LuckyTV - Kees van der Staaij zingt 'Blijf Bij Mij, Heer'


Daniel J.
Daniel J.

Christenen: walgelijk hypocriet volk. Altijd neusje omhoog en zichzelf altijd beter voelen dan anderen. Als luckytv over een ander geloof een grap had gemaakt lachen jullie het hardste. Smerige galbakken stuk voor stuk.

Vor 7 Stunden
Daniel J.
Daniel J.

Kkr geloof

Vor 7 Stunden
BBQ reunie
BBQ reunie

Jij ook kanker : )

Vor 3 Stunden
Mat Jongman
Mat Jongman

2019 is net begonnnen, en gelijk al een kut video.

Vor 8 Stunden
J'aime 212
J'aime 212

Te onsmakelijk voor woorden.

Vor 10 Stunden
WILLOW
WILLOW

Maar er 1 over allah ofzo. Als je lef hebt.💥

Vor 13 Stunden
Layla de meer
Layla de meer

🏳️‍🌈

Vor 14 Stunden
Silke
Silke

geef mij alsjeblieft 1 goede reden waarom het niet acceptabel is om grappen te maken over religie, maar wel over iemands sexualiteit?

Vor 15 Stunden
Hatred Pkerz
Hatred Pkerz

Kan iemand mij uitleggen wie deze Kees is en wat nou precies niet kan hier naast dat er een grap gemaakt wordt van het christendom?

Vor 15 Stunden
Zoe Spook
Zoe Spook

Ok maar begrijpen mensen de video wel? Dit is niet tegen christenen maar de mensen die hun geloof als een rede gebruiken on rechten van mensen af the nemen. Geloof in wat je wilt maar gebruik het niet als een rede om rechten weg te nemen.

Vor 15 Stunden
mesovogue
mesovogue

Alle gelovigen, die denken homo’s te mogen veroordelen, mogen eerst even kijken naar hun eigen gemeenschappen. En naar al dat kindermisbruik. Ga daar flyers voor rondsturen. Dat is wat dit filmpje duidelijk maakt.

Vor 15 Stunden
little klok
little klok

Mensen ik ben christelijk en ben het totaal niet eens met deze man dat ie dat ding heeft ondertekend en met mij zullen vele christenen het er niet mee eens zijn dus val aub niet het hele geloof aan maar de persoon ;) Ps: best grappig filmpje😂 We lachen ook om boeren die iets doms doen of zeggen dus moeten niet schijnheilig doen als het bij een christen gebeurd wakker worden

Vor 16 Stunden
tea
tea

ik vind deze video wel wat grappigs hebben maar als je het bij christenen doet, doe het dan ook bij moslims. als je dat niet durft doe dan aub beide niet

Vor 18 Stunden
Zoe Spook
Zoe Spook

+tea ik zeg niet dat ze tegen homo's zijn. Ze maken deze grap tegen deze persoonen omdat die personen juist homo rechten proberen weg te nemen, niet de makers van de video

Vor 12 Stunden
tea
tea

?? ze zingen gewoon, niks tegen homo’s toch?

Vor 12 Stunden
Zoe Spook
Zoe Spook

Het is niet over christenen maar de mensen die christelijkheid gebruiken als een rede om homo rechten weg te nemen

Vor 15 Stunden
Vissertje02
Vissertje02

ATHEÏSTEN LAAT JR HOREN

Vor 18 Stunden
Anonymous
Anonymous

Religie is een middeleeuwse manier om mensen in toom te houden en geld te verdienen

Vor 20 Stunden
Joanne van Valen
Joanne van Valen

Waarom is NL helemaal in rep en roer omdat die gast dan iets zei, terwijl we beter iets konden gaan doen tegen hongersnood

Vor 21 Stunde
M L
M L

Het gaat hier vaker over de Islam dan waar hetwerkelijk over moet gaan, mensen zijn zo gehersenspeold door de Media dat de islam. In hun hoofd zit gestampt, maar dan bedoel ik alleen het woord islam. Want voor de rest weten ze er niks van behalve leugens die door haters worden verspreid. Sneu volkje.

Vor 23 Stunden
Neffex
Neffex

Kees durft tenminste ergens tegenin te gaan, de rest neemt alles maar aan..

Vor Tag
Aardappelsaus
Aardappelsaus

De butthurt christenen en tokkies in deze comments zijn hillarisch.

Vor Tag
BBQ reunie
BBQ reunie

Zegt diegene met het verstand van een aardappel : )

Vor Tag
Aardappelsaus
Aardappelsaus

Moslims hebben niet recentelijk een verklaring ondertekend die homosexualiteit en transseksualiteit afkeurt. Wat zeurt de helft van de comments dan?

Vor Tag
BBQ reunie
BBQ reunie

+Aardappelsaus LOL

Vor 3 Stunden
Aardappelsaus
Aardappelsaus

+BBQ reunie maar dit gaat over Nederland, niet de wereld. Als we het toch over de wereld hebben. Er zijn ook extremisten in Amerika die het niet alleen houden bij de nashville-verklaring, die blijkbaar over vlindertjes en taarten bakken gaat, die zijn zo ongelooflijk christelijk, het zal hen een reet wezen wat Spinoza eens wel heeft gezegd. In Rusland wordt je in elkaar geslagen als je als twee mannen elkaars hand vast houd over straat. Als er iemand publiekelijk wordt onthoofd in Saoedi-Arabië is dat verschrikkelijk, maar dat gebeurt helaas zo veel. In Nederland, zeg jij, volgt men sinds Spinoza al niet meer letterlijk wat er in de bijbel staat. Dat belangrijke christelijke leiders ineens zo'n verklaring ondertekenen, of het nou homosexualiteit afkeurt of een pamflet voor wereldvrede is, is dan wel op zijn minst verbazend en zal veel mensen boos maken. Ergo deze satirische video.

Vor 22 Stunden
BBQ reunie
BBQ reunie

Ja hoor laar zien dat je IQ onder de 76 ligt idioot. Die verklaring houdt niets in. Niemand wordt er door gestenigd, in elkaar geslagen, vermoord, van een flat gegooid, opgehangen of door de familie omgebracht. De bijbel wordt niet meer letterlijk gebruikt, al paar honderd jaar niet. Spinoza, verlichting maar dat weet jij natuurlijk allemaal niet. Net zoals je ook niet weet dat de Koran en Sharia nog altijd door meerderheid moslims wereldwijd vrijwel letterlijk wordt geïnterpreteerd. Werkelijk, als je wil reageren ga eerst eens studeren, nadenken ipv proberen iets zinnigs te zeggen met het verstand van een aardappel, Maar ja TROLl dus.

Vor Tag
thomas real men
thomas real men

In Saoudi-Arabie ,Iran en nog wat Afrikaanse landen wordt je als homo opgeknoopt. Leuk om eens een programma te maken over die vriendelijke islam...…..overgirends.De grote 4 steden bevatten al meer dan 50% niet westerse allochtonen.Meest moslims.....Hoe denk je dat die over homo's denken.....en doen. Probleempje voor later,natuurlijk,he Lucky...

Vor Tag
BBQ reunie
BBQ reunie

Tja dat zien de linkse rakkers niet. Schoppen tegen de kerke die niets meer voorstelt vind men progressief en de islam knuffelen ook. Nou dan weet je wel hoed dom dat volk is.

Vor Tag
Steinstra 1961
Steinstra 1961

Er zijn weer scheepsladingen moslim mannen..pardon..."vluchtelingen" naar Nederland onderweg met de door Den Haag betaalde 'Seawatch" schepen...geniet dus nog maar even van de vrijheid die je nu nog even hebt....en denk als die straks weg is nog maar eens aan die Christenen die - toen zij het land bestuurden - nooit iemand van daken afgooiden of onthoofden omdat ze Homo of Travest waren. Eens zien wie er dan nog Lucky is.

Vor Tag
The Culture Exchange
The Culture Exchange

Zo allejezus grappig dit. Zeer vermakelijk en dan nog afgezien van de reacties!

Vor Tag
blayt iful
blayt iful

Wrm zo een haat tegen van der Staaij dat is een harde beer hij durft tenminste

Vor Tag
Elisabeth Hermione Green
Elisabeth Hermione Green

Zoals Jezus heeft gezegd; "Vader vergeef het hun want ze weten niet wat ze doen". _Lukas __23:34_

Vor Tag
Steinstra 1961
Steinstra 1961

Jawel hoor, deze weten wel wat ze doen.

Vor Tag
Tom Blokland
Tom Blokland

wat een aanstellers in de comment section

Vor Tag
tforal2
tforal2

Echt nieuwsbericht: Maker kerkfilmpje boos op LuckyTv: "Moet ik alles maar slikken?"

Vor Tag
TaRk SnIpEzZ
TaRk SnIpEzZ

Wat een gore stem zeg gatver!!

Vor Tag
super goofy
super goofy

Kan je niet maken man de denken ze weer grappig te zijn

Vor Tag
DutchGamezzify
DutchGamezzify

Ben verre weg van gelovig maar moest dit grappig zijn? Laat iedereen lekker in zn waarde wil je!👍

Vor Tag
Jan Wizzarak
Jan Wizzarak

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💜💜♋♋♋ 💙💙💙💙💙💙💙💙💔🌎💔🌎 *Op basis van de liefde alleen. God zond Zijn Zoon Jezus Christus in onze plaats te sterven. Dan op de derde dag stond Hem uit de doden.* *Nu, hoewel Jezus Christus alleen. God heeft ons verleende de vrije gift van het eeuwige leven. Hij zal slaan en genezen je, als je Hem vraagt.* 💿💿💿 #💿💿💿💿 💿💿💿 #💿💿💿💿

Vor Tag
Pablo de Sarasate
Pablo de Sarasate

Het is een grap mensen, doe rustig

Vor Tag
RobinvdTube
RobinvdTube

Wel mooi dat zodra het christendom iets verkeerd doet het gelijk volledig wordt belachelijk gemaakt in de media maar zodra het over de islam gaat zijn we allemaal stil... echt tering kansloos dit... VUILE LAFAARDS!!!!

Vor 2 Tage
Ginger Beer
Ginger Beer

"het Christendom"? Kom op zeg! 22.000 mensen op 2,4 MILJARD Christenen! http://nl.wikipedia.org/wiki/Nashvilleverklaring http://nl.wikipedia.org/wiki/Christendom Dat is 1 op de 109.090 Christenen! Dat heet in de statistiek: NIET SIGNIFICANT

Vor Tag
Dean Cremers
Dean Cremers

Oke waarom gaat iedereen hier zo erg op in? Draai je knop ff uit en lach eens een keer en als je het niet grappig vind boeie. Alles moet belachelijk gemaakt kunnen worden. Wees gewoon eens niet serieus man, dit is toch puur genot!

Vor 2 Tage
Steinstra 1961
Steinstra 1961

Als een meneer Derksen van Voetbal Inside zegt dat Christenen gevaarlijk zijn maar dat niet durft te zeggen over de islam en moslims - is de grap er af.

Vor Tag
FMZ101
FMZ101

De inhoud ach… (vrijheid, blijheid voor iedereen btw!). Maar die stem! Hahaha!

Vor 2 Tage
Anne R
Anne R

Ik vind dit ten eerste echt een ontzettend kinderachtige video. Ook vind ik het als christen echt jammer dat het zo moet gaan. Ik vind dat wij als christenen niet zo moeten oordelen (dat doet God wel). En wie ‘onschuldig’ is werpe de eerste steen. En stel je bent het wel met van der Staaij eens, roep het dan niet zo hard, maar houd het voor jezelf. Dit is mijn mening❤️❤️

Vor 2 Tage
Dexx x
Dexx x

Schitterend hahahaha

Vor 2 Tage
Aristo
Aristo

Belachelijk filmpje dit. Zelfs als ongelovige kan ik zien dat dit totaal respectloos is.

Vor 2 Tage
Niels g
Niels g

DIT KAN ECHT NIET WAAR GAAT ONS LAND HEEN DE ISLAM GAAT ONS ALLEMAAL OVERWINNEN DUBBELEMORAAL EN GODDELOOSHEID WE MOETEN ALLEN OPSTAAN EN ZELF HET HEF IN HANDEN NEMEN OM EUROPA WEER TERUG TE PAKKEN VAN DE LINKSE MEDIA ELITE EN GEORGE SOROS. STEM OP CHERY BAUDET NIEUWE PIM FORTUIN JAJAJAJAJAAH

Vor 2 Tage
Harry Ansems
Harry Ansems

Wat een huichelaar zondag in de kerk en van maandag tot en met vrijdag de bevolking leeg melken. Kies de mensen die met ons zijn Kies Fvd of Pvv

Vor 2 Tage
Steinstra 1961
Steinstra 1961

Jij hebt het buskruit wel uitgevonden, hè Harry? De SGP zit namelijk NIET in de Regering. Het zijn anderen die jou "leegmelken'.

Vor Tag
Justin Prins
Justin Prins

Alle christenen zijn op hun pikkie getrapt hier in de comments

Vor 2 Tage
Maarten Dekker
Maarten Dekker

Goede start van 2019 aangaande verdraagzaamheid......... Ben het ook niet eens met zijn standpunten maar dit slaat werkelijk nergens op, het wdraagt niet bij aan het samenbrengen van verschillende meningen. Meer polarisatie is niet de oplossing!

Vor 2 Tage
Respunise - Fortnite
Respunise - Fortnite

HAHAHAHAH

Vor 2 Tage
Gerard
Gerard

Niet de Joden, maar homosexuelen worden door Kees vd Staaij niet geaccepteerd. Aan wie doet dat denken?

Vor 2 Tage
Gerard
Gerard

+Steinstra 1961 Geloven kun je doen over onzekerheden. Op zo'n basis kun je je medemens niet veroordelen. Religies hebben veel doden en verderf veroorzaakt. Meneer vd Staaij speelt verstoppertje achter zijn mens zijn en religie.

Vor 21 Stunde
Steinstra 1961
Steinstra 1961

Hij accepteerd Homo's wel als mens, maar zijn geloof in zijn God zegt dat 2 mannen niet hoort. In den beginnen was het niet Adam en Adam. Vooor de rest zal je vd Staaij niemand een strobreedte in de weg zien leggen, ook niet als 2 mannen met elkaar willen trouwen. Islam? Aah, de islam...die onthoofden Homo's of gooit ze van hoge daken af. Maar misschien vind jij dat ook wel leuk?

Vor Tag
Monkey16NL
Monkey16NL

Waarom zoveel Dislikes is toch gwn grappig

Vor 2 Tage
Lodewijk Vogels
Lodewijk Vogels

Iedereen is helemaal butthurt... Waar gaat ons land naar toe als we alles offensief vinden

Vor 2 Tage
Maurice van Oosterhout - SOLO RIDER
Maurice van Oosterhout - SOLO RIDER

✝️🐶🐷🔥

Vor 2 Tage
Koos Naamloos
Koos Naamloos

Amusement noemen ze dit. Ik ben persoonlijk van mening dat humor niet te ver kan gaan maar dit is geen humor meer. Dit kinderachtige belediging van mensen met een omstreden meningsuiting.

Vor 2 Tage
Z. Weertje
Z. Weertje

Lachen man! Nu Kuzu in de moskee.

Vor 3 Tage
Steinstra 1961
Steinstra 1961

Lucky is daar veel te laf voor, want hij weet dat DAT zijn leven kan gaan kosten...net als de rest van de lafbekken hier.

Vor Tag
Daniel W
Daniel W

Heel kinderachtig weer dit

Vor 3 Tage
Roger That
Roger That

Mensen die alleen maar aan t janken zijn, omdat het christelijk gerelateerd is.. Het is een grap mensen, is dat zo moeilijk om te begrijpen

Vor 3 Tage
Steinstra 1961
Steinstra 1961

En nu dezelfde grap maken over een belangrijke Imaam.

Vor Tag
marilou
marilou

Vind dit een beetje een raar antwoord op de nashville-verklaring. Ik ben het ZEEERRRR oneens met die verklaring, maar laten we nou gewoon niet zo kinderachtig doen. Bovendien vind ik het een beetje raar dat het punt van deze video is van “hahah we doen alsof hij zelf gay is want dát is een ontzettende belediging” terwijl het er juist om gaat dat dat de nashville-verklaring kut is omdat ze homo’s discrimineren.

Vor 3 Tage
Carlos De Vrueh
Carlos De Vrueh

Als het over de Islam gaat is het Oke, maar als het allemaal wat te dichtbij komt is het niet meer leuk... 😂😂Hypocrieten, Big ups Luckytv!

Vor 3 Tage
Steinstra 1961
Steinstra 1961

Plaats hier 1 link naar een video van LuckyTV waar hij een belangrijke Imaam voor de gek houd. Krijg je van mij een miljoen Euro.

Vor Tag
Alyssa Malaya
Alyssa Malaya

Please watch my Thank u, Next remix cover!!! http://youtu.be/b3QbuWC1Lcs💕💕💕

Vor 3 Tage
laith shabaan
laith shabaan

الو

Vor 3 Tage
Ignátio Sarabèr
Ignátio Sarabèr

Wat laag zeg, durfen jullie dit ook tegen over homo's en de Islam? Nee natuurlijk niet want jullie zijn een stel lafaards.

Vor 3 Tage
Rebekka Hoi
Rebekka Hoi

Blijf bij mij Heer is ook nog een super mooi nummer en dat je dan dit van maakt? Doe normaal joh. Zo triest. Niet normaal.

Vor 3 Tage
Rebekka Hoi
Rebekka Hoi

Super kinderachtig zeg

Vor 3 Tage
Rebekka Hoi
Rebekka Hoi

Waarom al die haat jongen heb respect voor elkaar! Dingen over het islam durven jullie niet wat triest dit. Diep triest

Vor 3 Tage
LocoFIFANL
LocoFIFANL

Waarom vinden zoveel mensen dit filmpje stom? Het is toch grappig dat woorden als homofiel en zuigen erin voorkomen terwijl Kees dat niet zingt? Voelen mensen zich nou gelijk aangevallen vanwege geloof ofzo? Gewoon lekker je leven leiden en lachen om dit soort satire, als je nou alleen maar gaat vasthouden aan geloof dan wordt het nog zwaar denk ik, want je leeft nu gewoon en daarna ben je niks meer dan een hoopje as. Groetjes allemaal

Vor 3 Tage
Rocket Likesme
Rocket Likesme

Kanker geniaal 😂

Vor 3 Tage
Testvase M
Testvase M

Iedereen is op zn teentjes getrapt wanneer er een filmpje wordt gemaakt over christen. Hahah lache man. Mooi om te zien. 🤣😂🤣

Vor 3 Tage
RIK AFCA
RIK AFCA

Laf om dit te doen, omdat ze weten dat christenen geen gevaar brengen aan de maatschappij. Maak er ook eentje over de islam, dan weet je dat het 4 dagen in het nieuws is en heel de redactie van dwdd word bedreigt. Vieze flikkers. De oorspronkelijke religie van je eigen land zo voor lul zetten kan niet. En nee ik ben geen christen, ik haat wel de islam

Vor 3 Tage
david jongeneel
david jongeneel

DIT KAN ECHT NIET! DIT IS HEEL ERG SPOTTEN MET GOD.

Vor 3 Tage
Dork Souls
Dork Souls

Kijk uit de christenen zijn op hun pik getrapt

Vor 3 Tage
Jie Zhu
Jie Zhu

Go

Vor 3 Tage
Mc Donalds
Mc Donalds

Geweldige video niet normaal ZO SLECHT🤬

Vor 3 Tage
i love Jesus joejoe
i love Jesus joejoe

Dit kan echt niet...

Vor 3 Tage
Petra Devries
Petra Devries

petra de vries nare man met zijn uitspraken. wie is hij om te oordelen en veroordelen. vreselijk. het blijkt dat deze mensen die zulke uitspraken doen zelf nog weleens iets te verbergen hebben. of er een dubbelleven op na houden. Ik ben niet gelovig. wie zegt dat God er zo over denkt. dat verzinnen ze zelf. gelukkig zijn er toch ook gelovigen die er anders over denken. gelukkig maar. Ik lees geen bijbel. staat er niet in dat iedereen gelijk is? ja toch?

Vor 3 Tage
Wimsem - Tekenen & Knutselen
Wimsem - Tekenen & Knutselen

Het waren maar 250 christenen🤦 sinds wanneer maken wij ons druk om de mening van 250 mensen..

Vor 3 Tage
Goedkope Wiet
Goedkope Wiet

Dit is toch gewoon een leuk filmpje waarom moeten sommige mensen hier weer zo’n groot probleem van gaan maken! Het christendom heeft ook slechte dingen gedaan in europa, maar gelukkig is die tijd voorbij en kunnen we er nu grappen over maken! Bovendien heeft de islam NIKS te maken met aanslagen, want elke halve zool kan een aanslag plegen als die dat wil! Ook moet je begrijpen dat het christendom 600 jaar ouder is dan de islam en de islam nog niet zo lang in europa voorkomt, daarom moet de islam dus nog integreren in onze samenleving en dat heeft wat tijd nodig. Alleen kortzichtige mensen brengen de islam in verband met aanslagen en dat zegt meer over die mensen dan over de islam! Atheïst, Moslim, Christen, Jood, Niet gelovig, donker, blank, bruin, geel, spleetogen, grote ogen, dikke neus, dunne neus, grote oren, kleine oren, homoseksueel, hetero, biseksueel, oud, jong, middelbare leeftijd over 500 jaar leven we in vrede samen! (Als de aarde dan nog leefbaar is)

Vor 3 Tage
Stormfox
Stormfox

Deze video drijft niet alleen de spot met het Christelijke geloof, maar drijft ook de spot met hetgeen wat er gebeurt is in de katholieke kerk. Iedereen moet vrij zijn om daar grappen over te maken, maar dit gaat over de grens van grappig zijn en wekt eerder walging op dan een lach. Vooral omdat het respectloos is tegenover diegene die van dat laatste slachtoffer zijn geworden.

Vor 3 Tage
I loveyouu
I loveyouu

Allemaal melden dit is niet normaal kinderachtige

Vor 3 Tage
Roos Roos
Roos Roos

Zielig dit.

Vor 3 Tage
YOUNG CK V12
YOUNG CK V12

Dit is een homo wtf je ziet het zogenaamd christelijk dit zijn homo's en wij kijken na hun op en als een transgender op me reageerd luister jou leven is gefucked niemand houd van jou liegende ik loop met 2 gezichten uh ik voel me als een meisje gast is te bang om zn ballen gwn te laten hangen hang eerst jezelf op vóórdat je reageert

Vor 3 Tage
BBQ reunie
BBQ reunie

+YOUNG CK V12 PS, echte pubertaal, dat lukt je amper. En dat heeft het over studeren, LOL. Mensen die vaak tekeer gaan tegen homo's zijn meestal dat zelf ook maar willen dat niet toegeven en gedragen zich dan zoals jij nu doet. Homo uit de Domenicaanse R. ?

Vor 3 Stunden
BBQ reunie
BBQ reunie

+YOUNG CK V12 IN 020 veel mentaal gestoorden, dat klopt. Verder, studeer nog wat want schrijven kun je niet.

Vor 3 Stunden
YOUNG CK V12
YOUNG CK V12

+BBQ reunie ik ben dominicaans studeer hogeschool van amsterdam ma ik weet wnnr ik en flikker zie begrijp je vooral als je in amsterdam bent geboren 70% van de mensen in de stad zijn gay feiten of mentale gestoorde transgenders

Vor Tag
BBQ reunie
BBQ reunie

Tokkie.

Vor Tag
Kara of Mazov
Kara of Mazov

Men ontvangt dit alsof het een gigantische kritiek is op het Christendom in het algemeen. Het is vrij duidelijk dat Kees van der Staaij hier voor paal wordt gezet omdat hij zijn handtekening heeft gezet onder wat ik persoonlijk behoorlijk sterke uitdrukkingen vind in afkeer van hun medemens, plus de demonisering van elke Christen die zich niet compleet afzet tegen de LGBT gemeenschap in het Nashville document. Dat mag 'ie natuurlijk vinden. Dit is uiteraard Nederland, daar doen we het voor. Maar dan niet doen alsof hij boven satire staat. Ik vind het idioot dat het opeens 'heel makkelijk is om christendom belachelijk te maken.' Gelul. Kees van der Staaij wordt belachelijk gemaakt om zijn belachelijke uitspraken. Dat het komt vanuit een christelijke hoek is secundair, maar verbaast niemand.

Vor 3 Tage
Steinstra 1961
Steinstra 1961

En dan aaanstaande vrijdag je hoofd weer richting Mecca buigen.

Vor Tag
forza zwolle
forza zwolle

Nu eentje over de islam. Als julie durven tenminste. #hypocrieteaandachtsvogels

Vor 3 Tage
BBQ reunie
BBQ reunie

+TaRk SnIpEzZ Lul puber. Jij krijgt kanker, dat os beter en vooral wanneer ze jou niet willen helpen omdat je zo lekker dit woord gebruikt omdat je te dom bent en geen woordenschat bezit. PS ik ben met veel moslims in gevecht geweest, Pakistan, Afghanistan, Iraq, de meeste zijn naar de eeuwige jachtvelden dus lul niet.

Vor Tag
TaRk SnIpEzZ
TaRk SnIpEzZ

K hoop dat je in gevecht komt met moslims. Kk stoere praatjes via internet kk internet heldje zeg het voor de gezicht van een paar moslims gaan we zien of je balzak nog aan je lul hangt

Vor Tag
Julia x
Julia x

ik ben zelf ook streng christelijk, maar God wil dat iedereen gelukkig is (wat hij ook doorgaf aan jezus). Er staat NERGENS in de bijbel dag huwelijk alleen voor man en vrouw is. En als het erin zou staan zou ik me perdirect uitschrijven.

Vor 3 Tage
J O L E N E
J O L E N E

Serieus, waar is respect? Als je er niet in gelooft, hoef je nog niet respectloos te gaan doen.

Vor 3 Tage
Thirza Van beek
Thirza Van beek

Heel erg fijn dat er zoveel mensen opkomen voor het christendom! Ik ben zelf christen en ik vind dit echt verschrikkelijk hoe er hier mee word gespot.

Vor 3 Tage
fapsmar
fapsmar

Jezus Christus wat kinderachtig

Vor 4 Tage
Gender Bender
Gender Bender

Wat de fuck is het probleem met religie ridiculiseren. Sinds wanneer is iedereen zo op zijn tenen getrapt.

Vor 4 Tage
BBQ reunie
BBQ reunie

Sinds dit hypocriet is van DWDD, heeft op zich niets met de kerk te maken maar met hypocrisie, lees de oude comments eerst eens.

Vor Tag
zo dan
zo dan

Het nashville verdrag is er gekomen om in deze tijd, de postmoderne tijd voor alle kerken het duidelijk te hebben hoe men denkt over homoseksualiteit, veel kerken hebben dit soort verdragen of artikelen over verschillende onderwerpen. Dit is puur voor duidelijkheid in een kerk, In dit geval gaat dit verdrag over homoseksualiteit en is het bedoeld puur voor de kerk nu is het zo dat het helemaal omgegooid is alsof iedereen hier zich iets van moet aantrekken, Maar dan nu over de inhoud de kern is letterlijk dat homoskesualiteit

Vor 4 Tage
Sjoerd Schokker
Sjoerd Schokker

Un elephant de trompe enormement. Ik blijf Kees een aardige vent vinden. Ik maak ook fouten.

Vor 4 Tage
An Onimous
An Onimous

Meteen de islam er bij halen hahaha. Het bewapenen van groeperingen en landen binnen vallen doen jullie zeker ook niet he hahaha.

Vor 4 Tage
KINGHACKERPRONL FunnyMoments
KINGHACKERPRONL FunnyMoments

dit gebeurd er met je stem asl je je bellen er af haald voor of in de pupertijd met je stem

Vor 4 Tage
Fizz Synd
Fizz Synd

Wonderen van de koran En Wij hebben de mens geschapen uit een uittreksel uit leem. Daarna maakten Wij hem een druppel in een welverzekerde rustplaats. Daarop schiepen Wij de druppel tot een bloedklomp ( ‘alaqah’ ) waarop Wij de bloedklomp tot een vleesklomp ( ‘mudghah’ ) schiepen waarop Wij de vleesklomp tot beenderen schiepen waarop Wij de beenderen bekleedden met vlees. Daarna brachten Wij hem voort als een nieuw schepsel. Gezegend dus zij God de Beste der Scheppenden. (de Heilige Koran 23: 12-14 ).

Vor 4 Tage
Fortnite smg
Fortnite smg

vind het jammer dat er zo word gespot met een mooi christelijk lied. wij christen zeggen niet dat je geen homo mag zijn, alleen mag je volgens ons geloof als homo zijnde niet trouwen. Is dat dan discrimineren en aan de kant schuiven. en Van der staai werd gevraagd om een mening te geven en hij zei dat hij er wel REDELIJK mee eens was maar dan discrimineer je toch nog niet meteen homo's? luckytv vind jullie echt dom bezig

Vor 4 Tage
Wessel De vos
Wessel De vos

Heren van lucky tv. Jullie hebben jullie best gedaan om een prachtig filmpje temaken ik heb er van genoten maar veel christenen blijkbaar niet wees u er van bewust dat kees en god met een slipper achter jullie aan gaan komen

Vor 4 Tage
deEneTaartJa
deEneTaartJa

http://www.twitch.tv/drosser

Vor 4 Tage
pizzagameplayz
pizzagameplayz

Als christen boeit mij dit nou echt helemaal niks, ik snap niet wat hier nou erg aan is. Gwn een beetje spotten, zoals iedereen dat ook soms over elkaar doet. Zonder spot is een religie veel te saai.

Vor 4 Tage
eijmert
eijmert

😂😂😂geniaal

Vor 4 Tage
none of your business
none of your business

Interessant hoe snel de gristenen op de pik getrapt zijn door een gefotofuckte video van een homohater die zingend impliceert homofiele dingen te doen... Dogmatisch geloof en automatisch verdedigen van iedereen in dezelfde religie/groep is precies waarom deze video gemaakt is. Met deze ideeën worden kinderen geïndoctrineerd, en iedereen die kritiek hierop als een persoonlijke aanval ziet moet eens goed hard na gaan denken. Maar ja, het wordt tijd dat ook een bepaalde _andere_ religie (meer) welverdiende kritiek krijgt vanuit de kringen hogerop.

Vor 4 Tage
none of your business
none of your business

+BBQ reunie Natuurlijk is het kinderachtig, maar dat is het punt van LuckyTV's skits. Het meeste commentaar klaagt dat het over "onschadelijke" (homohaat, misbruik en meer? niet echt dus) gristenen gaat ipv moslims, maar dat betekent niet dat de kritiek geüit in deze video niet terecht is. Dat zou een _red herring_ zijn. Helaas zijn veel mensen/bedrijven bang voor de islam, en dat is - wederom helaas - niet geheel onterecht.

Vor 22 Stunden
BBQ reunie
BBQ reunie

A. ik ben atheïst. B. Heeft in de kern niets met gristenen te maken om op de pik getrapt te zijn. C. Maar alles met de linkse hypocrieten van DWDD die deugclub. Omdat men de islam knuffelt en er nooit iets van zegt als een iman verteld dat trouwen met een minderjarige prima is etc. Uithuwelijken enz. En omdat je bij de SGP niet in elkaar wordt geslagen, gestenigd etc. als je homo bent. Wel in de islam maar dat zie je niet, ook een linkse geuger ?

Vor Tag
Dexter Kerst
Dexter Kerst

Wat een verlaging van jullie niveau, tering eey...

Vor 4 Tage
Christiaan Westerink
Christiaan Westerink

Kan dit nog kees van de staaij heeft ook vrijheid van menings uiting

Vor 4 Tage
Neffex
Neffex

Hoi

Vor 4 Tage
Aidavanroon
Aidavanroon

Respectloos...

Vor 4 Tage
Aidavanroon
Aidavanroon

+Flavo Gay maar ewaja s jou mening ik respecteer dat tenminste

Vor 4 Tage
Aidavanroon
Aidavanroon

+Flavo Gay no man dit kan je echt niet maken

Vor 4 Tage
Flavo Gay
Flavo Gay

Hilarisch...

Vor 4 Tage
ron laverda
ron laverda

Elke religie heeft zijn eigen gelijk.. maar wie heeft er dan echt gelijk? Ik weet het niet meer. Laten we gewoon een beetje aardig (lees: verdraagzaam) zijn tegenover elkaar..

Vor 4 Tage
Jacob Castel
Jacob Castel

I dont understand This shit, but this song is lit as fuck🔥🔥🔥

Vor 4 Tage
j a
j a

Wat wil je nou bereiken dan? Het is niet grappig en het is gewoon zeer kut gemaakt. Gewoon zwak

Vor 4 Tage
Luuk Swinkels
Luuk Swinkels

Mee eens. Ik maak zelf muziek en doe een giveaway. Wanneer je geïntresseerd bent kan jij mijn muziek luisteren.

Vor 4 Tage
m bo
m bo

Laffe gein

Vor 4 Tage

Nächstes Video