"Het is hier geen Turkije Klaas Erdogan"


 • Am Vor 24 Tage

  Omroep PowNedOmroep PowNed

  Dauer: 5:03

  Voor en tegenstanders van Zwarte Piet kwamen met elkaar in aanraking tijdens demonstraties bij lokale sinterklaasintochten. Klaas Dijkhoff (VVD) roept nu op om niet meer de barricade op te gaan tijdens de intocht.
  Abonneer je op PowNed voor meer verse videos!
  PowNed op Facebook: www.fb.com/OmroepPowNed
  PowNed op Instagram: instagram.com/omroeppowned
  PowNed op Twitter: twitter.com/powned
  Volg ook de PowNed verslaggevers op Instagram!
  Sensi - instagram.com/sensilowe
  Dennis - instagram.com/dennis_schouten95
  Charlotte - instagram.com/charlotte.pieters
  Nadia - instagram.com/nadiapalesaa
  Mark - instagram.com/markbaanders
  Vera - instagram.com/veraverzijl

  powned  powews  weesie  rutger  Castricum  dennis  schouten  pieters  powlitie  geenstijl  gekkie  

Elise Derks
Elise Derks

Je kan er beter van maken tunahan Erdogán want hij is ook Turks maar goed Voor Klaas kun je beter klaasché

Vor 4 Tage
Ronnie K.
Ronnie K.

Pechtold was heel erg eng maar die Robot Jetten vind ik zo mogelijk nog enger.

Vor 4 Tage
Mercenary
Mercenary

Rob Jetten is een magere android uit Fallout 76.

Vor 5 Tage
atzo naftaniel
atzo naftaniel

Oh wat is die Dijkhof toch brilliant! Nuchterheid heeft toch wel mijn voorkeur. 4:46 'Meestal zijn dan je argumenten op'. Scherpe samenvatting

Vor 6 Tage
Alexa Tummetje
Alexa Tummetje

Klaas lekker bezig hier

Vor 6 Tage
Bean S
Bean S

Degene die alles bij elkaar liegt en bedriegt heeft het gore lef om te zeggen je hebt ook nog zoiets als innerlijke beschaving. En wanneer ga jij daar mee starten dan????

Vor 6 Tage
Bean S
Bean S

Jetten je hoeft niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn.

Vor 6 Tage
Henk Pierik
Henk Pierik

ROP jetten is de grootste klootviool die ik ooit heb gezien en als het kan ook niet weer sfschuwelijk in de bijstand met hem

Vor 6 Tage
Frans Cobben
Frans Cobben

Echte vrijheid en mensenrechten in Nederland graag

Vor 7 Tage
sjoekiloeki
sjoekiloeki

Sinterklaas is een kinderfeest, maar degenen die zich kinds of kinderachtig gedragen zijn de 'volwassen' demonstranten!

Vor 7 Tage
sjoekiloeki
sjoekiloeki

Dat er überhaupt zo iets als een 'Zwartepietendiscussie ' bestaat??? Waar gaat het over in Godsnaam!!! Alleen omdat een stelletje zielepoten zich 'gekwetst' voelt , nou, boehoe, huilie-huilie.....hoezo Racisme? Er zijn genoeg Surinamers en Antillianen die geen moeite hebben met Zwarte Piet en dan zie je notabene blanke nederlanders tussen de anti-zwarte piet demonstranten....stelletje minkukels die niets beters te doen hebben noem ik dat!

Vor 7 Tage
sjoekiloeki
sjoekiloeki

Net als z'n voorganger dus, een echte kwal!

Vor 7 Tage
joppe191
joppe191

Die Rob Jetten is echt een beroepsworm.

Vor 8 Tage
THE LION KING
THE LION KING

Leugen nieuws pow nieuws !

Vor 10 Tage
Graceland Studio Covers
Graceland Studio Covers

Dijkhof lijkt altijd dronken. Haha

Vor 12 Tage
demarcation
demarcation

Asscher: Landverrader.

Vor 15 Tage
Lorenzo Guarguaglini
Lorenzo Guarguaglini

Halve Zolen

Vor 15 Tage
Lorenzo Guarguaglini
Lorenzo Guarguaglini

HALVE Hooligans (met KLOTE Bezopen Vuurwerk Keihard Aanpakken !) en die HALVE Hitler groet is gewoon VRIJHEID van MENINGS UITTING. (en nog niet eens van Hitler) en die oorlog is al Generaties geleden, en toch NIETS meer aan te doen helaas.... Nederland gaat WEL KRAAIEN over Duitsers in ons land, maar over HUN V.O.C. MISDADEN verleden door de ROOF-STAAT, Daaar hoor je hun (weer) NIET over... ! Dat is zo HYPOCRIET als de Neten ! En Vandalen gaan fors Betalen. En de VVD is OOK ONgeloofwaardig, want zij hebben ZELF Vooor MESJOGGE (oorlogs) Vuurwerk gestemd met FOUT en nieuw !

Vor 15 Tage
RAF ABDULLAH
RAF ABDULLAH

Sjee... ben al een paar jaar weg uit Nederland, omdat het land helaas totaal verziekt is door het linkse uitschot... Ik zie in dit filmpje dat de anti-democraat , volksverlakker, en landverrader NSB voorman, kereltje Pechtold is vervangen door Harry Potter? ..... slap aftreksel van Balkenende...waar heeft men die nerd vandaan ? .... Gaat D66 nu al lopen werven bij de werkvoorzienings-schappen en sociale werkplaatsen of zo??? zo'n "melkert-baantjes-type" .... wow, lach me dood !!! :-D

Vor 15 Tage
Bert N
Bert N

Al die politici lullen lekker uit hun nek. Aan dat gezeik met die anti-pieten demonstraties doen ze niets. Rood Nederland en die vuile teringsocialisten (pvda, gl en meer van dat soort addergebroed) worden zo op hun wenken bediend. Ze moeten die anti-pieten-idioten ter plaatse gewoon doodschieten of Adolf het werk laten doen.

Vor 16 Tage
koelie
koelie

Ik ben niet voor de VVD maar ik begin Klaas steeds meer te mogen.

Vor 16 Tage
Fonz Wenehenubun
Fonz Wenehenubun

weer zoon holneuker die jetten moet vroeger zijn moeder beffen whahhahaaa

Vor 17 Tage
Xsemih YaziciX
Xsemih YaziciX

Ik ben turk

Vor 18 Tage
BB Kill
BB Kill

Hans Janmaat werd toentertijd al weggezet als dorpsidioot maar mag wat mij betreft wel als visionair worden gezien evenals de meeste gewone burgers die met lede ogen toekeken naar de grote toestroom van cultuurverrrijkers met de daarbij horende gezinsherenigingen. Met Juliana voorop werd in Den Haag het grootste taboe uit de mensheid niet doorbroken want anders was je eenvoudigweg je baan kwijt. Eigenlijk is het eigenbelang boven landsbelang, iets dat je nog steeds ziet. Nu komen steeds meer de gevolgen, dit is pas het begin! Nu denken mensen ‘hij is rascistisch’. Nee hoor. Ik denk en vind dat er een max zit aan de aantallen mensen die je uit landen met totaal verschillende cultuur binnen haalt.

Vor 19 Tage
DUTCHKID66
DUTCHKID66

Vvd rechtse praatjes linkse daden. Stem pvv of fvd voor eigen traditie en cultuur.

Vor 19 Tage
Thomas x
Thomas x

dankzij jullie linkse politiek van open grenzen multicultuur en al die andere Bullshit zullen jullie langzaam jullie cultuur en land verliezen ga zo door...

Vor 19 Tage
Alpestra
Alpestra

Jetten de NPC

Vor 19 Tage
Humor HD
Humor HD

Sinterklaas is geen kinderfeest het is pure racisme

Vor 20 Tage
Benalmadena5
Benalmadena5

Okay Pegida horen jullie het Rob Jetten zeggen.Mensen wegstoppen, mensen verbieden om te demonstreren een deel van het jaar vind die echt niet kunnen!!Het recht op demonstratie staat boven aan.

Vor 20 Tage
Yusuf
Yusuf

04:00 die reactie met klaas Erdogan slaat nergens op die moet weer even racistie's zijn zeg!

Vor 20 Tage
MAntwerp
MAntwerp

Jette een echte KWAL

Vor 20 Tage
onurr040
onurr040

ZEI ER IEMAND ERDOGAN? ERDOGAN SIKSIN SIZI

Vor 20 Tage
Marc R.
Marc R.

Wat is die Klaas toch scherp. En slim ook. Kan elke vraag eenvoudig antwoorden en foute retoriek van de PvdA weerleggen.

Vor 20 Tage
Chris Van Oosten
Chris Van Oosten

Om iemand direct met Erdogan te associëren vind ik laag niveau voor een politieke voorman. Zegt weer genoeg op de PvdA van nu, een grote ballentent.

Vor 20 Tage
InStyle9
InStyle9

Klaas Dijkhoff is een baas

Vor 20 Tage
Remy Shagasville
Remy Shagasville

Hooligans die een kinderfeest verstoren? Je bedoeld mensen die opkomen voor hun traditie, optyfen

Vor 20 Tage
canary prive
canary prive

Dictator Erdogan is synoniem aan vrijheidsberoving.

Vor 20 Tage
Drancy Neuftrois
Drancy Neuftrois

Ga liever demonstreren tegen de hogere belastingen en kosten die wij gaan krijgen ipv een fucking zwarte piet

Vor 20 Tage
fanfam
fanfam

2:07 tot 3:05 de rest is niet relevant. Aha ja, de minderheid is tegen zwarte piet, want ze voelen zich rot daardoor. Nou in 99% van de gevallen interesseert het die mensen helemaal niks of zwarte piet nu wel of niet rondloopt. De hele storm is ontstaan door de media die alles veel erger maken dan dat het is. Zie nu hordes mensen die opeens van alle uithoeken van het land tegen zwarte piet zijn. Bij veel mensen is er gewoon ergens in het hoofdje een schakelaar omgegaan en nu zijn ze ineens fel tegen alles wat zwart is. Het heeft geen zak te maken dat ze zich ook daadwerkelijk gekwetst voelen door de zwarte kleur. Witte pieten mogen wel!? Dus ja, eigenlijk ook niet dan. Er rest maar een ding en dat is heel het sinterklaas feest afschaffen. Gewoon er mee stoppen. Ja en ook stoppen met ons geloof het christendom, want moslims voelen zich ook niet fijn als er ongelovige mensen een man prijzen die Allah doet vervagen. Ook nu weer, gewoon stoppen met dat christendom. Bier drinken, shit bijna vergeten. Ook gewoon mee stoppen, want er zijn mensen die zich beledigd voelen daardoor. Vrouwenrechten hahahaha, ook gewoon mee stoppen! Hun, het enige echte ware geloof staat dat niet toe. Dus gewoon mee stoppen. Voelt u het mensen hoe ver het kan gaan. De voorbeelden die ik noem zijn in hun reden en context NIET anders dan de zwarte piet discussie! Gevaarlijk mensen, gevaarlijk. Ga eens kijken hoeveel wij als Nederlander daadwerkelijk te zeggen hebben in islamitische landen als we daar zouden gaan wonen. Helemaal niks. Ga een kijken in Suriname. Het sinterklaas feest is daar gewoon een feest met zwarte pieten en een witte sint. Zolang wij als Nederlander niet op hetzelfde niveau kunnen eisen en zeuren in andere landen, zoals hier in Nederland wel wordt gedaan, zal ik ook geen concessies doen. Niemand lijkt zich ervan bewust hoe vrij islam of donkere mensen hier in Nederland zijn. Ze hebben daadwerkelijk meer rechten als de Nederlanders zelf. Echt waar. Feiten. Daar ligt ook meteen de ware oorzaak van de extreme reactie van Nederlanders op dit hele gebeuren. Maaar die worden dan gewoon bestraft! De daadwerkelijke oorzaak, het linkse beleid en VOORAL diegene die daar onbewust en bewust gebruik van maken. Die kennen hun voorkeur positie maar al te goed. Maar goed. Waren er mensen tegen zwarte piet 20 jaar geleden? Ja die waren er zeker. Vandaag de dag zorgt de media, nogmaals, voor de extreme reactie hierop. Alles wordt opgeblazen. Wat mij opvalt is dat ik meteen ergens diep weggeborgen denk aan extreem rechts als ik een PVV'er zie. Ik associeer alle mensen die opkomen voor Nederland zelf, meteen als ''slecht'', terwijl ze gewoon met gezond verstand zeggen wat er daadwerkelijk gebeurd in het land. Kun je nagaan hoe extreem de linkse indoctrinatie van het volk al is gevorderd na 40 jaar. Het gebeurt op scholen in de media, overal. Fantasie...linkse indoctrinatie? Verdiept u zich erin en het zal u verbazen. Let er maar eens op tijdens demonstraties van links en recht als de journalist een vraag stelt. Links reageert ''raar'' en kort. Rechts staat je gewoon te woord. Over het ALGEMEEN DUS. Extreem links en extreem rechts buiten beschouwing gelaten. Ook daar ligt dat beeld hetzelfde trouwens.

Vor 20 Tage
Gijs Hagenaars
Gijs Hagenaars

Walgelijk dit. Een kinderfeest nog gaan verneuken waar de kinderen bij zijn.

Vor 20 Tage
BIODYNAMIC
BIODYNAMIC

DIE HONDEN SNAPPEN OOK WEL DAT DE POSTMODERNE BLANKEN DIE GEESTELIJKE EENKINDSPOLITIEK ONDERLIJVIG ZIJN EN DAT NEDERLAND EEN MOSLIM LAND WORDT. TUURLIJK IS DIT DE NIEUWE KIEZERS DOELGROEP. ZE BEREIDEN ZICH ER AL JAREN OP VOOR. WAAR IS HITLER ALS JE M NODIG HEBT? AL WAS HITLER PRO ISLAM

Vor 20 Tage
X Star X Is Back!
X Star X Is Back!

Zwarte piet zijn slaven!! Tyf toch op met jullie kinderfeestjes,in die zelfde kamer bestond ook een pedo partij Martijn! Komen jullie nu de kinderen beschermen? WHAHAHAHAHAHA 🖕🏻hier deze

Vor 20 Tage
R. V
R. V

X Star X Is Back! Die partij is nooit in de kamer gekomen

Vor 19 Tage
GEx86
GEx86

Rob Jetten: System.out.println(*REPEAT PREVIOUS STATEMENT*)

Vor 20 Tage
Sanane Napcan
Sanane Napcan

Wat heeft erdogan weer hier mee te maken?? Wat zijn jullie toch jaloers op Errdogan. Hij heeft de grootste vliegveld van de wereld laten maken. Verteld mij in godsnaam wat meneer Balkenellende en meneer Rotte ooit gedaan iets goeds gedaan? Een piepkleine bruggetje bouwen? Turkije heeft meer aan Erdogan dan dat nederland wat heeft aan rutte maxima beatrix of alexander.

Vor 21 Tag
Flup2
Flup2

Rob Jetten is nog steeds erg uncanny valley.

Vor 21 Tag
Pablo Escobar
Pablo Escobar

Wat vind ik die Rob van de D66 toch een klootzak

Vor 21 Tag
Rick Peters
Rick Peters

"Daar kunnen kinderen wel mee omgaan" Dus een vijf jaar oud kind die gelooft in een oude vent met een baard en een mijter die het dak op klimt en in 1 avond miljoenen kinderen cadeatjes brengt, die kunnen wel omgaan met twee boze partijen aan schreeuwende idioten? (Beide kanten) Wat een idiote opmerking zeg

Vor 21 Tag
De markies van Drenthe
De markies van Drenthe

extreem-linkse NPO presentator en extreem linkse politici: "er is nog nooit zoveel verdeeldheid geweest" Feit: dat is onzin. er is nog nooit zoveel eensgezindheid geweest om zwarte piet. meerdan 99% wil dat zwarte piet gewoon zwart blijft .........hoe kan DAT verdeeldheid genoemd worden????

Vor 21 Tag
De markies van Drenthe
De markies van Drenthe

recht op demonstreren? goh toch vreemd dat de NVU en pegida HERHAALDELIJK hun recht op demonstratie word ontnomen

Vor 21 Tag
stuck in Thailand
stuck in Thailand

Het recht op demonstratie wordt wel vaker geschonden 😇

Vor 21 Tag
mindfield9
mindfield9

Ik vind het echt grappig dat iedere politicus roept hoe SCHANDALIG het is wat er tijdens de intocht van Sinterklaas is gebeurd, omdat mensen leuzen hebben geroepen en met eieren hebben gegooid, 'deze mensen moeten strafrechtelijk worden vervolgd!!!' zegt politiek Nederland! De 'anti-Nederlander politiek' doet alsof men met bakstenen heeft gegooid! Hilbrand Nawijn werd afgelopen jaar tijdens een interview op straat door wel 20! allochtone jongeren omringt en bedreigd, de reactie van de Nederlandse politiek: "Dan moet Nawijn daar maar geen interviews meer geven." De politie noch de politiek heeft geen enkele moeite gedaan om dit tuig van straat af te halen! Maar een paar mensen die een ei hebben gegooid moeten in Nederland straks de bak in, ik denk dat we eens moeten gaan bedenken welke bevolkingsgroep in Nederland nu daadwerkelijk wordt gediscrimineerd!

Vor 21 Tag
mindfield9
mindfield9

Ik vind het walgelijk dat mensen die tegen Zwarte Piet zijn mogen demonstreren en leuzen naar kinderen mogen roepen en doen alsof deze kinderen racistisch zijn! Echt belachelijk! Als mensen er zo op tegen zijn dan gaan ze maar naar de rechtbank ofzo, en als de rechter oordeelt dat Zwarte Piet gewoon mag dan moeten ze gewoon eens ophouden met zeuren! Als mensen naar een kinderfeestje gaan en mensen willen dat feestje stelselmatig bewust verstoren dan vind ik het niet gek dat mensen met eieren gaan gooien, naar mijn mening roepen deze mensen dit zelf op zich af!

Vor 21 Tag
Ronald van Dijk
Ronald van Dijk

Demonstraties horen niet thuis op de dag zelf en al helemaal niet op dezelfde locatie als waar zij tegen demonstreren. Ziekelijke linkse kankerlijers

Vor 21 Tag
Andrew
Andrew

Sinterklaas Dijkhof

Vor 21 Tag
Ralf Snier
Ralf Snier

Ach man over 2 jaar mogen we geen pure chocola meer eten, ze zijn compleet doorgeslagen de mensen die tegen zijn.

Vor 21 Tag
Emelie Troon
Emelie Troon

Kut PVV vieze racististen. Ik zag geen halve Hitler groet donder op joh. Hypocriete zak. Nu opeens hebben ze wat tegen protesteren en vrijheid van meningsuiting. Terwijl jullie toch voor de vrijheid staan??? Maar die geld zeker alleen voor witte mensen. En die hooligans hebben zogenaamd niks mis gedaan. Als zelfs Powned jou daar op moet wijzen ga je wel heel erg de mist in. Wie stemt nou op zo'n achterlijke fascistische partij.

Vor 21 Tag
NationalSniper
NationalSniper

Iemand die de wil van de minderheid wil laten opheffen en Nederland wil islamiseren en kapot maken noemt een ander Erdogan. Het is actie reactie. Die voetbalsupporters deden wat de overheid had moeten doen. Je mag nu ook al niet op elk moment en elke plek demonstreren. Dus verbieden op de dag van de intocht en op 5 december. Zodra een rechts clubje wil demonstreren wordt het al snel verboden (vanwege gewelddadige reacties uit extreem linkse hoek). Maar extreem links mag alles. Die doen het om gewoon te demonstreren en gaan zelfs in andere delen van het land demonstreren en mensen kwetsen. Feest voor ieder kind? Behalve voor Nederlandse kindertjes, die willen Zwarte Piet. Hou gewoon een referendum en hou er dan 10-20 jaar over op.

Vor 21 Tag
Gideon owusu
Gideon owusu

Martin Bosma zegt genoeg over hoe sommige Nederlanders over allochtonen denken

Vor 21 Tag
J M
J M

PVDA ook eruit weg er mee!

Vor 21 Tag
J M
J M

Rob Jetten en heel D66 weg eruit klaar!

Vor 21 Tag
Harm. IJsinga
Harm. IJsinga

als. je bij de supermarkt iets steelt kan je een verbod krijgen en dat is omdat je je misdraagt dus als die demonstranten zich misdragen kunnen ze ook een verbod krijgen, dat heeft verder niks met recht op demonstratie te maken.

Vor 21 Tag
stijn kling
stijn kling

Poppenkast

Vor 21 Tag
Mark Smeagel
Mark Smeagel

Ik kan me nog herinneren dat ik een kind was en me totaal niet bezig hield met de politiek.. goh wat mis ik die tijd..

Vor 21 Tag
APOLOnl
APOLOnl

rob jetten was zelf een van die huilende kinderen. Hij was zo geschrokken van de schreeuwende mensen.

Vor 21 Tag
Rickertt
Rickertt

Ten eerste Rob Jetten geeft mij iedere keer braakneigingen zodra hij iets zinnigs probeert te zeggen. Daarnaast is Asscher ook all out negerknuffelaar gegaan, “kinderen kunnen er wel mee omgaan, we leven in 2018” de verpampering van de samenleving die al een paar jaar zich door ontwikkeld op enorm rap niveau, zal daar niet aan mee werken met dat fijne linkse gedrag. Links zorgt ervoor dat de samenleving soft word, en dan moeten kinderen maar tegen schreeuwende zeiknegers kunnen tijdens een leuk feest? Asscher jonge, capitulatie knecht dat ben je, capitulatie piet

Vor 21 Tag
Rotasiz kaptan
Rotasiz kaptan

Het zijn allemaal stelletje hufters net zoals die pvv aanhangers hier onder

Vor 21 Tag
Evil Happy Mask Salesman
Evil Happy Mask Salesman

Asscher,.. het recht op demonstratie is geen traditie. Lees de grondwet eens.

Vor 21 Tag
sim77
sim77

Laat ze lekker demonstreren in oostblok landen voor meer rechten voor de gekleurden

Vor 21 Tag
sim77
sim77

Geen demonstratie door minderheden nazi s tijdens kinderfeesten

Vor 21 Tag
sim77
sim77

Pffff Baby Dijkhof met zijn ingestudeerde nep antwoorden zonder het besef van de realiteit waar we in leven.Een kind wat volwassen speelt een schande een kind wat meebeslist over volwassen zaken

Vor 21 Tag
AngryBoy
AngryBoy

We gaan overnemen, en dan trappen we alle gay hollanders uit.

Vor 21 Tag
jeremy omo-amen
jeremy omo-amen

Als jij met je kind daar loopt en je ziet een groep mafkeesen tegen zwarte piet demonstreren dan loop je gewoon snel door en ga je er niet tegen over staan en terug schreeuwen.

Vor 21 Tag
Marc Dacascos
Marc Dacascos

erdogan heeft europa bij zijn nek .

Vor 21 Tag
Jesper Bijvoet
Jesper Bijvoet

Martin Bosman ook weer lekker racistisch echt slecht

Vor 21 Tag
musixpression
musixpression

Nee, maar wat is het vooral nu hier dan wel? Eerlijk antwoord alstublieft.

Vor 21 Tag
Nemdraz Agga
Nemdraz Agga

Wtf is dit toch tegenwoordig met de Nederlandse politiek. Asscher vind het blijkbaar normaal dat mensen te staan demonstreren bij kinderen zelfs op de dag van sinterklaas. Die Rob Jetten is een engnek eerste klas waar ik helaas nog een paar jaar tegen aan moet kijken en telkens mijn nekharen overeind gaan staan. Juist deze hele zwarte piet "disussie" zou mooi zijn voor een referendum, ben je meteen van de discussie af, zien we over 4 jaar wel hoe mensen er dan weer over denken en kunnen we weer stemmen, maar dit is even zonder overleg van het volk ontnomen. Lijkt alsof markuszower, bosma en dijkhof de enige fatsoenlijken zijn in dit interview.

Vor 21 Tag
L S
L S

Snap best dat er mensen zijn die rob jetten misschien eens flink in elkaar willen slaan.

Vor 21 Tag
Oshaoxin
Oshaoxin

Lekkere linkse soyboi, die Rob Jetten. Sinterklaas is Nederlands kinder-cultuur, blijf daar eens even vanaf met je politiek correct beïnvloedde demonstraties. Heeft allemaal niks met ras te maken. Morgen Black Friday, gaan we daar ook op protesteren? Kinderachtig gedrag zeg. Ga vooral zo door, dan gaat Nederland ineens voor Wilders stemmen, moet je eens kijken hoe snel mensen hun ogen open doen. We zijn tolerant genoeg hier.

Vor 21 Tag
Finn L
Finn L

Oh leuk

Vor 21 Tag
Highbury Fields
Highbury Fields

0:47 - Mr. Robot - Season 4

Vor 22 Tage
Highbury Fields
Highbury Fields

1:23 😂

Vor 22 Tage
Lea A
Lea A

Vind het echt een applausje waard dat men ook hier weer Erdogan bij kan halen 😂😂 Leukste quote in dit filmpje vind ik: "hier is een vak met boze mensen en daar is een vak met boze mensen die boos zijn op de boze mensen" hahaha

Vor 22 Tage
Underp4ntz
Underp4ntz

Recht op demonstratie staat boven aan voor (linkse protesten) maar bij rechtse protesten word een hoog percentage verbod op gelegd. want dat is dan provocerend en racistisch of xenophobisch.

Vor 22 Tage
De weerlegger Hij is Een
De weerlegger Hij is Een

Het gaat al iets beter met jullie zender. Als jullie begrijpen dat het hier geen Turkije is .

Vor 22 Tage
Eau Du Chutzpah
Eau Du Chutzpah

Wat mis ik de generatie van Lubbers, Kok en Bolkenstein.

Vor 22 Tage
Melodi Killer
Melodi Killer

Kankerhoerenkinderen erdogan neukt jullie de moeders

Vor 22 Tage
Rapper Rango
Rapper Rango

Rob jetten denk na voor je iets zegd op zun dag demonstreer je niet waar kinderen bij zijn ik demonstreer ook wel eens maar dan niet tijdens feesten die speciaal voor kinderen bedoeld zijn goed gezegt klaas

Vor 22 Tage
Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

1:25 Ik denk dat de meeste mensen die demonstreerde blank waren

Vor 22 Tage
MegaRebel100
MegaRebel100

Jetten begrijpt er werkelijk geen kloot van ..Nogmaals en ten overvoelde " TRADITIE IS HEILIG " en ja dient verdedigt te worden tegen wie en en wat dan ook ..Jetten net als Rutte een dood pak ..

Vor 22 Tage
Ivo S
Ivo S

Klaas gaat weer vol op de counter en wint overtuigend.

Vor 22 Tage
Soner Aksoy
Soner Aksoy

Hoezo nou weer Erdogan Als Erdogan Nederland regeerde waren er zeker geen demonstraties punt was nu kinder feest een kinder feest een paar onnozele volwassenen feest verneuken als ik sinterklaas was geweest zou ik de staf in de reed van die mensen demonstranten steken

Vor 22 Tage
Woodchopper777
Woodchopper777

Rob Jetten, ken hem verder niet maar wat hij hier zegt is recht voor zijn raap op zijn Nederlands!!

Vor 22 Tage
Arie Visker
Arie Visker

Wat is nû het probleem om recht op demonstratie te verbieden voor een bepaald gebied en tijdstip. Wat is nu het probleem om dat te doen. In heel veel landen doen ze er niet zo moeilijk over ook niet in de beschaafdd landen.

Vor 22 Tage
Deweycheatumnhowe
Deweycheatumnhowe

Toch blijft het eeuwig zonde dat een politicus als Dijkhof voor de verkeerde partij heeft gekozen.

Vor 22 Tage
J Nasty
J Nasty

0:50 even aan mn kontje krabben op de roltrap

Vor 22 Tage
Epic filmworks
Epic filmworks

Precies, van onze kinderen blijf je af👊🏻 Moslimjongeren die zwembaden bezetten en jonge meisjes betasten. Nu weer een andere groep allochtonen die tussen de kinderen met megafoons lopen te schreeuwen WTF!

Vor 22 Tage
Rick Wierenga
Rick Wierenga

wat een mogooltjes allemaal. Niks demonstreren je ziet duidelijk dat het alleen maar op geweld uitkomt dan is openbare orde en geen huilende kinderen belangerijker. wat een mogolen hebben wij.

Vor 22 Tage
Rick Wierenga
Rick Wierenga

gidi markuszower spreekt echt het beste. Precies zoals het is. Iedereen is welkom maar niemand vind het leuk als hun tradatie word afgepakt en dan krijg je tegen reactie. Dus afblijven van de traditie

Vor 22 Tage
hazenbek
hazenbek

Wat heeft erdogan ermee te maken?? Heeft erdogan zijn moeder geneukt dat hij bij hem is blijven hangen muahahahaa

Vor 22 Tage
Chapss Elysee
Chapss Elysee

wanneer komt de pvda met lodewijkje accher nou eens tot de conclusie dat niemand ze meer wilt??? Zijn ze er nou voor een multiculturele samenlevening???? voor zwarte piet??? tegen zwarte piet??? voor homos voor joden???? tegen joden??? voor islamtische joden??? tegen de surinamers??? voor de Marokkanen??? tegen de Turken??? voor de koerden??? tegen de autochtone Nederlanders??? voor de tokkies??? tegen Samson en Gert?? hef aub jullie partij op

Vor 22 Tage

Nächstes Video