Hiddema bij Business Class: "We worden het Marrakesh Pact ingerommeld"


kc
kc

F V D !!!!!

Vor 11 Stunden
__àà__ __ùù__
__àà__ __ùù__

Als Belg herken ik Bart De Wever (NVA) in Thierry Baudet: oratorisch ijzersterk, niet op zijn mond gevallen, lak aan de onuitstaanbare politieke correctheid van linkse politici, realist, nationale belangen altijd willen laten primeren op de agenda van de EU en de losgeslagen globalisten (klimaat fetish, verheerlijking van ongecontroleerde massa immigratie). Stem aub voor Forum voor Democratie.

Vor 23 Stunden
Jan Door zonder Pet
Jan Door zonder Pet

Marrakesh is een slechte zaak evenals de ontneming-wet (ontvreemding-wet is een betere naam) die de kleine mens onderhand honderdeen MILJARDEN heeft gekost (1982 greep uit de pensioenpot van 32.86 miljard en nooit terug betaald) als dit een normaal beleid is dan is criminaliteit de standaard.

Vor Tag
Teun lll
Teun lll

Wat een enorm slecht en onprofessioneel interview

Vor 2 Tage
Horkfordshire
Horkfordshire

http://youtu.be/e5vtBDd_3D0

Vor 2 Tage
De Groene Vingers
De Groene Vingers

Onder tussen is de packt getekend

Vor 3 Tage
R de leeuw
R de leeuw

Een van de grootste zo niet de grootste veroorzaker van migratie,is een land die zelf dit verdrag niet wil tekenen...

Vor 6 Tage
Hagrid Wells
Hagrid Wells

Ieder gezwel dat het politiek wezen in leven houd.. jullie dagen zijn geteld! De komst van de Heer is heeeeeeel erg dichtbij nu! Maaaar jullie gaan door met Satan bevredigen ten koste van jouw eigen ziel! PRIMA! Doet maar! Kom me kop maar halen! DE AARDE IS PLAT! En zo lang het politiek wezen de NASA blijft steunen zal ik mijn plan tot uitvoering blijven brengen! Amen.

Vor 6 Tage
dr Knutsfrutsel Von Snuffeldruif
dr Knutsfrutsel Von Snuffeldruif

Ze tekenen echt maar lukraak onder aan het kruisje zonder de inhoud ervan te kennen. Zolang de eigen positie en de partij maar gediend worden maar ondertussen het volk laten stikken in een schijndemocratie. Totalitaire waanzin daar in Den Haag

Vor 6 Tage
Paul P.
Paul P.

Ken jij wél de inhoud van het pact? heb je het gelezen? Duidelijk niet dus.....

Vor Tag
R.M. Kniep
R.M. Kniep

Ja ja en weer een Rutte actie. Het is tijd om weg te gaan.

Vor 7 Tage
huub janssen
huub janssen

pinnoikio rutte die ligt te trappelen om Marrakesh verdrag te tekenen ! die smerige landverrader !

Vor 7 Tage
Jandre Kroeze
Jandre Kroeze

Geweldig verwoord. Leuk om aan te horen.

Vor 8 Tage
Henk Pierik
Henk Pierik

stem op FVD hiddema is steen goed inruilen voor rutten

Vor 8 Tage
hezdunnah
hezdunnah

Nogsteeds trots op mijn stem op fvd

Vor 8 Tage
AI VD
AI VD

Wie heeft ook meer het gevoel in een dictatuur te leven iplv in een democratie???? ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 me ! U too ?

Vor 9 Tage
zuigdoos
zuigdoos

De VN is niet te vertrouwen en het pact is levensgevaarlijk voor het Westen, de migratie zal eenzijdig zijn. Het Kalergi plan in actie! Genocide van het Europese volk!

Vor 10 Tage
Kim Jung Un
Kim Jung Un

Als Kutte het ondertekent, zullen we zelf onze grenzen moeten gaan bewaken. Gewoon hetzelfde doen als Hongarije . Niet op ons grondgebied, pech !! Zo'n grote grens hebben we niet. ...

Vor 10 Tage
R ebel
R ebel

Is hij dement die Harry?

Vor 11 Tage
Cor Hendriks
Cor Hendriks

Je hoeft niet perse op de FVD te stemmen: de PVV is ook tegen dit absurde pact.

Vor 12 Tage
Cor Hendriks
Cor Hendriks

De Nederlandse regering heeft helemaal niets te vertellen: alles wordt in Brussel beslist en de EU is een groot voorstander van dit criminele (want het roept op tot het overtreden van nationale wetten) organisatie, die gekaapt is door Moslims!!!

Vor 12 Tage
upwk7
upwk7

het hele Marrakesh verdrag is niets anders, dan een exscuus om de derde wereld landen leeg te laten bloeden, te kunnen beroven van hun grondstoffen en arbeidskrachten. Afrika, het Midden oosten, Azie en Zuid Amerika in een permanente status van afhankelijkheid te houden en het westen te ontwrichten door een oncontroleerbare massa immigratie.

Vor 13 Tage
Jacqueline Herder
Jacqueline Herder

http://www.youtube.com/watch?v=3vw9N96E-aQ&list=PLT0ymcriWniWj2vwz1gg1Y5S6S9ZoFdpi Let op 5 december,arrestaties van hotemetoten beginnen, Wereldwijd. http://www.youtube.com/watch?v=TlPV4wtZ6HE

Vor 13 Tage
Erik Spierenburg
Erik Spierenburg

Himmelhochjauzend, niet jauchend! Prutser...

Vor 13 Tage
Truus Hogendoorn
Truus Hogendoorn

Stemmen mensen op twee leuke spontane mensen FvD tijd voor verandering

Vor 13 Tage
Rick Meijer
Rick Meijer

destijds ook d66 gestemd van Mierlo draait zich nu om in zijn graf. fvd is het nu de d66van destijds !!!

Vor 13 Tage
MAntwerp
MAntwerp

Hiddema je bent een realist en die Harry is een .......

Vor 14 Tage
Klasos 67
Klasos 67

Het zoveelste verdrag dat door de burgers van NL hun strot geramd wordt. Rutte is een verrader tezamen met D666 en andere beffertjes wordt ook NL verwoest. Ik hoop van ganser harte dat al die achterlijke figuren die staan te klappen voor dit zoveelste verdrag kennis maken met alle ziektes en ellende die deze fijne import met zich mee brengt. War is comming , dit kan NIET zo door gaan.Naar de HEL met de E.U. en alle eurodebielen ... alleen maar ELLENDE !!

Vor 14 Tage
Ger N
Ger N

Vuile gluiperige Rutte met al die schijnheilige gluiperige laffe politici! Landverraders zijn het! mensen stem op FVD! Voor het te laat is.

Vor 15 Tage
T B
T B

Vergeet alexandertje niet.

Vor 11 Tage
hap hop
hap hop

De politiek zal binnenkort vast een hoop rechtser worden, maar dan komen de immigranten via smokkelaars alsnog wel Europa binnen net zoals nu in America met Trump aan de macht. Over 20 jaar zijn de Europese blanken minderheid in eigen land. Denkt u eens na of rassen nou echt gelijk zijn of dat rasverschil alleen bestaat als het anti-blank is? Degene die de macht over de wereld hebben willen het blanke ras uitroeien, omdat het blanke ras nog wel eens "concurrentie" zou kunnen worden. Denk maar niet dat als je als blanke het raciale aspect van de mens niet belangrijk vindt, dat je kinderen even veilig over straat kunnen als dat wanneer je als blank persoon minderheid in eigen land bent. Als de burger niets doet, doet niemand iets en iedere immigrant is weer een linkse stemmer. Zeg 't maar: "Mag het blanke ras blijven bestaan in de wereld of niet?"

Vor 15 Tage
Bizzclub
Bizzclub

Ben ook tegen het Marrakesh pact maar stemmen op de partij van Baudet/Hiddema gaat nooit gebeuren !

Vor 15 Tage
D'n Brands
D'n Brands

De nederlandse staat word steeds gekker man ales maar binnen..... Wij mogen nog geen frietje meer hale alles word duurder waar betale die nieuwe mensen dat van ? ALLEMAAL SUBSIDIE EN UITKERINGEN VAN DE NERDERLANSE BELASTING BETALER..... Wij kunne niet rond komen de oudere worde gekort en ja srry hoor..... En maar nog meer van die armoedzaaiers binne hale aaag ja Dat buitenlandse tuig stem groen en links he......

Vor 15 Tage
Ug Lee
Ug Lee

belachelijke intervieuwer harry als altijd :D :D lmao

Vor 15 Tage
Pisces Aquarius
Pisces Aquarius

AUB ga maar tekenen!! http://forumvoordemocratie.nl/petities/stop-marrakesh

Vor 15 Tage
Atif Atifa
Atif Atifa

Eerst was pimmetje de Messias en toen was wilders het helemaal en nu is meneertje Hiddema de verlosser. Dit zijn allemaal puppets de elite schuift wie zei wil naar voren, Rutte komt van Unilever daar is de Rothchild familie eigenaar van, en Balkenende heeft afgestudeerd in Amerika bij Rockefeller 1 voor 1 opgevoed door de elite. Heb geen hoop in dit soort mensen uiteindelijk stellen ze je toch teleur. Dit was een bericht van SIRO Welke kudde dier ben jij.

Vor 16 Tage
touraneindanke
touraneindanke

Stupid Harry!

Vor 16 Tage
rompe toto
rompe toto

enige waar fvd dubieus is, zijn thierrys klimaat opvattingen

Vor 16 Tage
Robby LD
Robby LD

Whaha Hiddema zit zich zo te irriteren aan Harry Mens dat het bijna satire lijkt. Iedere poging die Mens doet om het een beetje luchtig te maken keert zich tegen hem. Schitterend.

Vor 16 Tage
VidiMuzic
VidiMuzic

1:15 Hiddema: 'Ik heb in het verleden D66 gestemd' Harry: 'Hoeveel ??' :D :D

Vor 17 Tage
mitch Alff
mitch Alff

Wat voor een presentator is dit nou weer. Hoe krijg je het voor elkaar.

Vor 17 Tage
Floris de Vries
Floris de Vries

Contrast kan inderdaad niet groter. Otten: selfmade ondernemer, harde werker, kundig, no nonsense, Rosenmoller: mooie praatjes, rijke papa, fijne connecties in de baantjescaroussel maar weet en kan niks. Behalve fatwa's over Fortuyn uitspreken.

Vor 17 Tage
Floris de Vries
Floris de Vries

Het boek las als een trein, in 1 middag uitgelezen. En af en toe met een schaterlach! Vol Hiddema humor.

Vor 17 Tage
Gideon owusu
Gideon owusu

Zou op FvD willen stemmen maar Baudet is te dramatisch soms als Hiddema partijleider is zeker weten FvD

Vor 17 Tage
Gerry
Gerry

Nederland gaat naar de kloten door VVD!!!!! Halloooooo, wake up Holland!!! Rutte is een vieze huichelaar!!!!!!!! Besef het nu eens!!!!

Vor 17 Tage
Robin Hood
Robin Hood

Kan een Moslim ook op FVD stemmen?

Vor 17 Tage
Nina Nina
Nina Nina

Robin Hood ik ben moslimma, en stem straks op FvD.

Vor 2 Tage
carolineleiden
carolineleiden

Ik als nederlandse burger wil geen migrantenpact. Kijk eens op de wereldbol, naar dat kleine stipje. Dat zijn wij. Met ons zestien miljoenen op een kluitje. We moeten ons voedsel importeren, omdat er niet genoeg ruimte is om het zelf te produceren. Overal staan huizen voor die zestien miljoen mensen en ligt asfalt om al die auto's op te kunnen laten rijden. Niet al die zestien miljoen mensen kunnen of willen werken. De arbeidsparticipatie is niet zo hoog. Daar moet de rest voor zorgen door hun belastingen netjes te betalen. De belastingdruk is juist wel hoog in Nederland. En dan moeten er nog een paar miljoen kanslozen uit de Derde Wereld bij? Is daar werk voor? Kunnen ze iets waar de Nederlandse economie wat aan heeft? Nee, dus dat worden uitkeringstrekkers. En ze moeten allemaal een huis, en medische zorg. Wie gaat dat allemaal betalen?

Vor 17 Tage
Peter Rkrs
Peter Rkrs

Rutte is een ouwe Frommelaar. Dit kun je toch geen beleid meer noemen ? Is ad hoc tegenwoordig ook al beleid maken ? Volgens mij is alles theorie wat hij uitspuugt. De praktijk ziet er uit als hij wenst, maar toch precies het tegenovergestelde ervan wat het werkelijk is. D66 burgermans ? Wat is dat nou weer voor titel ? Zeg Theo kom eens uit die zeepbel. Ja, welke. Goeie vraag.

Vor 17 Tage
GrapjesmetTomenTim
GrapjesmetTomenTim

11:32 Godskolere, de 'beveiliging' is ook aanwezig

Vor 17 Tage
Nemilius
Nemilius

Omdat onze huidige regering jarenlang te zwak was/is de immigratie aan te pakken en tekort schiet om op te komen voor de Nederlands/westerse normen en waarden. Ben ik omgezwaaid van SP en GroenLinks stemmer, naar FvD. De komende verkiezingen hebben jullie mijn stem!

Vor 17 Tage
Johan van der Meulen
Johan van der Meulen

Het is: Himmelhoch jauchzend, niet himmelhoch jauchend.

Vor 18 Tage
Charza Kwinn
Charza Kwinn

Stem FvD! weg uit de EU! Marrakesh.. Artikel 13... Wellicht moeten mensen eens een boek van George Orwell lezen, want dat is wat de burger boven het hoofd hangt!

Vor 18 Tage
Praise God
Praise God

Protesteren volgende week. Ik maak alvast een spandoek. De UN wil landgrenzen uitwissen en een satanisch gecontroleerde New World Order creeeren. Land grenzen, kritische inheemse bevolkingsgroepen en de cultuur van landen wil de UN niet hebben.

Vor 18 Tage
F.W.J. Beekmann
F.W.J. Beekmann

Op naar 20 maart!!! In 2019 gaat FVD het maken. Word lid: -FVD -JFVD

Vor 18 Tage
patrick scholten
patrick scholten

nazikartel, stelletje eikels voor eigen

Vor 18 Tage
Sinnednl1984
Sinnednl1984

Mensen die niet op FVD stemmen weten gewoon niet waar ze het over hebben. Als je je ook maar een beetje verdiept in deze club moet je toch echt wel tot de conclusie komen dat dit de enige en dus beste keus is voor Nederland.

Vor 18 Tage
TheTruth76
TheTruth76

Ik zie een Gouden Eeuw aanbreken voor home defense, security 😐

Vor 18 Tage
De markies van Drenthe
De markies van Drenthe

Ik ben bang dat dat verdrag hoe dan ook, linksom of rechtsom TOCH getekend gaat worden. Ze proberen nu om tijd te rekken.

Vor 18 Tage
René Nicolai
René Nicolai

Het einde is het leukste, het doet me denken aan Peter R de Vries bij Matthijs van Nieuwkerk....dat boek!

Vor 18 Tage
Daan Beenders
Daan Beenders

Dit kabinet verdient de doodstraf wegens landsverraad en Nederland zonder toestemming van de burger weg te geven aan de Nazi’s in Brussel! Bedenk dat na de 2e Wereldoorlog er NSB’ers voor minder opgehangen zijn.

Vor 18 Tage
Roland van Terwisga
Roland van Terwisga

Het wordt tijd dat Afrika ofwel zorg draagt voor een lager geboorteoverschot ofwel verantwoordelijk wordt voor de eigen problemen als gevolg van dat geboorteoverschot. Heel goed dat FvD de zaak op de agenda heeft gezet, als het aan GL/D66/VVD/CU/CDA had gelegen zouden we pas over een paar jaar wakker worden met een enorm probleem.

Vor 18 Tage
Frans Dorable
Frans Dorable

Het is in 1 woord SCHANDALIG waar deze overheid ons, buiten ons om, probeert in te frommelen. Dit is volksvertegenwoordigers ONWAARDIG. Dit kabinet moet weg. Ik zie geen andere oplossing, we zijn te vaak bedrogen. 1 voorbeeld uit velen: http://www.parool.nl/opinie/hier-de-ergste-leugens-van-mark-rutte~a3475282/ Ik schaam me er voor om Nederlander te zijn met zo'n overheid!!!!

Vor 18 Tage
jvdarules
jvdarules

"Hij praat alsof ie een sleutel in z'n rug heeft..." Bril-jant!

Vor 18 Tage
kristof verbruggen
kristof verbruggen

Lees over het Kalergi plan.

Vor 18 Tage
Lefert Bos
Lefert Bos

Het Marrakesh pact moet gestopt worden !

Vor 18 Tage
Anna Nas
Anna Nas

theo stop met roken ! of zorg dat je het in ieder geval nog 25 jaar volhoud in den haag

Vor 18 Tage
Johan van t wout
Johan van t wout

Bidet werd volkomen Onder de tafel gedebatteerd door van oik

Vor 18 Tage
John Doe
John Doe

+Johan van t wout U bent een Islam bekeerling?

Vor 14 Tage
Johan van t wout
Johan van t wout

+John Doe Helaaslopen er genoeg domme mensen achter deze zoveelste schreeuwer aan inderdaad

Vor 14 Tage
John Doe
John Doe

Mocht dat zo zijn, who cares. FvD is toch niet te stoppen.

Vor 15 Tage
dede r
dede r

Theo for president! Het is allang te laat, maar hij kan misschien nog redden wat er te redden valt.

Vor 18 Tage
Piet Vast
Piet Vast

ook de verloedering en kostenstijgingen in de medische zorg zijn resultaat van 'migratie'

Vor 18 Tage
mD d
mD d

Waarheid is soms moeilijk te zien voor sommige. We leven in zeer spannende tijden mensen. Ik stem Fvd

Vor 18 Tage
R Fulano
R Fulano

Marrakesh pact, NEE!!!!!

Vor 18 Tage
Daniel Z
Daniel Z

Die zijn jullie aan het pakken langs alle kanten (marakesh)

Vor 18 Tage
Teo Veerman
Teo Veerman

Lachebekkie de man die buigt voor de rest van de zwam koppen in Brussel dus teken ik ook maar. Hij heeft ons hele land uitgeleverd goed dat er nog mensen zijn als Hiddema en Baudet stem op ze.

Vor 18 Tage
Renske Sluiter
Renske Sluiter

Wat ik hoop is dat ze al een goed draaiboek klaar hebben liggen mochten ze aan de macht komen. Ik houd van goede voorbereidingen. Heel belangrijk, want FvD krijgt dan de onzalige taak de rotzooi van de voorgaande kabinetten op te ruimen. Ik hoop dat ze goed bij de les blijven en zeker geen tunnelvisie ontwikkelen.

Vor 18 Tage
pdude1911
pdude1911

Nice! Theo is een held. Die presentator mag wel eens wat duidelijker leren praten zeg, wat een schelle stem en irritant gestotter de hele tijd!

Vor 18 Tage
brunomain
brunomain

Ben benieuwd welk merk en welke gradatie blonde haarverf deze heren gebruiken....:-)

Vor 18 Tage
Deweycheatumnhowe
Deweycheatumnhowe

👍👍 for the Hiddemeister!

Vor 18 Tage
Arjan van Smeerdijk
Arjan van Smeerdijk

Sluit me helemaal aan bij de woorden van o.a. Derksen; “fatsoenlijk rechts” en als klap op de vuurpijl ook nog eens met begrijpelijke argumenten! Zelfs ik snap het

Vor 18 Tage
FpvDronie !!
FpvDronie !!

Zegt hij nu :” dat D’66 nu maar gewoon een burgermans vertegenwoordiger is,!!!! Eh sorry meneer hiddema ??? Wat is de FVD DAN ?? Wat dom om dat te zeggen!!! Dan weten we dat als burger ook weer !!! Wat een narcist 👎 mijn stem ben je kwijt bij deze uitspraak !!!!! Want ik ben een burger!!

Vor 18 Tage
FpvDronie !!
FpvDronie !!

D F gaat zich mij niet om D’66 meer hoe De Heer Hiddema het woord “burgermans” neerzet . Voor een partij als FVD vind ik niet dat hij dit soort uitspraken moet doen, want de burger moet uiteindelijk wel naar het stembureau . Maar blijkbaar is de FVD geen burgermans vertegenwoordiger. En D’66 wel.. En das nou jammer. En u geeft aan fatsoenlijke rechts denkende mensen, rechts is toch rechts , wat heeft dat met fatsoen te maken? u doelt meer op de elite? Nou denk dat de partij hun stemmen moet halen bij alle lagen van de bevolking willen ze zetels krijgen. Ook bij de onfatsoenlijk rechts denken mensen, en eerlijk gezegd vind ik de partij helemaal niet alleen maar rechts !

Vor 18 Tage
D F
D F

Laten we rustig de verkiezingen afwachten, dan weten we hoe het volk over D66 denkt. Een clubje dat geminimaliseerd wordt en door het ijs zakt. Zeker met zo'n nietszeggende "praatpop" als Jetten. En de FvD? dat is een partij voor "fatsoenlijke rechts denkende mensen" zoals Johan Derksen dat afgelopen zaterdag zo treffend verwoordde.

Vor 18 Tage
solow03181
solow03181

we zullen zeker FVD stemmen. Maar het zal geen ruk uitmaken. Wij krijgen dit land alleen gezond door middel van, en ik zeg het niet graag, een burgeroorlog. En nee dat is geen doemdenken. Ga zelf maar na. Regering is doof voor onze stem. Extreem Links is in opmars, krijgen steeds meer invloed. En die paupers die hier nooit hadden moeten binnenwandelen kennen alleen de taal van geweld. Dus... zegt u het maar. We kunnen stemmen, praten, kankeren, hopen, bidden etc... het zal die grenzen NIET doen sluiten.

Vor 18 Tage
Ruud Hooreman
Ruud Hooreman

+davy v beurden ik ook

Vor 17 Tage
Ruud Hooreman
Ruud Hooreman

Alleen bidden kan nog helpen , alleen zijn we dat verleerd , dus is er geen hoop meer voor de toekomst. WIJZELF hebben de toekomst van onze kinderen/kleinkinderen volledig VERNEUKT , en die toekomst redden we ECHT buet meer me die zogenaamde mulieumaatregelen , what a joke dat zg. klimaat . Als dat zg. klimaat werkelijk zo belangrijk is , waarom stoppen we dan niet met het overbevolken van nederland , immers hoe meer mensen per vierkante meter hoe GROTER de vervuiling. Hieraan kan je zien dat we WEDEROM belazerd worden door die LANDVERRADERS in den haag.

Vor 17 Tage
Rebel 82
Rebel 82

+davy v beurden ,ehh één probleempje maat. We hebben hier geen 2e amendement! Ik denk dat je met een hooivork de wedstrijd niet gaat winnen!?

Vor 18 Tage
davy v beurden
davy v beurden

Ik weet zeker dat die burgeroorlog zeer snel gaat komen et volk begint nu al hier en daar meer in opstand te komen dit is het begin al en eerlijk ik wacht erop ik kan niet wachten tot alle blanke Nederlanders de oorlog verklaren tegen de overheid en de buitenlanders man wat gaan die een groot probleem krijgen namelijk omdat blanke Nederlanders 3x meer in NL zijn dan getinte etc ze zullen hard kapot gemaakt worden en uit het land kapot geklapt worden die tijd gaat komen en ik sta al klaar.

Vor 18 Tage
Combat18KKKNazi4045
Combat18KKKNazi4045

Leve FvD, leve Theo Hiddema, hoezee!

Vor 18 Tage
Maarten van der Poel
Maarten van der Poel

SGP en PVV zullen toch ook wel tegen Marakesh zijn?

Vor 18 Tage
w Verhoeven
w Verhoeven

Voor FvD top mensen!

Vor 18 Tage
kaatje bloem
kaatje bloem

Een man met wijsheid. Hij weet waar hij over lult . Een VERRIJKING van NEDERLAND Betrouwbare man, en die ook nog WAARHEID spreekt.

Vor 18 Tage
Dennis
Dennis

Theo for Prez.

Vor 18 Tage
Karin Banis
Karin Banis

Het vertrouwen in de politiek is zoek.......Wij worden voor dom gehouden, zo lijkt het!!!!!!

Vor 18 Tage
arnaud moos
arnaud moos

Men wil de macht van de Nederlandse bevolking breken met het toestaan van de import van migranten. Het partij-kartel denkt zo aan de macht te blijven, met cliëntelisme naar de moslems en overige arbeidsmigranten. Hoog tijd dat de Nederlanders in Verzet komen

Vor 18 Tage
rene de vries
rene de vries

Al die groen links typetjes en ander links spul zullen het nog wel merken.... Vooral de groenlinks vrouwen ... straks moeten ze allemaal een hoofd doek op. Nou ik kan me niet voorstellen dat ze dat willen maar wie weet misschien ook wel. Als we nou niet standvastig zijn gaat de democratie ons straks tegen ons keren en is de enige optie te emigreren. Dit land wordt straks meer islamitisch dan Iran.

Vor 18 Tage
Remko Jerphanion
Remko Jerphanion

Wat een heerlijke vent is die Hiddema toch! Stem voor het Landsbelang, stem FvD!

Vor 18 Tage
FpvDronie !!
FpvDronie !!

Remko Jerphanion gaat om burgerbelang en niet omlandsbelang !! In mijn geval ! En hiddema heeft niet met burgermensen zoals te horen bij 1:57

Vor 18 Tage
Arjsto Jager
Arjsto Jager

Heerlijk zoveel positieve reacties!

Vor 18 Tage
Cor Pluym
Cor Pluym

Het is hier (nog) geen NPO.

Vor 18 Tage
Khadiesz Khadiesz
Khadiesz Khadiesz

Zoals wilders zal deze man ook falen ga maar lekker kapot ik ga me hele familiie uit Marokko hier naar toe brengen binnen kort lekker uitkering lekker profiteren lekker lekker lekker dan kan ik jullie lekker zien pijn leiden

Vor 18 Tage
Metusion
Metusion

bah vervelend mannetje ben je Khadiesz

Vor 10 Tage
Ruud Hooreman
Ruud Hooreman

Gelukkig discrimineer jij niet

Vor 17 Tage
D F
D F

Heel sterk!! Je voldoet precies aan het beeld wat wij in Nederland van het overgrote deel van de immigranten (gelukszoekers) hebben. Je had het niet beter kunnen verworden. Stuur je berichtje ook nog even naar Jesse Klaver, die zal trots op je zijn.

Vor 17 Tage
Ghost Banned
Ghost Banned

Waarom sporen onze leiders niet ? die nerdjes moeten gouw oprotten ze maken iedereen ongelukkig hier in Europa.

Vor 18 Tage
Orry Sprangers
Orry Sprangers

Ik hou er van als thierry of theo bij buisness class op bezoek komt

Vor 18 Tage
jhon jansen
jhon jansen

als het marrakesh getekend word, is nederland vogelvtij verklaard!!!!!! dan word ons over rompeld met buitenlanders,, die ook dezelfde status krijgen als vluchtelingen DUS ALLES GRATIS!!!!!!!!!

Vor 18 Tage
K Az
K Az

Die Hiddema staat met een been in het graf en al die kwallen daar gatverdamme,

Vor 18 Tage
D F
D F

Wie staat niet met een been in het graf, of heeft u het eeuwige leven met een levensverzekering dat u niets zal overkomen?

Vor 18 Tage
Ad Lockhorst
Ad Lockhorst

Zolang de heer Hiddema geen muts draagt dient hij zich te onthouden van het gebruik van de term goedgemutst. Een hoed zou uiteraard beter zijn dan een muts.

Vor 18 Tage
E. Postbode
E. Postbode

Ach Theo, we maken allemaal weleens een vergissing. U stemde vroeger D66, ik VVD.

Vor 18 Tage
Mark Mathieu
Mark Mathieu

Het bespreken van allerlei pacts en andere zaken doen de VVD, D66, PVDA en CDA wellicht al jaren. Het zou me niet verbazen. Rutte lacht niet voor niets alles weg. Hij lacht voor de buis tegenover de brave burgers en komt als betrouwbaar over. Velen wisten al jaren dat hij dat niet was. Zo werd op Rutte gestemd en had hij een groot deel van de bevolking om de tuin geleid tot hij weer herkozen werd. Hoe wordt het volk monddood gemaakt? Door het referendum af te schaffen met dank aan 66. Vergeet de "D" maar want democraten zijn het niet. Toch vreemd dat alles ons door de strot wordt geramd door afspraken te maken zoals dat pact zonder dit aan de burgers te vragen. En dit cultuurbeleid noemen we nu dictatoriale partij. Landen waar de dictatuur het voor het zeggen krijgen en de bevolking niet dit is wat er nu speelt bij D66, VVD en wellicht nog andere oude partijen. Waar in andere landen ze de dictatuur proberen weg te nemen begint langzamerhand de dictatuur in ons land te ontwikkelen en in Europa. Daarom komen er niet voor niets nieuwe partijen op van mensen die zich zorgen maken !!!!!

Vor 18 Tage
TJ Thompson
TJ Thompson

Dat zijn het ergste soort mensen inderdaad die boeken verfrommelen, totaal geen respect voor kennis en informatie...

Vor 18 Tage
Willibrordus van der Weide
Willibrordus van der Weide

Nederlands camping regering bijeen .

Vor 18 Tage
Dante Barrington
Dante Barrington

🇳🇱🇳🇱🇳🇱

Vor 18 Tage
Dodelydoo Dooo
Dodelydoo Dooo

Hiddemeister totaal 🏆👍

Vor 18 Tage

Nächstes Video