted komt alléén maar intelligent over als hij omringd wordt door idioten, maar mensen die normaal slim zijn komt boudet dom over

Vor 2 Tage
Richard Mulder
Richard Mulder

Hier betaald de belasting betaler voor...het gewoonen volk....1 grote circus...ze slopen liever elkaar dan dat ze er voor Nederland zijn...criminelen met een pasje..

Vor 6 Tage
Maurice West
Maurice West

Stem op ons !!!! dan bent geen racist/fascist/minderwaardig mens--Wij geven Uw land weg aan deEU-Afrika en de islam...wij staan boven Uw waardigheid en Uw waarden gepeupel.

Vor 6 Tage
Dogger
Dogger

Wat een kut kamer.

Vor 8 Tage
generalist mk2
generalist mk2

prachtig dat Rutte verstand heeft van staatszaken.. voor de rest is hij een nono.. en dan de "grote"groep horen lachen..

Vor 10 Tage
ferdi karacadagli
ferdi karacadagli

STEM BAUDET!!!!!👍👍👍👍👍

Vor 11 Tage
Mink
Mink

Het is erg typisch dat Thierry Baudet van iedereen in de kamer de moeilijkste woorden gebruikt, maar overal de ballen verstand van heeft. Het lijkt het meest op een mislukte poging om zijn eigen onbenul en onwaarheden te verbloemen. Sorry, maar iedereen met ook maar één gram hersenen kijkt hier dwars doorheen. Ik vind de heer Rutte en de heer Wilders minstens even grote kwallen, maar ik kan niet ontkennen dat ze op z'n minst wel verstand van zaken hebben en dat is bij de heer Baudet absoluut niet het geval. Ik weet trouwens niet wat erger is: uit dommigheid idiote standpunten verkondigen of tegen beter weten in.

Vor 12 Tage
Judith Bergmans
Judith Bergmans

Waar zit ik in godsnaam naar te kijken?? Poppenkast hierna gaan de heren gezellig samen uit eten

Vor 17 Tage
B- CS
B- CS

Miss moet je Rutte niet pakken op staatkundige zaken.. Maar je kan 'm wel terugpakken met de Vvd, s zedenzaken!

Vor 20 Tage
guardianofretro
guardianofretro

Voor Rutte is het zowiezo De Staat dat ben ik. Grondwet afgewezen? Nou dan maken we er toch ff gewoon een Verdrag van???

Vor 25 Tage
Richard ter Veen
Richard ter Veen

Als Dhr. Baudet dit soort simpele handelingen al niet snapt en te moeilijk vind lijkt het me beter Dhr. Hiddema naar voren te schuiven

Vor Monat
Holland Meester
Holland Meester

PRutte wilde slim zijn. Hij wilde de Nederlandse staat 60 miljoen euro extra laten verdienen door de benzineaccijns te verhogen. Resultaat: Bezineprijs ging omhoog, honderdduizenden kwaad, iedereen ging in de grensstreken in Duitsland tanken, bezinestations gingen failliet ........ en 80 miljoen euro MINDER accijnsinkomsten. Diezelfde werkwijze hanteert PRutte met alles in heel Nederland....... 👎

Vor Monat
Jac.Stasse
Jac.Stasse

Zo wordt je afgekapt en belachelijk gemaakt als je de waarheid wilt weten.

Vor Monat
JJvH
JJvH

Wauw, hoe kan een minister-president zich zo onprofessioneel gedragen? Wat een goed voorbeeld geeft die man van Nederland.

Vor Monat
Food4you
Food4you

Rare mannetje baude

Vor Monat
Dark93Mast
Dark93Mast

Wat is Rutte toch een baas... Minister president waardig. Stem VVD!

Vor Monat
F.
F.

Blok ook een robot damn.

Vor Monat
p.c. klip
p.c. klip

Baudet.. Quel Con!!!!

Vor Monat
David
David

De VVD-propagandamachine draait hier in de comments op volle toeren

Vor Monat
Holland Meester
Holland Meester

Waarom draagt Baudet een baard????? Straattuig draagt een baard. Als je je daartegen wilt verzetten moet je niet hetzelfde er willen uitzien...

Vor Monat
indianajones477
indianajones477

Is Rutte dom of echt dom ? Pijnlijk moment voor Rutte. Ga liever harder werken voor de nabestaanden van MH 17. We zijn inmiddels 2 jaar verder en hij zou zich moeten schamen.

Vor Monat
1234 5678
1234 5678

Kan iemand even uitleggen wat er gebeurt? En graag een neutraal iemand.

Vor Monat
1234 5678
1234 5678

Dus als ik het goed begrijp, beticht Baudet het kabinet ervan dat ze hun standpunten niet/nooit wijzigen, terwijl 'oordeel kamer' juist een wijziging van een standpunt inhoudt. Dank voor de uitleg Iceman!

Vor Monat
1ceman85
1ceman85

Baudet begrijpt niet dat wanneer de reactie van van het kabinet (dat is de regering min de Koning, dwz: de ministers en staatssecretarissen) op een 'motie', dat wil kort gezegd zeggen 'een op- of aanmerking van de leden Tweede Kamer op het voorgenomen beleid' (Kamerleden zijn geen onderdeel van het Kabinet (oftewel de ploeg van ministers en staatssecretarissen, die dus verantwoordelijk zijn voor het goevoerde beleid) is dat zij het het oordeel van de motie aan de Kamer laten, ze daarmee bedoelen dat de leden van de Tweede Kamer mogen stemmen en dus beslissen of de ingediende motie wordt aangenomen en dus wordt geïmplementeerd (=opgenomen) in de beleidsplannen. Daarom staat Baudet zo voor joker. Ik zal even een gek voorbeeld geven. Stel dat het Kabinet wilt dat iedereen met een blauwe auto € 10 euro extra wegenbelasting moet betalen, maar Geert Wilders een motie indient waarmee hij voorstelt dat niet alleen de mensen met een blauwe auto, maar ook de mensen met een rode auto € 10 meer wegenbelasting moeten betalen. Geert Wilders is geen onderdeel van de regering, maar een Tweede Kamerlid. De Leden van de Tweede Kamer moeten de regering controleren en kunnen commentaar geven en voorstellen doen. Als Rutte dan zegt: het voorstel van Geert laat ik aan het oordeel van de Kamer, dan mogen de leden van de Tweede Kamer over het voorstel van Geert beslissen. Is een meerderheid van de Tweede Kamer het ermee eens, wordt de motie aangenomen en geldt de € 10 extra wegenbelasting ook voor de mensen met een rode auto, maar als de motie van Geert géén meerderheid haalt, geldt de verhoging alleen voor mensen met een blauwe auto. Baudet snapt dat niet en gaat vervolgens nog verder door te beweren dat wanneer het Kabinet zegt dat de motie wat heb betreft 'oordeel Kamer' is, al deel uitmaakt van het beleid. Dat is NIET zo! De regering laat juist aan de Tweede Kamer over of het voorstel deel gaat uitmaken van het beleid. Voor iemand die een gepromoveerd jurist is, al bijna twee jaar in de Kamer zit en een salaris van € 107.000 ontvangt (betaald van belastinggeld!) , is dat behoorlijk genant.

Vor Monat
MsJanine1995
MsJanine1995

Wat is die Rutte een EIKEL

Vor 2 Monate
The Watcher
The Watcher

Rutte staat al jarenlang voor schut

Vor 2 Monate
sam anoniem
sam anoniem

Wat een idioot is die baudet zeg

Vor 2 Monate
Kees De Jong
Kees De Jong

Wat is die Baudet toch een vreselijk arrogante dommerik.

Vor 2 Monate
Levente Szecsi
Levente Szecsi

Rutte = muppet of George Soros Rutte is jew!

Vor 2 Monate
Arjsto Jager
Arjsto Jager

premier@vvd.nl Onderwerp: Beleid stinkt naar bilderberg-invloed! http://www.youtube.com/watch?v=vINd619NmNw Beste Mark, Heb alle debatten gezien waarin je de afschaffing van de dividendbelasting te vuur en te zwaard verdedigd, doch ik zie duidelijk een psychopaat bezig met alle wapens en achter de façade van oprechtheid en eloquentie zijn opdracht vervullen. Weet wel waarom, zie mijn reacties die ik gaf op deze debatten: "Prinsjesdag en de troonrede, wat zal dat allemaal uiteindelijk gaan opleveren? Hier wordt aangetoond hoe traditioneel en elitair het er allemaal aan toegaat. Ook blijkt dat 'fake Oranje' koningshuis tezamen met W.A. von Amsberg, [Beatrix] en Rutte/Pechtold/Ollongren e.a., door het Vaticaan [ECB] en Bilderberg [EU] bestuurd worden De 'armoedzaaiers' worden steeds nog meer geplukt. Maar zij staan er als makke schapen ook massaal nog achter dit perfide toneelstuk. Helaas! Ontwaak, ontwaakt! Zie: www.futureofmankind.co.uk en www.theyfly.com" Met vriendelijke groeten, Arjsto de Jager Nieuwe reactie op 'Allochtonen die nu genieten van de sociale-zekerheden die de autochtone Nederlanders hebben opgebouwd aan de gang helpen? Hoe dan? Waar ik werk hebben we de afgelopen twee, drie jaar nogal wat moslim-uitzendkrachten voorbij zien komen. Die uitzendkrachten hadden kans op een vaste baan, dat was ze ook duidelijk gemaakt. In totaal denk ik dat ik er zo'n veertig tot vijftig voorbij heb zien komen daarvan hebben er nu twee een vaste betrekking, twee! Het was rampzalig, problemen met simpel productie-werk, niet op komen dagen, ziekmeldingen, diefstallen. Het ging om marrokanen, turken, syriërs, irakezen, vers van de boot of derde generatie het maakte geen enkel verschil. Sommige van de mensen die met die lui moesten werken stemmen nu PVV, alleen al door deze ervaring.'

Vor 2 Monate
Ronald Jas
Ronald Jas

Hilarisch, misschien goed als Baudet de rondleiding nog even doet, geeft een beetje een beeld hoe het werkt in de 2K.

Vor 2 Monate
Marcel
Marcel

Ruitten is een mongool!!

Vor 2 Monate
VidiMuzic
VidiMuzic

Rutte: Camera's uitzetten! Is een pijnlijk moment! 'Ja nu krijg je het benauwd! Word het te moeilijk voor je! Grappenmaker. Donder op man.

Vor 2 Monate
VidiMuzic
VidiMuzic

Haa-Haa-Haa.. Lach maar Prutte! Jouw zooitje zijn we zat! Weg-Lacherietes van die nep premier..

Vor 2 Monate
e 92
e 92

?

Vor 2 Monate
frits duisters
frits duisters

Als iemand het nog snapt mag hij zich melden, denkelijk alleen Rutte, en aanhang! Baudet begrijpt het, en daardoor een joker! Veel foute reactie hieronder.

Vor 2 Monate
Klarald Blok
Klarald Blok

kleuterige tromelaars

Vor 2 Monate
Jonny Vancraybeen
Jonny Vancraybeen

Wat zit die stomme blonde dikke hoer met haar mottige smoel onozel nee te schudden

Vor 2 Monate
lollerdin
lollerdin

Ik vind het niet eens raar, als je nieuw bent in de kamer weet je gewoon niet alles, simple as that. Ervaring komt met jaren.

Vor 2 Monate
pim van der haring
pim van der haring

Lol rekt

Vor 2 Monate
potato head
potato head

Haha! Hihihi ff lachen allemaal. Denk jullie echt dat het Baudet iets kan schelen dat hij nog niet alles weet? Dat dit pijnlijk is? Hij is pas net lid van de Tweede Kamer. Waarom moet er hij er standaard van uitgaan dat alles wat deze elite politici doen en zeggen, zo hoort? Hij is daar JUIST om alles wat er gezegd en gedaan wordt in twijfel te trekken in plaats van automatisch “ja” te knikken en in alles mee te gaan “omdat zij lang in de politiek zitten en ik net kom kijken, zullen zij het wel weten”. Dat doet 99% van de nieuwelingen om daar in te kunnen passen. Armpjes over elkaar, mondje dicht, netjes alle regeltjes, procedures en etiquette in je hoofd stampen, en als een dom schaapje gewoon maar volgen. Hij niet. Hij is er juist gekomen om heel kritisch om te gaan met de informatie die hij krijgt. Dit wist ie ff niet, oké, boeien?

Vor 2 Monate
Sjors de Waard
Sjors de Waard

Jammer dat de meeste politici niet zien dat als iedereen en publiek tegen Baubet is, dat FvD dan juist veel meer aanhang krijgt. Maar wel gênant om te zien...

Vor 2 Monate
Brian Storm
Brian Storm

Autssssj ik ben geen fan van Rutte maar hij dist die snoeshaan hier keihard. En als iemand op deze planeet niet verontwaardigd mag doen over met dedain toegesproken worden, is het Baudet wel.

Vor 2 Monate
E A
E A

Alle dombos verzameld op de nationale naaidag

Vor 2 Monate
Mike Hak
Mike Hak

Baudet is gewoon gecontroleerde oppositie dus, hebben we echt niks beters?

Vor 2 Monate
optimatus
optimatus

Wat een clown.

Vor 2 Monate
Rene Voskuilen
Rene Voskuilen

Volgens mij heeft Baudet helemaal gelijk , want als Rutte zegt : als we zeggen oordeel is aan de kamer. Dan is niet de regering het eens met de ingediende moties , maar zegt hij : nou stem er maar over in de tweede kamer , met als gevolg : 76 stemmen tegen , en weg is je ingediende motie.

Vor 2 Monate
Khabib Time
Khabib Time

1:01 lekker wijf

Vor 2 Monate
FiFa fut DRAFT
FiFa fut DRAFT

Milf

Vor 6 Tage
Sara Philips
Sara Philips

Khabib Time die is sowieso 50 jaar

Vor 12 Tage
Tom Tom
Tom Tom

Fvd stemmer hier: P I J N L I J K

Vor 2 Monate
Frans Delt
Frans Delt

Stem gewoon op Wilders en laat baudet links liggen. Weet niet hoe alles werkt . Gewoon weer wilders stemmen dus

Vor 2 Monate
Richard
Richard

Baudet is de enige die niet corrupt is, maar gwn zegt wat hij denkt. Hulde aan hem! Stem allemaal FvD!!

Vor 2 Monate
Gallery B
Gallery B

Ze willen niet dat u dit weet ….. U kijk nu naar de GEHEIME AGENDA van meneer Rutte & his friends ! KIJK hier eens naar AGENDA21 THE PLAN TO KILL YOU – DAVID ICKE ook bij de ILLUMINATI – RUTTE EN ZIJN VRIENDJES HOREN BIJ DE BILDERBERG GROEP EN DIT ZIJN ZE VAN PLAN : In de 2e wereldoorlog zijn er meer dan honderd Nazi geleerden naar Amerika gehaald ( zijn o.a. bij de CIA en Defensie terecht gekomen ) Code naam : OPERATIE PAPERCLIP om daar verder te gaan om de NEW WORLD ORDER voor te bereiden. Daar is EU voor opgezet ! Ter voorbereiding van de New World Order Daarom zit de ILLUMINATI al die buitenlanders zo te verspreiden zodat je niet meer voelt dat dit je eigen land is. Maar dat de wereld straks 1 is …! ( Alle wereldleiders horen bij de ILLUMINATI ) - Kijk maar eens op YouTube naar : Ted Turner is a demon Depopulation Agenda21 – Dan wordt u meer duidelijk ! De IEEE in Amerika gaat in 2020 alle mensen wereldwijd chippen. Iedereen die hier niet aan mee gaat werken gaan ze Microwaven ! Wij worden daar ter voorbereiding volgegoten met aluminium !!! Chemtrails , iedere dag Navo vliegtuigen met Chemtrails. Die witte sporen zijn geen contrails maar Chemtrails Kijk dagelijks naar boven en u zult die K…vliegtuigen zien vliegen Wereldwijd. Er zijn nl Microwave wapens ! Die zetten ze straks op de mensen die in opstand gaan komen tegen de Mark of the Beast 666. En op mensen , de zwakkeren in de samenleving die geld kosten. ( Mensen het zijn NAZI PLANNEN die uitgewerkt worden ) Denk niet dat zou ik nooit doen dus een ander ook niet . Dan bent u een Ezel. Maar denk aan psychopaten ! Het zijn psychopaten ! ( TED TURNER IS A DEMON DEPOPULATION AGENDA21 ) - RUTTE WERKT ONDER EEN HOEDJE MET DE ILLUMINATIE - HIJ ZIT BIJ DE BILDERBERG GROEP !!! Waar ze gezamenlijk er over eens zijn dat er teveel mensen op de aarde zijn ! ZE WILLEN DE MENSHEID WERELDWIJD – HALVEREN ! ZE WILLEN DE HELFT VAN DE MENSEN OVER KLING JAGEN ! Als u straks geen chip neemt krijgt u geen bankrekening – geen paspoort en zult u vervolgt gaan worden ! DOE UW HUISWERK MENSEN (Voordat u mij voor gek verklaard ) – kijk op YouTube naar TED TURNER IS A DEMON DEPOPULATION AGENDA21

Vor 2 Monate
南雲Haruya
南雲Haruya

Baudet gaat hier op zijn bek. Maar wat nog irritanter is, is het feit dat elke keer wanneer hij spreekt, iemand wel een toespelling maakt over hoe vaak Baudet er niet is. Ja, dat weten we nu wel, terug naar het echte onderwerp graag..

Vor 2 Monate
Mirjam Heijn
Mirjam Heijn

Is overigens niet eens waar. Gewoon leugens.

Vor Monat
M Mm
M Mm

🤐🤐🤐

Vor 2 Monate
De Nederlandse Crypto Groep
De Nederlandse Crypto Groep

Dat je bijna 12 jaar ervaring als #ministerpresident @markrutte gebruikt om de vloer aan te vegen met een groentje, tekent jou meet dan de Heer Bodet. En je kan dan ondermaatse grapjes maken om de lachers op je hand te krijgen omdat jouw #spindoctors jou vertellen "dat de mensen jouw wat aardiger zullen vinden en zo eerder het zwaard van Damocles zullen slikken", wat je iedereen door zijn strot duwt. Maar ik zie je als de valse duivel voor wie je bent. En al je smerige grappen en truckjes om op de man te spelen die je hebt kunnen leren door belastinggeld uit te geven aan spreeklessen en apenpakken, zullen nooit kunnen verbloemen wat een naargeestige man jij bent @markrutte. Jij ben de meest hebzu...nee..dat was Zalm.. jij ben de vuilste netsprekende hooghartige uitbuiter van de bevolking, die ik ooit heb gezien! Jij misbruikt macht en regelgeving op de smerigste manier mogelijk en ik wens dat als jij aan de hemelpoort staat gerechtigheid plaats vind. En het is on-Christelijk om mensen kwaad te wensen...maar in ieder geloof is ook een duivel....en ik denk dat die er in veel geloofsovertuigingen uit ziet zoals JIJ!

Vor 2 Monate
Swooz
Swooz

it hurts so much.. cant look away

Vor 2 Monate
Groetjes
Groetjes

Je kan het eens zijn en oneens zijn met Rutte, maar t is wel een goude vent

Vor 2 Monate
Brodaviing
Brodaviing

"Baudet BTFO!! Hahahajahahaha je wist een woordje niet XDDDDDDD" -de "volwassen" volksvertegenwoordigers in de tweede kamer Waar zouden we toch zijn zonder Mark "Honderd euro armer, maar 1 kutwoord rijker" Rutte

Vor 2 Monate
DM BARAZNJI MD
DM BARAZNJI MD

Tip voor Baudet: STOP MET DE HOTAIR luchtige lege retoriek

Vor 2 Monate
Ricardo v Duuren
Ricardo v Duuren

Mooie diss battle haha.

Vor 2 Monate
groene hond
groene hond

Onze Premier geeft de term Gaslighting een nieuwe dimensie , en weer geen inhoudelijke discussie. Maar he , hij voelt zich wel de morele winnaar tegen wil en dank. Nou gefeliciteerd.

Vor 2 Monate
haallooful
haallooful

Aii, dit is wel een pijnlijk moment. Laten we het houden op een 'beginners'foutje. Geen ervaring in de politiek. Anders dan de andere heren en dames die al jaren in de Tweede Kamer zitten. Mijn stem gaat vooralsnog naar FVD bij de volgende verkiezingen.

Vor 2 Monate
hotmale
hotmale

Baudet jammer man hij is altijd heel goed

Vor 2 Monate
Amateresu
Amateresu

wat een zever joh, die linkse zooi vind toch altijd iets om te zeggen en andere te kleineren. tijd voor verandering nederland.

Vor 2 Monate
halfpipefreak
halfpipefreak

Kanker Rutte, kleine kut kinderen in die 2e kamer.

Vor 2 Monate
Jan Nijhof
Jan Nijhof

Kijk ...! Dat is het niveau achterban FvD.

Vor 2 Monate
Pim Doeswijk
Pim Doeswijk

Ja misschien gaat ie een beetje op z'n bek, so what? Hij heeft ten minste de ballen om niet als een schaap achter de rest aan te lopen en alles maar te eten wat hem voorgeschoteld wordt. Het lijkt af en toe alsof mensen geen fouten meer mogen maken.

Vor 2 Monate
Pots Malsi
Pots Malsi

Gelukkig hebben wij de afgelopen jaren meegemaakt dat Rutte het wel heel goed snapt....

Vor 2 Monate
Harmen Liefhebber
Harmen Liefhebber

Laat Hiddema nou alsjeblieft aan het woord met dit soort kwesties. Die is gereserveerder in zijn aanpak. Baudet is nog jong, dat merk je.

Vor 2 Monate
Jambo Mambo
Jambo Mambo

Staart tussen je benen en terug naar je zitplaats.

Vor 2 Monate
Jambo Mambo
Jambo Mambo

Ik raad Baudet echt aan af en toe zijn verlies in te zien. Hij is hier ontzettend verkeerd bezig bij zelfs nog uithalen naar Rutte. Zal lastig worden om straks partijen te vinden die nog met meneer willen samenwerken.

Vor 2 Monate
Nino de Jong
Nino de Jong

oordeel kamer betekent niet dat de regering het eens is, de fractie's van de regeringspartijen hebben nog steeds een meerderheid van 1 zetel en kunnen die zelfde motie niet aannemen. Rutte zit er volkomen naast.

Vor 2 Monate
1ceman85
1ceman85

Kamerleden stemmen zonder last. Nu komt daar in de praktijk tegenwoordig inderdaad weleens weinig van terecht, ivm fractiediscipline, maar dat wil niet zeggen de oppositie kansloos is. De PvdA heeft maar weinig zetels, maar veel moties van Lodewijk Asscher worden aangenomen. Een behendig Kamerlid kan veel invloed hebben. Precies de reden dat Pechtold en Halsema vroeger vaak samen optrokken.

Vor Monat
Pyro Jaeger
Pyro Jaeger

1 van de zeldzame momenten dat rutte iets nuttigs zegt

Vor 2 Monate
oleander1705
oleander1705

Mark Rutte. Ooit een man met harde rechtse beloftes voor een mooi land. Thans de paternalistische leider van een maffiaclub die geheel geen respect heeft voor democratie en zijn reet gevoegelijk afveegt met de samenleving.

Vor 2 Monate
moussa Mousaoui
moussa Mousaoui

Zet hem op Thierry baudet dadelijk is nederland nog alleen een naam in ons gedachten

Vor 2 Monate
moussa Mousaoui
moussa Mousaoui

rutten weet het altijd beter daarom gaat het goed met nederland en niet de nederlanders

Vor 2 Monate
groene hond
groene hond

Onze premier Rutte en zijn muppetshow achter hem.

Vor 2 Monate
Eddie 023
Eddie 023

Och gut, Rutte heeft ook een keer een stok om mee te slaan hoor. Meteen helemaal in zijn nopjes. Terwijl hij normaal gesproken degene is die onder tafel wordt geveegd

Vor 2 Monate
TheJohandeman
TheJohandeman

take your lose Thierry

Vor 2 Monate
GS 5717
GS 5717

"Als u hier vaker zou zijn" is wel iets om ter harte te nemen.

Vor 2 Monate
Jasper Westers
Jasper Westers

Ik ben het soms met de standpunten van FvD eens maar dan kijk ik naar Thierry Baudet en bedenk ik me dat ik gewoon niet zo'n figuur als minister president wil hebben

Vor 2 Monate
21stCentury Mining
21stCentury Mining

Baudet is echt een ezel, en dan heb je nog mensen die op hem stemmen...

Vor 2 Monate
The Slim Reaper
The Slim Reaper

Bijzonder dat deze video steeds verschijnd tussen de uitgelichte videos als ik yt open...

Vor 2 Monate
MusicSoul
MusicSoul

Kleuterklas

Vor 2 Monate
Lommy
Lommy

Baudet is een klein beetje gek...

Vor 2 Monate
Graceland Studio Covers
Graceland Studio Covers

Er zal NOOIT een coalitie komen die voor de gewone burger is. Alles wat ze doen.....EIGE BELANG.....en zakken vullen. Nog nooit een groter corrupt zooitje bij elkaar gezien.

Vor 2 Monate
Will de ridder hensing
Will de ridder hensing

Rutte weet het zelf nog niet, maar hij is ver over de datum.

Vor 2 Monate
Mr Undercover
Mr Undercover

Wat een schapen,Rutte doet het grappig maar dat is juist het probleem,het zijn serieuze zaken.. Als een politiek leider heel de tijd het één zegt en dan het in één keer eens is met een heel ander standpunt. Dan is het staatsrechtelijk zeer belangrijk dat er dan vragen worden gesteld over hoe en wat die verandering heeft doen plaatsvinden. Daar gaat Rutte steeds niet op in,lekker grappig doen.. Werkt ook nog want iedereen denkt hier dat hij heeft gewonnen ofzo.. Terwijl het gewoon het zelfde '' leuk doen zodat ik inhoudelijk niets hoef te zeggen'' spelletje is.

Vor 2 Monate
HIPHOPJ01
HIPHOPJ01

Rutte is niet wie hij lijkt (nep-gestuurd) http://www.youtube.com/watch?v=f1CV2wMhciA

Vor 2 Monate
VoetbalMomenten
VoetbalMomenten

De hele kamer spant met elkaar samen.

Vor 2 Monate
Suriprofz
Suriprofz

Haha zo makkelijk kom je er niet van af Rutte, niet het hele volk is achterlijk! Er gaan steeds meer ogen open, je snijdt je zelf alleen maar in de vingers zo. Thierry wordt hoe dan ook de volgende president, je leugens en fouten kan je niet meer weg lachen. Vlak voor de verkiezingen zal je wel weer een stapje naar rechts zetten, maar deze keer zal dat niet helpen.

Vor 2 Monate
YraxZovaldo
YraxZovaldo

@Suriprofz Is feiten benoemen links gedrag? Interessant.

Vor 2 Monate
Suriprofz
Suriprofz

+YraxZovaldo haha minister-president, wat is dit nou weer voor links gedrag! Sorry hoor.

Vor 2 Monate
YraxZovaldo
YraxZovaldo

Volgens alle peilingen scoort FvD lager dan VVD, GL, PVV, SP, CDA en D66. Daarnaast vraag ik me af van welk land Baudet dan president gaat worden aangezien wij geen president hebben?

Vor 2 Monate
Three Sons
Three Sons

Komt wel goed met Baudet beginners fouten maakt iedereen

Vor 2 Monate
Hendrikus Ten Wolde
Hendrikus Ten Wolde

Ik vind Rutte wel erg arrogant worden ! Ben bang dat de " macht " hem naar het hoofd is gestegen......

Vor 2 Monate
s j
s j

Lach maar volgende verkiezingen lachen wij

Vor 2 Monate
E De
E De

Sinds wanneer staat die voorzitter toe dat iemand de ander met 'je' aanspreekt?

Vor 2 Monate
tankeriv
tankeriv

Wat denk je... Dat je het van professionele leugenaar en volksnaaier Rutte gaat winnen?

Vor 2 Monate
Judith Smouter
Judith Smouter

Tja, Rutte is dom

Vor 2 Monate
Willem van Oranje
Willem van Oranje

En Baudet maar denken dat wanneer die harder schreeuwt, toch gelijk heeft.. Haha, pannenkoek.

Vor 2 Monate
my YT
my YT

G E K O L O N I S E E R D

Vor 2 Monate
green dubliey
green dubliey

Maar hij schreeuwt helemaal niet. Hij geeft een weer woord maar of dat nou de juiste keuze was. Soms pak je gewoon een L in het leven. Accepteren en doorgaan

Vor 2 Monate
groene hond
groene hond

Je noemde je toch willem de zwijger? doe dat dan ook raad ik u aan.

Vor 2 Monate
Willem van Oranje
Willem van Oranje

Wat een held, die Rutte!

Vor 2 Monate
Lance de geus
Lance de geus

Willem van Oranje wat een homo, die willem

Vor 2 Monate
Christian Dijk van
Christian Dijk van

hahahahahahaha brilliant

Vor 2 Monate
gsxrfreak666
gsxrfreak666

Baudet voor minister rutte naar syrie uitzetten

Vor 2 Monate

Nächstes Video