GSTV. Minister Ollongren wil Europees leger


jet flaque
jet flaque

sterf en bederf D66...

Vor 2 Tage
OhILikeThatYesBaby YesHarderInMyBanana
OhILikeThatYesBaby YesHarderInMyBanana

lekker poepie doen poepie poepie doen, poepie uit mijn kont gaatje lekker poepie doen poepie poepie poepie doen jaja lekker lekker jaja reeemiiiixx poe poe poe poe poe poeeeepieee poepie doen uit kontje jaja tutututuutu dit is de poepie remix

Vor 3 Tage
David Hatenburrough
David Hatenburrough

Misselijke vind ik dat die bosma

Vor 3 Tage
Johan de Ruiter
Johan de Ruiter

D66 wil Nederland zo spoedig mogelijk afschaffen.. 2012 schaft Nederland D66 af en word Ollongren terug naar de Oekraine gestuurd.

Vor 5 Tage
H H
H H

Uhm stem fvd

Vor 6 Tage
p tm
p tm

Een debatje met robot jetten: zo gebliep bliep bliept

Vor 6 Tage
Sebastiaan
Sebastiaan

Het Europese leger is onderdeel van de verdeel en heers politiek binnen Europa. Eerst zorgen voor ineenstorting van de lidstaten en dan vervolgens met harde hand de macht grijpen. Aangezien het grootste land het meest te zeggen heeft binnen de Eu zijn we dus nu al bezig te capituleren voor Duitsland.

Vor 7 Tage
Three Sons
Three Sons

Al die afrikanen die hierheen komen krijgen straks een paspoort naar land van keuze binnen de EU. Hier moeten ze wel voor 5 jaar het EU leger in. Let maar op. Wij worden straks afgeslacht door dit leger als de pleuris los barst in Europa.

Vor 8 Tage
R Groteg
R Groteg

D66 is bang dat de massa ze naar huis schoppen. De Cabal zal nooit winnen D66. Jullie en de bsnkiers gaan straks alles kwijt raken. 😂

Vor 9 Tage
Picobyte
Picobyte

Eindelijk iemand die we politiek af mogen schieten.

Vor 9 Tage
Peter
Peter

Er zijn maar twee mogelijke redenen om een leger te hebben: 1) bescherming van de buitengrenzen 2) onderdrukking van de eigen bevolking. De EU probeert massa-immigratie uit Afrika en het Midden Oosten te bevorderen, dus de buitengrenzen beschermen willen ze niet, en voor bescherming van de buitengrenzen hebben we de Navo al. Kortom de enige reden die overgebleven is waarom de EU een leger wil hebben, is om de bevolking van de lidstaten te onderdrukken. Kortom: weg met de EU en al helemaal geen EU leger.

Vor 9 Tage
Erba Lumkan
Erba Lumkan

Ollongren is een vuile volksverrader. Ze heeft het volksreferendum ook al laten afschaffen!

Vor 10 Tage
jaja djamoekjouw
jaja djamoekjouw

Hoezo willen ze geen verenigde staten van europa! Ze ontkennen t al jaren maar daar gaat t wel naar toe als we nu niet ingrijpen! Weg met deze regering en de linkse opositie! Laat FVD, Pvv en 50+ het maar proberen ! Slechter kan t niet worden. Het is TIJD VOOR VERANDERING en wel NU!

Vor 10 Tage
Ralph Bouhuisen
Ralph Bouhuisen

Degene die binnenkort gaat smeken in Brussel voor een Europees leger is denk ik Macron, omdat hij zo goed bezig is.

Vor 10 Tage
papparazoarjan
papparazoarjan

Ah. zo kennen we geenstijl weer. SP mag niet over verkiezingen praten maar baudet krijgt een gratis onbeperkt platform

Vor 10 Tage
herman reuser
herman reuser

dan kunnen ze ons mond helemaal snoeren dat leger word gebruikt tegen Europese landen die ergens mee eens is als bedreigring en dan links kapitalistisch leger natte droom van de links VN

Vor 10 Tage
Richard van Wijngaarden
Richard van Wijngaarden

Ok

Vor 11 Tage
AFCA Mokum
AFCA Mokum

Ik ben tegen elke vorm van leger! Bah love & peace is all we need!!!! Anti geweld anti d66 anti vvd anti europa!!! Bahbah b@hhhh

Vor 11 Tage
AFCA Mokum
AFCA Mokum

Rob Jetten is een idioot eerste klas. Wat een debiel. D66 zijn echt idioten!!! Help

Vor 11 Tage
PCM
PCM

Hoezo is een Europees leger een slecht idee? Dan kunnen we ons beter beschermen tegen Rusland. Ik zie het probleem niet, scheelt heel veel kosten.

Vor 11 Tage
Gerard
Gerard

"EU-leger" niet "Europees leger", gaat heen D66.

Vor 11 Tage
spitfire
spitfire

Onze Eurofielen zijn stiekem een rode onderdrukkingsstaat aan het opbouwen,waarin je kan werken tot je dood gaat in armoede,en je mond kan houden.En het ergste is,wij laten het toe.Er is maar een manier om aan die ellende te ontkomen,stoppen met al dat gezwets op internet en van je luie bange reet afkomen en de straat op te gaan.Leg Nederland maar eens een lange tijd plat,tot dit ramp kabinet opkrast net zoals de Fransen,al dat geklets werkt niet,wij zijn te mak en te gemakkelijk bang te maken.En doe het voordat het migratie pakt word getekend,want straks als ze al die zogenaamde "vluchtelingen"komen,kan de autochtone bevolking kiezen wat ze willen,maar dan zijn we met te weinig.Het is nu met al dat bedriegen wat ze al sinds Rutte 1 doen met verkiezingen al moeilijk,dat hoeven ze niet meer te doen als Nederland overspoeld is met al die nuttelozen.Ooit wel eens om je heen gekeken,vooral in de steden,ze liegen nu al om de werkelijke aantallen,die hier binnen zijn gekomen,WORD ONDERHAND EENS EEN KEER WAKKER.

Vor 11 Tage
PHRS KH
PHRS KH

Mensen...het leger is allang Europees!! Ze trainen allemaal met elkaar, doen alles samen. Het gaat zo...Er is een europees leger zonder dat de burger het weet vervolgens word er gezegd dat het moet komen. Ondanks alle tegenstand komt het gewoon er doorheen. En dan weet de burger dat er een europees leger is. Zelfs militairen zijn gebrainwashed, die geloven niet meer dat er een oorlog tussen landen onstaat in de EU. Alles werkt samen. Waarom nog een eigen leger als land.

Vor 11 Tage
Der Meester
Der Meester

Rob Jetten staat altijd heel eng zijn lach in te houden als hij praat, alsof hij wat weet eb van zenuwen zich geen houding kan geven.

Vor 11 Tage
Davy Kroket
Davy Kroket

Smeerlappen en landverraders. D666 gaat veel te ver.

Vor 11 Tage
ferdi karacadagli
ferdi karacadagli

Europese uni had nooit mogen bestaan. Na 1947 europa begonnen met alle landen kapot te maken

Vor 12 Tage
ferdi karacadagli
ferdi karacadagli

Kanker D66 !!!!!!

Vor 12 Tage
donny dutchmen
donny dutchmen

Ik heb het vaker gezegd en ik zeg het nu weer! Stem op de PVV mensen. Het is nu meer dan duidelijk wat de linkse elite willen doen, wat hun missie is! Namelijk 1 Europa 1 leger ein reich und ein fuhrer!! Ze willen gewoon samen met Amerika landen zoals Rusland, China en de Arabische landen onder druk zetten. Daarom draaien ze ook de gaskraan dicht van Rusland en moet alles elektrisch worden in de Nederlandse keuken. Dit gaat leiden tot een grote gevaarlijke wereld oorlog. Trap er niet in mensen. Trump heeft een wereldoorlog voorkomen want Hillary wilde mot met de russen. Rusland was zich al aan het voorbereiden op de komst van Hillary Clinton en heeft diverse evacuatie oefeningen uitgevoerd met massa`s mensen en oorlogsmateriaal. Toen dat niet lukte zeiden ze gauw dat Rusland de verkiezingen beïnvloed hadden. Alles maar doen om Rusland te provoceren. Mensen zoals Ollongren zijn een gevaar voor de vrede en democratie in de hele wereld. Zei is samen met Rutte staatsvijand #1. Hele gevaarlijke figuren die straks Nederland in zo'n positie hebben gebracht dat wij hier niks meer te vertellen hebben in ons eigen land!

Vor 12 Tage
Jos van der Hoff
Jos van der Hoff

laat die Jet nou een snorretje à la de Village People Cowboy staan? By the way, SP en PVV zijn, ondanks de verschillen, toch ergens eensgezind als het gaat om het behoud van Nederland....

Vor 12 Tage
M_Dutch97
M_Dutch97

Rob(ot) Jetten, ga lekker vissen!

Vor 12 Tage
NCokkie
NCokkie

Rob Jetten: Thunderbirds are go. Engnek.

Vor 12 Tage
jhon jansen
jhon jansen

ollokreng opzouten!!!!! D66 heeft de langste tijd gehad

Vor 12 Tage
Attila The Hun
Attila The Hun

Er komen europese verkiezingen aan en pas maar op rechts trekt op. W8t maar in mei. Junker Timmermans Verhofstad Sargentini wegwezen.

Vor 12 Tage
Attila The Hun
Attila The Hun

Wij willen geen d66 plus geen etalagepop als partijleider. Foute Ken.

Vor 12 Tage
t iez
t iez

Deze linkse Europees socialistische partij is op oorlogspad net zoals de geschiedenis ons leert. Al die idioten die aansturen op een Europees leger zijn knettergek. Echt, met dit soort ideetjes.....WW3 is coming

Vor 12 Tage
TheTruth76
TheTruth76

Een Europees leger, marcheren tegen onze “vijand” Rusland. 1 keer raden welke mannen opgeofferd gaan worden in een dergelijk conflict en welke mannen komen om deze te verplaatsen. De kaarten zijn geschud, het spel wordt duidelijk, op naar WO3.

Vor 12 Tage
j wolters
j wolters

die kneus jetten kun je beter niks meer vragen ratelt steeds een bandje af

Vor 12 Tage
Teo Veerman
Teo Veerman

Een Europees leger en dan? Dan stelt dat bij elkaar geraapte zooitje nog niks voor ten opzichte van de Russen En Chinezen. En wat wordt er verwacht met de inbreng van dat padvinders legertje van Nederland ha ha wat een lachertje wordt dat ze hebben nog geen oude fiets. Kijk eens naar een arm land als Polen met bijna het grootste leger van Europa en modernste middelen die kunnen meer inbrengen als zelfs de Duitsers.

Vor 12 Tage
guardianofretro
guardianofretro

Ollengren haar bazen dat zijn de dikste politieke criminelen van deze wereld. De grootste professionele leugenaars, massamoordenaars en kinderverkrachters. Dat zon smerig wijf hier minister zo maar even kan worden is een signaal dat nederland moreel faiiliet is. Het europese leger is een voorwaarde om de laatste genadeklap te kunnen geven aan de nationale staten voordat deze worden opgeheven en onder federaal gezag helemaal komen onder dronkelap Juncker. Het is nodig om opstanden bloedig de kop in te drukken want om Nederlanders te kunnen doodschieten daar heb je buitenlandse soldaten voor nodig. GVD

Vor 12 Tage
patrick
patrick

Vies gezwel die D66

Vor 12 Tage
Real Mr Poopybutthole
Real Mr Poopybutthole

Holy shit, die roelof bisschop. Als die man geen kinderverkrachter is, dan vreet ik m'n schoen op.

Vor 12 Tage
Lorenzo Guarguaglini
Lorenzo Guarguaglini

Jetten, Ollogren en Bijleveld Allemaal EUrofielen DICtators 666 JUDASSEN !

Vor 12 Tage
Ruud Hooreman
Ruud Hooreman

Eerst hadden we jette kleinsma nu hebben we rob jette. Moeten wij ons latebn regeren door een pisnicht die amper droog achter zijn oren is? We zijn echt een belachelijk land geworden

Vor 12 Tage
TheRdamterror
TheRdamterror

mooie afsluiting weg met die linkse hond ga maar ergens anders dat praatje houde lol

Vor 12 Tage
Mike Voets
Mike Voets

Irritant dat Tom Staal altijd Kajsa verkeerd uitspreekt.

Vor 12 Tage
Hans Frederik
Hans Frederik

Mevr ollongren ,,,uit de de kabinet ,,!! Tering kut wijf ,, ik heb nog een geile tering hond voor jou ,,,als je dat wil !!

Vor 12 Tage
AyyyLmao
AyyyLmao

2:40 : er is haar net iets ingefluisterd, "hou je smoel en doe gewoon mee, anders zwaait er wat". En ineens... ach, kijk zelf maar.

Vor 12 Tage
Pinga - Politiek Incorrecte Gast
Pinga - Politiek Incorrecte Gast

Gelukkig wil de meerderheid van Nederland Dictatuur66 niet!

Vor 12 Tage
Kortak
Kortak

Romeinse Rijk wilde ook een Europees leger.. Hitler ook

Vor 12 Tage
Pier
Pier

4:21 doe mij maar een Bosmaatje!

Vor 12 Tage
AyyyLmao
AyyyLmao

Bosma voor MinPres. Of op z'n minst kamervoorzitter. Die pvda excuusturk moet ook maar eens opzouten naar de woestijn.

Vor 12 Tage
Stefan van Rij
Stefan van Rij

ik ben voor het afschaffen van een europees leger, en alle troepen moeten op hun eigen grond blijven

Vor 12 Tage
Stefan van Rij
Stefan van Rij

schaf de politie maar af

Vor 12 Tage
Kay Gijzen
Kay Gijzen

Eigenlijk geen slecht idee, een Europees leger. Aangezien het Nederlandse leger aansich niks voorstelt.

Vor 12 Tage
gitzah
gitzah

Bijleveld blijft volhouden ‘met één mond’, maar de gezonde Nederlander weet dat dit kabinet hoe dan ook volledig de kreukels ingaat. Wordt nu aftellen...

Vor 12 Tage
Black Magic
Black Magic

Laten we ons niet zo opwinden over wat Eucalypta roeptoetert. Dit gaat niet gebeuren, en D’66 wordt geminimaliseerd.

Vor 13 Tage
Michel Tao
Michel Tao

Die Jetten is nog niet goed genoeg om in het gezicht te spugen.

Vor 13 Tage
JediMasterLucia
JediMasterLucia

Ollongren is een eng mens. Geen EU leger! Jetten is ook eng met zijn creepy smile.

Vor 13 Tage
Life# Records
Life# Records

Die kop van Rob Jetten trek ik gwn niet 🤮

Vor 13 Tage
Solc3
Solc3

Het is gewoon wachten totdat de wereldelite dat voor elkaar krijgt en dat krijgen ze net zoals de invoering an de euro Ollongren is een grijze wolf in schaapskleren

Vor 13 Tage
Johan Emmenes
Johan Emmenes

al die globalisten willen dat...al die Europa hatende kinderloze leiders van Europa, waarom geven we dit soort zoveel macht en aandacht? type merkel macron halsema horen aan touw te bungelen op een plek met slecht uitzicht

Vor 13 Tage
Defend Kebab
Defend Kebab

Check die held op 4:19 op de achtergrond.

Vor 13 Tage
tonkskii bos
tonkskii bos

Vieze socialisten d66 vvd cda

Vor 13 Tage
Nayako Sadashi
Nayako Sadashi

Gadverdamme..... Dit zat er wel aan te komen EU leger en dan ook EU dienstplicht ? En dan ? Met een soort massief leger, Rusland bestoken, of iets dergelijks ?

Vor 13 Tage
Nayako Sadashi
Nayako Sadashi

+Ruud Hooreman ja, naja, het zou inderdaad snel uitlopen in een massieve politiestaat, zoals de DPRK

Vor 12 Tage
Ruud Hooreman
Ruud Hooreman

Met dat europese leger worden wij europeanen onder de duim gehouden. Bijvoorbeeld hongaarse e.u. soldaten in onze straten en obze e.u. soldaten in hongaarse straten. Deze soldaten hebben dus minder binding met het betreffende land als dat ze in hun eigen land oo moeten treden. Comprendo?

Vor 12 Tage
Turrene, Henri de la Tour d'Auvergne
Turrene, Henri de la Tour d'Auvergne

Zo die kop en dat lachje van die Jette.. Ik kan er gewoon niet tegen... Oo

Vor 13 Tage
bredatts
bredatts

Dries Roelvink 4:20 ?

Vor 13 Tage
Erik Theunissen
Erik Theunissen

heeft die zuster partij ook het referendum afgeschaft.

Vor 13 Tage
Mr. Bonkers
Mr. Bonkers

Ik snap dat het kabinet met een mond moet spreken, maar als je 24 uur per dag met die mond zou moeten spreken, dan hebben ministers dus geen vrijheid van meningsuiting meer. Ollongren moet dit dus ook gewoon kunnen zeggen. Hooguit kunnen we wat duidelijker aangeven wanneer iets de mening van de minister als persoon of de minister als minister is.

Vor 13 Tage
Arvidje
Arvidje

Hier is het marrakech pact juist voor bedoeld. Immigranten binnen smokkelen en laten dienen in het leger.

Vor 13 Tage
Red Mustang 1976
Red Mustang 1976

Ben blij dat de meerderheid tegen is. Brussel moet een beetje dimmen met zijn EU fetish.

Vor 13 Tage
MegaRebel100
MegaRebel100

66 van god los natuurlijk ..Ons leger is van ons en geen Jetten  of ollengren komt daar tussen , engerds

Vor 13 Tage
Eazy 070
Eazy 070

D66 is de doorstart van de nationaal socialistische bond. Land verraders moeten op geknoopt worden.

Vor 13 Tage
BertNL
BertNL

Wie zijn geschiedenis kent, lees "Srebrenica" weet dat een Europees leger voorlopig niet aan de orde is.  Destijds werd er vanuit gegaan dat men elkaar hielp, maar zowel Amerikanen als Fransen lieten ons vallen als een baksteen.  Sinds dat moment is er geen VN missie meer uitgevoerd zonder uitgebreide luchtsteun van de Koninklijke Luchtmacht. Enkel en alleen omdat met de eigen partners niet vertrouwt en kan vertrouwen als het er op aan komt.

Vor 13 Tage
Hitoshi Igarashi
Hitoshi Igarashi

-weggejorist-

Vor 13 Tage
Hitoshi Igarashi
Hitoshi Igarashi

-weggejorist- duimpie omhoog als je ook zo'n hekel aan die moderators van GeenStijl hebt die met 2 maten meten en nog bij hun moeder wonen.

Vor 13 Tage
AyyyLmao
AyyyLmao

Duimpje omhoog als je gebanned bent van nujij.nl /Sanoma (((media))) groep

Vor 12 Tage
Raysboss302
Raysboss302

Straks gele hesjes protest. De Olievlek over EUROPA. Gaat groot worden. Komt allen. 1300uur Binnenhof. Onze eisen: Direct het aftreden van Rutte en Ollongren. Accijnzen moeten worden terug gedraaid. Het Marrakech akkoord mag niet getekend worden. Het referendum moet blijven. Dwingend.

Vor 13 Tage
Falafel King
Falafel King

+Raysboss302 Dat zijn ze zeker wel. En jij kan niet "zien" wat mijn etniciteit is jochie. Jammer genoeg heb je het volledig mis, leuk geprobeerd.

Vor 12 Tage
Raysboss302
Raysboss302

Falafel King Die zijn helemaal niet extreem lulhannes. Oh ik zie het al.. je bent een naffer. Haha

Vor 13 Tage
Falafel King
Falafel King

Succes met je kansloze actie. Doe de groetjes aan die eenzame extreemrechtse moraalridders zoals jan en ebru.

Vor 13 Tage
SatanasSanctus
SatanasSanctus

Robot Jetten preekt zijn EU riedels.Wat een debielen partij eerste klas.

Vor 13 Tage
Linkse Gekte
Linkse Gekte

#Nexit

Vor 14 Tage
Lefert Bos
Lefert Bos

http://youtu.be/BWuUGQovJ-o

Vor 14 Tage
tony'sMelody TM
tony'sMelody TM

5:25 ... en die Timmerfransen. Hahaa, hij zei het gewoon (v Dijk, SP). Classic.

Vor 14 Tage
Nino
Nino

4:20 Dries Roelvink!

Vor 14 Tage
Bob Sagget
Bob Sagget

de navo is een groot zionisten bende lol. het probleem van het kwaad.

Vor 15 Tage
M M
M M

Aha, een kansenparel: een erwt aan herseninhoud, kan nog geen normale zin formuleren ('het probleem van het kwaad'? Huh?) maar de joden hebben het weer gedaan. Ik zou ook jaloers zijn als ik door inteelt was behept met een IQ van 70, hoor.

Vor 14 Tage
Marcus van Zundert
Marcus van Zundert

ik ben het ermee eens dit zijn hele enge praktijken

Vor 15 Tage
mijnheerlijkbuitenlandse befkut Pigida
mijnheerlijkbuitenlandse befkut Pigida

Zo gaat dat toch al een paar jaar alles wat wij niet willen. Dat het dan in het buitenland wordt doorgedrukt !!!

Vor 15 Tage
Hank Storm
Hank Storm

Enge new world order plannetjes zijn dit.

Vor 15 Tage
commentor12
commentor12

volgende stap is op naar een globale wereld leger , moslims and in hand met christenen vechten tegen Amerika , juist ja onzin

Vor 15 Tage
American Express
American Express

Europees leger is niet zo een slecht idee als je het huidige politieke wereld klimaat bekijkt. Europe mag wel weer eens voor zichzelf kunnen zorgen wanneer dat nodig is. Lang genoeg poppetje van Amerika geweest.

Vor 15 Tage
Bee 57
Bee 57

Wat een vies glad ventje is die Rob Jette. Je moet echt ziek zijn om daar op te stemmen.

Vor 16 Tage
Bob De huisbaas
Bob De huisbaas

OPTYFEN GAUW!!!

Vor 16 Tage
spincr
spincr

Echt, D666 staat voor het zijn van een ontzettende retard. Heel die partij incl. bestuur op een boot naar Eritrea zetten. Opgeflikkerd met dat achterlijke kutvolk. En als we dan toch slimme acties begaan, flikker dan die GL dombo's er ook bij in het vrachtruim. En die Halsema, achterlijke gek dat het is, die krijgt een verplichte boerka op d'r achterlijke kop.

Vor 16 Tage
AyyyLmao
AyyyLmao

Nee, gewoon zonder KOPVOD (je hebt echt een aparte spelling??) met een enkeltje naar Dubai sturen. Kijken of ze lang feminist blijft.

Vor 12 Tage
Maarten Deiters
Maarten Deiters

Jetten is een etalagepop , maak hem dan maar Maarschalk over dat leger , doet ie net zo weinig als normaal ...

Vor 16 Tage
Vatos Mocros
Vatos Mocros

Wat is er mis met een Europees leger? Als ieder afzonderlijk leger van Europese landen zich moet verdedigen tegen Rusland, zal Rusland makkelijker een oorlog beginnen. Als er één Europees leger is dat in actie komt als een van de Europese landen binnengevallen wordt, zullen de Russen het uit hun hoofd halen een oorlog te beginnen. Een groot Europees leger voorkomt dus oorlogen en bevordert onze veiligheid.

Vor 16 Tage
Real Mr Poopybutthole
Real Mr Poopybutthole

Er moet nog heel veel gebeuren voordat Europa toe is aan een Europees leger. Laten we nou eerst eens kijken of we de EU überhaupt in stand kunnen houden voor we aan dit soort plannetjes beginnen.

Vor 12 Tage
Dutch Lion
Dutch Lion

Rusland heeft geen enkele reden om ons aan te vallen behalve als ze Duitsland willen nadoen, De echte vijand is gelegerd binnen in onze grenzen en leest vaak in de koran.

Vor 14 Tage
M M
M M

Ooit van de NAVO gehoord? Oh, en december 1991 is al 27 jaar terug.

Vor 14 Tage
Ouissam
Ouissam

Droid Jetten

Vor 16 Tage
Marc L.
Marc L.

Ik ben niet Links maar de SP en die Jasper enzo die vertellen toch wijze dingen

Vor 16 Tage
Freeway Shark
Freeway Shark

Rob Jetten, de slet van de Eurofielen in Brussel, alleen heeft hij het zelf nog niet door.

Vor 16 Tage
yoon1001
yoon1001

Fantastisch! Juncker the Drunker aan de nucleare knop van de atoombommen van Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Wat een lol, hik! Deze knop, burp? Pfsssssshhhhhh, Poetin!!! Daar komen ze! Nestrovje!

Vor 16 Tage
2psah2
2psah2

Niet raar eigenlijk. Ze heeft Zweeds bloed. En als je naar Zweden kijkt begrijp je precies haar mindstate.

Vor 16 Tage
Johan Emmenes
Johan Emmenes

+Wessel Pieper Sweden word niet aangevallen door een ander land, Sweden rot van binnen uit kapot...enig idee waardoor?

Vor 13 Tage
Wessel Pieper
Wessel Pieper

Kun je dat uitleggen? Zweden is een neutraal land, met wel een neiging naar de NAVO toe. Hoogstwaarschijnlijk zal Zweden wel geholpen worden, mocht het aangevallen worden.

Vor 16 Tage
Richaryen B
Richaryen B

2psah2 spijker/kop

Vor 16 Tage
R vT
R vT

Moet je als minister zijnde eens zeggen dat je niet in de multiculturele samenleving gelooft.. maar een Europees leger.. nee dan praat je als lid vd partij.. Bilderberg66

Vor 16 Tage
Dib
Dib

Wat is Ollongren toch een engnek, voldoet echt aan alle eisen van een autoritaire megalomaan. D66 in zijn geheel wordt steeds enger met hun globalistische agenda. Ze hebben echt schijt aan Nederland zo lijkt.

Vor 16 Tage
Robin_earth2
Robin_earth2

EU leger = fourth reigh oprotten met die liberalen partijen, het zijn land veraders

Vor 16 Tage
Kosher puppet Xi Jinping
Kosher puppet Xi Jinping

Alsof Hitler heel Afrika en het Midden-Oosten binnen wou laten...

Vor 11 Tage
no idea why i am here
no idea why i am here

Reich*

Vor 13 Tage
Rita
Rita

Hebben jullie goed opgelet? Als de liberale partijen de europese verkiezingen winnen hebben we een europees leger, samen met die migratiepact in december word de toekomst spannend voor ons.

Vor 16 Tage
Destroy ZOG
Destroy ZOG

Dat pact komt er gewoon hoor, of je nou wilt of niet.

Vor 9 Tage
Sven P
Sven P

Rob Jetten is geen mens.

Vor 16 Tage
Ouissam
Ouissam

Sven P Maar een robot.

Vor 16 Tage

Nächstes Video