Burgemeesters lappen wet aan hun laars


 • Am Vor 17 Tage

  Omroep PowNedOmroep PowNed

  Dauer: 4:54

  Op t Binnenhof, waar de dames en heren politici elke dag druk bezig zijn nieuwe wetten te maken, wordt met verbazing gereageerd op de recalcitrante burgemeesters. Want als burgemeesters weigeren wetten uit te voeren, kunnen de Eerste en Tweede Kamer snel op slot.
  Abonneer je op PowNed voor dagelijks verse videos!
  PowNed op Facebook: www.fb.com/OmroepPowNed
  PowNed op Instagram: instagram.com/omroeppowned
  PowNed op Twitter: twitter.com/powned
  Volg ook de PowNed verslaggevers op Instagram!
  Sensi - instagram.com/sensilowe
  Dennis - instagram.com/dennis_schouten95
  Charlotte - instagram.com/charlotte.pieters
  Nadia - instagram.com/nadiapalesaa
  Mark - instagram.com/markbaanders
  Vera - instagram.com/veraverzijl

  powned  powews  weesie  rutger  Castricum  dennis  schouten  pieters  powlitie  geenstijl  gekkie  

Johan de Ruiter
Johan de Ruiter

Burgemeesters moeten worden gekozen, niks geen knusse partij baantjes meer.. Bosma heeft groot gelijk.

Vor 2 Tage
Darkboy2525
Darkboy2525

Een politieke partij vinden deze dagen is vreselijk moeilijk. Het idee van de wereld is van iedereen vindt ik belangrijk, MAAR ik vindt de Nederlandse cultuur ook belangrijk en dat die behouden moet worden. Dus mensen die in echte nood zitten en hulp nodig hebben zijn van harte welkom , mensen die een partner in het buitenland hebben en naar Nederland willen halen, ook welkom zowaar het serieus is. Maar er moet wel hard aan gewerkt worden dat ze aan onze cultuur aanpassen en niet andersom want dat gebeurd momenteel te veel. Wat men thuis doet is voor hun zelf, wat iemand geloofd ook. Maar in publieke plekken verwacht ik wel dat je laat zien dat je je best doet om mee te draaien met de Nederlandse cultuur. Zo zie ik dat. Maar welke partij denkt zo op dat punt tegenwoordig ??????? This zo extreem links of meteen zo extreem rechts. Beiden levensgevaarlijk voor de situatie op onze planeet. In weze zoek ik een partij die menselijk is en hulp bied aan de mensen die dat nodig hebben maar ook met harde hand kan leiden wanneer dit in redelijke zin te verwachten is. Erg lastig, vooral ook omdat het lijkt dat er tegenwoordig vooral 2 kampen zijn. Link of je bent rechts. Ik begrijp niet meer zo goed waarom we de middenweg niet meer kunnen bewandelen ? Lekker saai, rustig en correct. Wat extra saaiheid de wereld in brengen zou niet zo verkeerd wezen vandaag de dag.

Vor 6 Tage
Fr vd V
Fr vd V

Prioriteit ligt bij zoveel mogelijk tuig importeren.

Vor 7 Tage
truth betold
truth betold

Dat ze dit soort uberhoud in Europa hebben toegelaten onbegrijpelijk! Past niet in normale fatsoenlijke landen. Niemand wil hun hardwerkende geldt daarnaartoe zien gaan, geen donor voor zijn en weg met die kinderbijslag dan ook!

Vor 9 Tage
truth betold
truth betold

Islam heeft geen plek in civilized landen. Oprotten ermee!!

Vor 9 Tage
S Dew
S Dew

amsterdam is nu onder een communistisch regiem, groenlinks in de gemeenteraad, groenlinks als burgermeester, die gekozen is op haar poes niet op kwaliteiten!, illegalen die huizen kraken (we are here) worden met rust gelaten, maar letters "i amsterdam" die betalende touristen aantrekt moeten weg!, en dan nu het niet willen uitvoeren van het boerka verbod!. amsterdam is geen staat in een staat!!, amsterdam word nu geregeerd door een gevaarlijke groep los geslagen feministen die zich gedragen als communisten!.

Vor 11 Tage
Michael Scott
Michael Scott

Die Martin Bosma is ook echt een populist pur sang hè. Jezus, waar heeft die gast het allemaal over.

Vor 11 Tage
gae gae
gae gae

Links weet echt niet waar ze mee bezig zijn....

Vor 12 Tage
alex may
alex may

Vastzetten degene die boerka's propageren

Vor 12 Tage
Pelotas -
Pelotas -

Klaver: je bent een prakpik!

Vor 12 Tage
DaFixer
DaFixer

Tja moet jij als burger eens proberen, dan wordt van alle kanten gepakt en kaal geplukt.....

Vor 12 Tage
Annemiek Steur
Annemiek Steur

Wat een schijnheilige en basale truc van meneer Klaver om het "letterlijk op te vatten". Je collega mevrouw Buitenweg staat NB mevrouw Halsema te verdedigen en te vertellen dat ze het inderdaad niet wil implementeren en haar eigen zin door wil drijven. Extreem naief om te denken dat hij niet direct door de mand zou vallen, we weten allemaal dat het niet slechts een kwestie van hoge/lage prioriteit is.

Vor 12 Tage
guardianofretro
guardianofretro

Laten wij burgers belasting betalen ook maar eens niet meer boven aan onze prio lijst zetten. Dat is de logica van groen Links

Vor 12 Tage
Steven
Steven

oooh Jesse Jongen wat zie je eruit !, neem anders nog wat papa dagen, beetje bijslapen, lijkt wel of je uit een graf bent geklommen.

Vor 12 Tage
Mart Sturmer
Mart Sturmer

Die Bosma is een geweldige kerel.

Vor 12 Tage
Niels van der Aa
Niels van der Aa

Ja gek he dat klaver zo reageert het is een halve tering marokaan wat hij probeert te verbergen door de achternaam van zijn moeder te gebruiken

Vor 12 Tage
mindfield9
mindfield9

Wel grappig dat mensen als Jesse Klaver en Femke Moslima als eerste staan te gillen als het gaat om het verbieden Zwarte Piet maar ze zijn wel helemaal voorstander van de Boerka. Dus een olijk karakter die samen met Sinterklaas kinderen vermaakt en cadeautjes en snoepgoed uitdeelt is slecht en moet uit het straatbeeld verdwijnen maar een boerka dat symbool staat voor vrouwelijke onderdrukking en een gevaar kan vormen omdat een toezichthouder binnen een gemeente geen idee kan hebben wie er achter dergelijke gezichts-/lichaamsbedekking schuilgaat moet in Nederland behouden worden. De logica van de linkse kerk is in Nederland ver te zoeken!

Vor 13 Tage
2donnyblack2
2donnyblack2

waarom zien linkse mensen er toch altijd zo eng uit :P

Vor 13 Tage
Hans van Dijk
Hans van Dijk

Klaver, slappe laffe houding

Vor 13 Tage
Dick Van Steijn
Dick Van Steijn

Martin kerel waarom stap je niet naar Forum voor Democratie over? Met de PVV zul je nooit iets kunnen bereiken. Forum voor Democratie is een fatsoenlijk alternatief op rechts

Vor 13 Tage
B Paulusma
B Paulusma

De gekozen burgemeester! Niets anders....

Vor 13 Tage
Hakkelaar
Hakkelaar

Dit is dus exact het probleem. Je kan uiteraard aangeven dat iets minder prioriteit heeft dan iets anders (zoals straatroof). Dat is echter NIET wat Halsema deed. Zij gaf aan dat ze het NIET WILDE HANDHAVEN. Dat gaat een stap verder.

Vor 13 Tage
Maus anton
Maus anton

Bente is welbespraakt en tevens een schone verschijning :-)

Vor 13 Tage
ger will
ger will

mr klaver u bent een schijnheilig watje

Vor 14 Tage
Lucas Vermeulen
Lucas Vermeulen

ACH PRIORITEIT IS HET NIET? JESSE MOET ONTSLAGEN WORDEN VOOR HET VERDEDIGEN VAN DIT ONZIN. PRIORITEIT IS DR WET.? WAAROM NIET VAN HALSEMA.. OPVALLEND ALS HET UITKOMT NIET!!

Vor 14 Tage
MAntwerp
MAntwerp

Klaver de RAT

Vor 14 Tage
wtf1 wtf1nl
wtf1 wtf1nl

Halsema wat een gekkie

Vor 14 Tage
Red Mustang 1976
Red Mustang 1976

Gewoon weer een paar ego trippers die weer een doe loos statement willen maken. Maar enige vorm van logica of gezond verstand zit er niet achter zoals zo vaak bij onze linkse vriendjes.

Vor 14 Tage
ququ16
ququ16

En ze gaan er ook mee wegkomen. Neem dat nou maar van mij aan.

Vor 14 Tage
Johnny ABC
Johnny ABC

Kijken of Klaver nog steeds zo laconiek reageert als een rechtse burgemeester zegt dat hij niet genoeg mankracht heeft om woningen toe te kennen aan asielzoekers en dit geen prioriteit heeft......

Vor 14 Tage
rob bierlee
rob bierlee

Kaboel aan de amstel

Vor 14 Tage
zezizarjaars
zezizarjaars

Dat krijg je dus met vrouwen en allochtonen aan de macht

Vor 14 Tage
Anton De Munnik
Anton De Munnik

Klavertje 3 ?? Moet je die schijnheilige kop nou eens zien. MENSEN DIE OP HEM GESTEMD HEBBEN HEEL GOED KIJKEN HOE DEZE FANTASTISCHE LEUGENAAR EN EEN IEDER OP HET VERKEERDE BEEN ZETTENDE NEDERLANDERS GEWOON EEN OOR AAN.

Vor 14 Tage
Riny Eekels
Riny Eekels

100.000 mensen willem geen suikerfeest en kwakie mag ook weg zwartepiet weg dan de rest ook racisten tegen het Nederlandse volk

Vor 14 Tage
Riny Eekels
Riny Eekels

Linkse kneusjes hoop dat jullie onder die trein gaan kut volk .Islam is een gevaar voor de samenleving. Word wakker Nederland stem PVV

Vor 14 Tage
Alphaplayer 1722
Alphaplayer 1722

Mensen mogen kiezen wat ze dragen. Rot op uit Nederland als je vind dat vrouwen niet mogen dragen wat ze willen. Als ze half naakt op straat liepen zijn ze perfect zeker.

Vor 14 Tage
Zoubeir Faouzi
Zoubeir Faouzi

Hollanders zijn hypocrieten. Wanneer ze wetten verbreken om zwarte piet karikatuur te verdedigen dan mag het allemaal en is de wet niet belangrijk. Maar wanneer het over de boerka gaat dan moet je opeens altijd aan de wetten houden. Lekker voor jullie rest van Nederland neemt jullie schijnheiligheid niet meer serieus. Binnenkort nemen allochtonen het over aangezien zij wel trouwen en kinderen krijgen terwijl Hollanders elkaar in de reet nemen.

Vor 14 Tage
jorni22
jorni22

De wet is een sprookjesboek. Ik vind een burka ook niet echt sociaal of netjes, toch kun je mensen niet verbieden zich op een bepaalde manier te kleden. De wet zijn regels die onder dreiging van geweld (beroving/boete, ontvoering/gevangenis) moeten worden gevolgd. Dat is slavernij. Overheid is slavernij.

Vor 14 Tage
Benalmadena5
Benalmadena5

Die Kathalijne Buitenweg,pfffff Het draagt niet bij aan de emancipatie van die vrouwen,nee ze in een middeleeuwse symbool van onderdrukking laten lopen, dat draagt bij aan de emancipatie,zijn ze nou echt zo dom???

Vor 14 Tage
Lars van Zutphen
Lars van Zutphen

Rechtse mensen denken vooral aan zichzelf...

Vor 14 Tage
Lars van Zutphen
Lars van Zutphen

Altijd grappig die rechtse comments bij powned

Vor 14 Tage
patrick
patrick

wat een pinokkio politiek

Vor 14 Tage
Furor Frisii
Furor Frisii

Totdat binnenkort het volk besluit niet meer te luisteren. * Mompelt iets over gebrouders De Witt*

Vor 14 Tage
GNP
GNP

BOERKA IS GOED TEGEN DE LUCHT VERVUILING.

Vor 14 Tage
Jon Darkly
Jon Darkly

Premier Bosma of Baudet wanneer?

Vor 14 Tage
Hans Straub
Hans Straub

Groen Slinkse burgemeester Femke Halalsema 🤓

Vor 14 Tage
E Waterman
E Waterman

Wat een k@t argument dat ze te weinig capaciteit zou hebben om hier tegen op te treden. Alsof halsema het hele politie apparaat in moet zetten om al die burka's dragers te beboeten en zich kenbaar te maken achter dat hoofddoek. Hoeveel zouden het er zijn 50 in Amsterdam? Dat zou door 2 politieagenten in 2 dagen opgelost kunnen worden. Alleen dient zich een ander probleem dan aan, en dat is dat de boetes niet betaald worden en het voor de rechter gegooid word en deze linkse rechters die beslissen altijd links. Toch?

Vor 14 Tage
Willem Sterk
Willem Sterk

Als fietser door het rode licht, op de stoep en spookrijden mag ook.

Vor 14 Tage
Remco Heijmen
Remco Heijmen

Was dat meisje van die rechtzaak over wildplassen in een groenperkje niet toevallig in Utrecht beboet? Daar was wel capaciteit voor?

Vor 14 Tage
Jan Motorinstructeur
Jan Motorinstructeur

Wacht even,, een Burkaverbod draagt niet bij aan de emancipatie van die vrouwen… euh… juist ja.

Vor 14 Tage
Patrick Van Der Ham
Patrick Van Der Ham

Die Jesse klaver moet heel gauw naar Afrika gaan en daar blijven want daar zitten zijn vrienden. Wat een waardeloos figuur

Vor 15 Tage
Patrick Van Der Ham
Patrick Van Der Ham

Wat een ongelooflijk kut land is Nederland geworden.

Vor 15 Tage
vdveenusa
vdveenusa

Die smerige Klaver de gluiperigheid drupt er van af. Staatsvijand nummer 1

Vor 15 Tage
demarcation
demarcation

Halsema: Communist, burgermeester van Amsterdam.

Vor 15 Tage
demarcation
demarcation

Klaverjessen: Landverrader, slappe zak

Vor 15 Tage
demarcation
demarcation

Boetes innen ook geen prioriteit meer in Amsterdam. Toch?

Vor 15 Tage
Karel Kuiter
Karel Kuiter

Dit willen jullie Nederlanders zelf!! See the result😂😂 hala,hala...sukkels

Vor 15 Tage
Marco Van den Noort
Marco Van den Noort

Martin Bosma.had een IQ maar hij doet er niets meer mee. Jammer.

Vor 15 Tage
nieloz
nieloz

Klaver wat ben je toch een ontzettende mongool

Vor 15 Tage
jacob tool
jacob tool

Problematisch om te handhaven???? linkse idioten, met al die buitenlanders in hun steden die ze alleen maar zien als potentiele kiezers.

Vor 15 Tage
David Stringer
David Stringer

Jesse doe waar je goed in bent!!!??.balletdansen...

Vor 15 Tage
Rob Kruger
Rob Kruger

Ik heb niks met die belasting. In mijn huishouden geldt dat niet.

Vor 15 Tage
W man
W man

Wat een slap gedoe van Groen Links en Yasser Feras. Waarom gebruikt 'Jesse' überhaupt die artiestennaam??

Vor 15 Tage
Hank Storm
Hank Storm

Hoe de fuc is die halsema uberhaupt burgemster geworden?! Was zij niet die faalende minister die alles verprutste en duidelijk niet fit was voor een baan als ambt?! en nu BURGEMESTER!? WTF!

Vor 15 Tage
Ikke Ikke ikke
Ikke Ikke ikke

Waarom stemmen we niet massaal PVV. Dan is het land binnen 4 jaar bankroet!

Vor 15 Tage
Whaloroth
Whaloroth

Wat doen Julie hier in de kamer als burgemeesters het gewoon negeren… geen antwoord van klaver behalve dat hij het ermee eens is. Nou dan, wegwezen dan GL uit de kamer. Was meer dan genoeg mankracht om Wilders te vervolgen, vreemd.

Vor 15 Tage
bolderiks
bolderiks

Alsof een boerkaverbod Amsterdam ook maar een haar beter of veiliger of wat dan ook maakt, alsof dit nog verduidelijking behoeft. Halsema heeft dat goed begrepen, wil je echt iets betekenen voor Amsterdam dan pak je beter de echte problemen aan en laat je dit racistisch getinte symboolwetje voor wat het is: waardeloos. En wie door rood rijden net zo erg vindt als het dragen van een boerka mag nu zijn rijbewijs direct inleveren.

Vor 15 Tage
ABC Nostradamus
ABC Nostradamus

Te weinig agenten om het te handhaven? Te weinig agenten voor de momenten dat de meerderheid deze ongekozen leiders het land uit trappen. Slechts een kwestie van tijd. Kies een kant mensen.... (btw komen er grotere dingen aan waardoor voornamelijk de linkse kant flink zal verliezen) (Zie Amerika/Hongerije/Brazilie etc) ZIE JE DE WERELDWIJDE TREND AL? STRAKS OOK IN NEDERLAND! lol

Vor 15 Tage
padro777
padro777

" Moet ik de hele dag caravans schoonmaken...? " Ja, dat moet je zeker, om te beginnen met de wc's in de caravan, Bosaap. Let op: psychiatrische hulp voor Tweede Kamer leden moet door de belastingbetaler worden opgehoest... Maak er gebruik van nu het nog kan!

Vor 15 Tage
Aart van der jagt
Aart van der jagt

Wat is die Jesse Klaver toch een slappe zak met hooi !

Vor 15 Tage
Han Vroman
Han Vroman

Joden kunnen niet als jood over straat in Amsterdam vanwege intolerantie en geweldadigheid van moslims, doet Halsema ook niets aan waarschijnlijk...

Vor 15 Tage
Han Vroman
Han Vroman

Bosma jij bent de echte zonnekoning en dat zonder jezelf boven de wet te wanen...👏...

Vor 15 Tage
Three Sons
Three Sons

Klavertje, internet vergeet niks. De hooivorken dag komt steeds dichterbij

Vor 15 Tage
Teunis Dokter
Teunis Dokter

Beste Jesse, het gaat hier niet om prioritering. Maar om het feit dat een burgemeester al bij voorbaat dergelijke uitingen doet.

Vor 15 Tage
j wolters
j wolters

vieze linkse rioolratten

Vor 15 Tage
Diego Huijbregts
Diego Huijbregts

Het is een paradox. Moeten we gezichtsbedekkende kleding toestaan en daarmee onidentificeerbare individuen die angst opwekken en een potentieel gevaar zijn voor de nationale veiligheid respecteren of moeten we dit niet toestaan en het risico lopen dat mensen zich gediscrimineerd voelen op basis van geloofsovertuiging? Ik ben van mening dat, omdat dit hier in Nederland tot de standaard normen en waarden behoort, iedereen identificeerbaar moet zijn. Het is uiteindelijk een simpele fatsoenskwestie.

Vor 15 Tage
Mike NLFE
Mike NLFE

Wat een kwal die jasar

Vor 15 Tage
Frank Van Der Laan
Frank Van Der Laan

Mensen die tegen het burka verbod zijn zijn te dom om te poepen een bivak muts mag ook niet dus waarom burka wel bij een burka zie je geen mond bivak wel maar bivak mag niet en burka nog wel dat is meten met 2 maten

Vor 15 Tage
Ari Ari
Ari Ari

Weer lekker interessante opmerkingen ,ik zou graag het IQ ,van die lui die maar een eindje de ruimte in wat schrijven

Vor 15 Tage
Ari Ari
Ari Ari

De kancer geval Halsema moet maar eens op der eigen woorden gepakt worden. Semi links lulle en rechts vullen Democratie, wat is dat ?

Vor 15 Tage
Olaf Hoogenboom
Olaf Hoogenboom

Dit wordt zo overdreven: 'denken dat ze boven de wet staan' Het wordt wel nageleeft alleen ligt er minder prioriteit. Er zijn belangrijkere zaken in de steden dan een boerka verbod. Het is makkelijk roepen vanuit je zolderkamer dat die wet moet worden aangepakt. Maar zelfde als zonder licht rijden in de stad of met een jointje over straat wordt dit niet boven aan de prioriteiten lijst gezet. Er zijn namelijk dagelijks overvallen, wekelijkse schietpartijen en een terreurdreiging op de nek te hijgen van steden zoals Amsterdam Rotterdam, den Haag en Utrecht. Dus ga lekker met een bivak muts overstraat, daar ligt namelijk ook geen prioriteit bij in de steden.

Vor 15 Tage
SCBM
SCBM

Dus als ik het goed begrijp mag je je gezicht bedekken? Geld dat alleen icm geloofsovertuiging of mag iedereen zijn of haar gezicht bedekken?

Vor 15 Tage
Bean S
Bean S

Het enge meisje fempkje heeft nog nooit iets goeds gedaan voor nederland. Heeft gretig en volop misbruik gemaakt van haar wachtgeldregeling. Heeft een baan aangeboden gekregen en niet eens op gereageerd terwijl dit haar plicht was en is. Dit enge meisje is jarenlang door afrika gefietst van ons belastinggeld. Toen dit clubje meer (straks zwaar teleurgestelde) kiezers kreeg was ze er plotseling weer. Is in een baantje gerommelt wat ver boven haar cheffin bezemkast capaciteiten gaat. Het wachten is op dat het radicaal fout gaat. Is een schande voor nederland. En wie vertrouwt er nog een man die openheid heel erg belangrijk vindt en dat iemand trots moet zijn op de afkomst en daar zelf keihard en aantoonbaar over liegt. Zijn echte naam is Yesser en marokkaans van afkomst. Het nagenoeg hele verhaal over zijn jeugd is een samenraapsel van verzinsels. Zodra hij de kans krijgt gaat hij hele nare trekjes openlijk laten zien. Want als het erop aan komt verraad hij alles en iedereen voor persoonlijk belang! Helaas zijn er nog heel wat kiezers die dit nog niet (willen) zien. Dat is alleen nog een kwestie van tijd. Zowel bij het enge meisje fempkje als bij griezeltje Yesser.

Vor 15 Tage
Sensi Mila
Sensi Mila

Go Bosma!

Vor 15 Tage
#800080
#800080

Denk dat overvallers dus het beste een boerka kunnen dragen want dan zijn ze geen prioriteit in Amsterdam. Gooi dus allemaal je bivak maar weg en maak er lekker misbruik van :)

Vor 15 Tage
Nukubu
Nukubu

Als dat wijf schijt heeft aan de wet dan moet ze worden afgezet.

Vor 15 Tage
Erik Luken
Erik Luken

Dat snap ik en heb er niks aan toe te voegen zegt Klaver. Slap.

Vor 15 Tage
GhostDogg o
GhostDogg o

Jongens en meisjes ik heb een geweldig idee . laten we met z'n allen een bhurka aantrekken en kattekwaad uithalen. zoals met plastic zwaarden door de stad rennen alsof je een ninja bent. of met eieren en toiletpapier autos bekogelen , rotjes aflaten mag allemaal niet maar hey who gives a fuck gewoon lekker veel trollen.

Vor 15 Tage
Drone Junkie
Drone Junkie

met zulke mongolen in de kamer is het slechts een kwestie van tijd dat er oorlog komt

Vor 15 Tage
Vincent van amstel
Vincent van amstel

Ik ben voor een wet om te verplichten de afzichtelijke tronies van vvd'ers te bedekken

Vor 15 Tage
JKanimation
JKanimation

Belasting staat niet op mijn prioriteiten lijst, eens kijken wat die rukkers daar van vinden.

Vor 15 Tage
Pim Doeswijk
Pim Doeswijk

Zodra het over dit soort dingen gaat heeft Klaver "er verder niks over te zeggen".

Vor 15 Tage
Brad Clit
Brad Clit

Links Nederland is inmiddels een steeds grotere grap aan het worden. Het is echt te bizar voor woorden dat deze discussie bestaat. Hilarisch eigenlijk. Ik vraag me af waarom? Waarom wil mevrouw Halsema toestaan dat in Nederland uiteindelijk de sharia ingevoerd zal worden. Zover is het nog lang niet maar als het aan links Nederland ligt een zekerheid voor de toekomst. Zijn ze nou echt te dom om dat te begrijpen?

Vor 15 Tage
Claudia Trumpsta
Claudia Trumpsta

Het brein van links Progressieve werkt anders dan van conservatieve mensen. En dit is wetenschappelijk bewezen waar de wetenschappers niet echt blij mee zijn. En de bevindingen is voor links progressieve mensen niet al te best!!!

Vor 15 Tage
Marijn B
Marijn B

Ik vind politiek maar saai

Vor 15 Tage
Nick van Dop
Nick van Dop

Lul klaver

Vor 15 Tage
GEx86
GEx86

Klaver & GroenLinks moeten oprotten

Vor 15 Tage
Daan Made in Holland
Daan Made in Holland

Gelijk ontslaan per direct, en nooit meer een baan in de politiek!

Vor 15 Tage
Aaron van Erp
Aaron van Erp

Maak er dan maar een caravan stalling van

Vor 15 Tage
Chef
Chef

Welke mongolen stemmen dan ook op die gestoorde linkse gekken?

Vor 15 Tage

Nächstes Video