Baudet(FvD) en Özturk(DENK) v Bosman(VVD); 'Schaamt u zich niet voor 't VVD-beleid!'


ASDF QWERTY
ASDF QWERTY

Op veel gebieden vind ik dat de VVD het prima doet maar wat voor figuur zetten ze hier in de kamer neer? Dit is het ergste voorbeeld van een vraag ontwijken dat ik tot zover heb gezien in de Tweede Kamer. Wel goed om te zien dat Baudet het hier terecht voor Özturk opneemt en dat partijen met verschillende idealen het toch eens kunnen zijn.

Vor 10 Tage
Joop
Joop

Als ik dit zo kijk, dan snap ik er niks meer van.. Hoe kan het zijn dat er in een debat als dit, gewoon kan worden gekozen om de vraag niet te beantwoorden? Dit zou toch gewoon strafbaar moeten zijn?

Vor 10 Tage
Marco Ordogh
Marco Ordogh

Een relevante vraag beantwoorden met een niet relevant onderwerp.

Vor 11 Tage
Isa van der Meer
Isa van der Meer

Ja 😞 tis een echte scherts vertoning.. idd o.a jassen naar terroristen en ons eigen leger moet het materieel zelf aanschaffen en “pang pang” roepen ivm met de bezuinigingen. Als het geld niet naar defensie gaat, geef het dan aan op z’n minst aan bijv. onze Groningse mensen zodat zij hun huizen kunnen opbouwen, om armoede in NL te bestrijden, onderwijs, gezondheidszorg ...maar toch NOOIT naar het terroristen tuig!! Beide heren hebben gelijk en Bosman staat te draaikonten..wat een aanfluiting die VVD..

Vor 11 Tage
Sandy Van Est
Sandy Van Est

kan het maar niet genoeg schrijven.. BOSMAN SUCKS

Vor 11 Tage
AyyyLmao
AyyyLmao

Ik dacht dat militairen werden getraind om verantwoordelijkheid te dragen voor zowel hun acties als hun inacties. In dit geval zou meneer Bosman (als zijnde voormalig militair luchtvliegen) verantwoordelijk gehouden moeten worden voor zijn inactie. Want door zijn slappe optreden hebben onze jongens het nu koud in Noorwegen (tijdens een geplande oefening, dit staat al jaren vast!). Maar die zielige terroristen hebben nieuwe technicals (toyota met een standaard voor een machinegeweer) nodig en nieuwe jassen, nachtkijkers en alle andere dingen die wij ons eigen leger niet eens meer gunnen blijkbaar. Zit er uberhaupt nog iemand aan de klopen of zal ik het licht maar uitdoen? Stel hekkensluiters in de TK, daar gaan we de oorlog ook niet mee winnen. Baudet heeft in ieder geval een OPS-vest, dus dat is in ieder geval een begin.

Vor 11 Tage
John Alberts Fotografie
John Alberts Fotografie

Vat is die Bosman een minkukel. Die man moeten ze straten laten vegen.

Vor 11 Tage
ManSV14
ManSV14

Wauw wauw, als ex-militair ging hier mijn bloed even koken, wat een walgelijke zelfingenomen mannetje die van de VVD. Zelf heb ik ook meegemaakt dat er gewoon NIKS op orde was wb spullen en materieel, ook 1 van de redenen dat ik besloten heb niet bij te tekenen. Maar die man komt niet eens op voor zijn eigen ‘collega’s’ door deze walgelijke vertoning te laten zien. Wat me het meeste schrikt is het makkelijke: ‘met de 1,5 miljard extra hebben we zin om weer ertegenaan te gaan’ ja lekker achter de feiten aanlopen bedoel je, alles binnenskamers wegmoffelen en over tot de orde van de dag. Ik ben het vaak niet eens met DENK, maar waar men vaak twijfelt aan hun loyaliteit aan Nederland zie ik hier een man die JUIST opkomt voor Nederland itt die mafklapper van de VVD, die gast gaat gewoon over lijken als het aan hem ligt.. Walgelijk dit zeg

Vor 11 Tage
Yuri Boyca
Yuri Boyca

Tehuristen

Vor 12 Tage
Pincer88
Pincer88

Inderdaad, wat een doorzichtige poging om de bliksem af te leiden. Getver, wat is de VVD toch een inhoudsloze, gewetenloze machtspartij geworden. Die partij geeft geen cent om de levens van de militairen, enkel om vrindjes in goede posities. Walgelijke corporale, dixieland politiek.

Vor 12 Tage
Pelotas -
Pelotas -

Vereniging Van Dieven: om de hete brei heen draaien daar zijn ze goed in bij de vvd met als koploper rutte.

Vor 12 Tage
Eduard van Hoorn
Eduard van Hoorn

Pelotas - n

Vor 12 Tage
Dick
Dick

Ozturk maakt zich opeens druk over 2 Nederlandse militairen die zijn om gekomen met afgekeurde bommen. Sinds wanneer geeft hij om witte Nederlanders? Wat een hypocriet mannetje! Hij geeft helemaal niets om witte Nederlanders.

Vor 12 Tage
AVE67
AVE67

Pus Turk

Vor 12 Tage
Mario Adventure 2
Mario Adventure 2

11:23 het mooiste vind ik dan wel dat Thierry Özturk aan het verdedigen is tegen dat kindje van de VVD!

Vor 12 Tage
Wim Roeven
Wim Roeven

Osseturk kun je ons niet wat wapens uitlenen. Jouw denk achterban (isis moc.maffia/turkenmafia /erdogan Hebben een veelvoud aan wapens tov ons leger. Al je echt om nl geeft maak dan eens een goede deal.

Vor 12 Tage
Wim Roeven
Wim Roeven

+AyyyLmao ik geef alleen antwoord aan mensen met een naam, snap goed de angst voor de islam

Vor 11 Tage
AyyyLmao
AyyyLmao

Ben je nou serieus of ben je gewoon aan het trollen? Die turken kunnen hier nog geen deuk in een pakje boter slaan. Heb je gezien wat er met die turkenminister is gebeurd? Die domme paardekut die hier wel eventjes dacht binnen te kunnen komen? Die is door de DSI gewoon van de snelweg geplukt nadat het haar niet was gelukt om met het vliegtuig binnen te komen. Gewapende bodyguard van die turkse onderprinses? Daar heeft het DSI ook geen boodschap aan, ze stonden stuk voor stuk in de loop te kijken van een automatisch geweer. In Nederland hebben wij schijt aan de functietitel van iemand, want iedereen wordt gelijk behandeld.

Vor 11 Tage
Sjaak Blaak
Sjaak Blaak

Huh wat een voorzitter ? Zwaar irritant!

Vor 12 Tage
D3al3r Gameplay
D3al3r Gameplay

Bosman weigert gewoon de terechte vraag te beantwoorden en probeert door een onderwerp wat totaal in deze discussie niet van toepassing is de vraag te ontwijken en de aandacht van het echte probleem af te wenden. Walgelijke vent en een schande dat dit figuur het volk 'vertegenwoordigd'.

Vor 12 Tage
Gitareur
Gitareur

Hoogmoed komt voor de val! 2 militairen omgekomen en er dan zo harteloos over durven praten (uit zijn nek).Ik sluit me aan bij FvD: schande!

Vor 12 Tage
Dreamman71
Dreamman71

Dit heeft niets meer te maken met regeren, maar met gevolgen ontwijken.....We zijn failliet !!

Vor 12 Tage
Marcel Swartberg
Marcel Swartberg

Wanneer je zo achterlijk bezig bent dat notabene twee uitersten als Denk en FvD samen tegen je ten strijde trekken, zou je misschien toch door moeten hebben dat dat iets over de zwakte van je doorzichtige diversion tactics zegt. Maar zoals Baudet al eens zei, VVD is ook gewoon een kutpartij.

Vor 12 Tage
gerwin dus
gerwin dus

11.45 zegt hij het zelf al.....Soms moet je kiezen wie je partner is......Met andere woorden.....Ik ben zelf geen militair meer dus wat interesseert mij het allemaal..Ik zit nu in de politiek bij de vvd en dat zijn nu mijn vriendjes...….Wtf hebben we aan dit soort lui aan de top?

Vor 12 Tage
Pinga - Politiek Incorrecte Gast
Pinga - Politiek Incorrecte Gast

Baudet en Özturk hebben hier gewoon gelijk. En hoe kun je je als partij niet schamen voor de verantwoordelijkheid van de dood van militairen door jouw beleid. Inderdaad schandalig. Laten we hopen dat men 20 maart FVD stemt zodat de VVD teruggefloten kan worden in de eerste kamer.

Vor 12 Tage
Kaan
Kaan

Wat een zielig mannetje is bosman

Vor 12 Tage
pvdneste
pvdneste

Het is niet verstandig om op de VVD of DENK te stemmen. De VVD is een partij van VolksVerraDers en DENK een partij die wil dat wij een sattelietstaat van Turkije worden, denk ik allemaal dus.

Vor 12 Tage
pvdneste
pvdneste

Öztürk is weer bezig. DENK is echt een clubje van nitwits en Erdogan lovers.

Vor 12 Tage
pvdneste
pvdneste

+Mario Adventure 2 nou ja, nog altijd 20x beter dan die baardapen van DENK, denk ik. Dat zijn mannetjes die alleen maar voor het Turkenbelang gaan, denk ik. En erg intelligent zijn ze ook niet, denk ik. Overigens wel bijzonder goed in het 'spelen op de man en niet op de bal' dat moet ik ze nageven. Verder hebben ze weinig, positiefs, toe te voegen aan NL, Denk ik. Sterker, zónder die Turken Kuzu en Öztürk zouden we beter af zijn en in ieder geval geen belastinggeld aan die clowns verspillen, denk ik.

Vor 12 Tage
Mario Adventure 2
Mario Adventure 2

Zullen we het dan maar niet over jouw geliefde VVD en PVV hebben...met je nitwits lol

Vor 12 Tage
AnimalAndroid
AnimalAndroid

Alle kamerleden TURKSE afkomst proberen goed voor turken en voor Turkije maken. Ze haten Nederland dat weet ik zeker

Vor 12 Tage
gitzah
gitzah

Gelukkig is alles vastgelegd op internet. Kunnen we als kiezers volgend jaar terugblikken waardoor VVD in eigen moeras steeds verder wegzakt...

Vor 12 Tage
Deweycheatumnhowe
Deweycheatumnhowe

Nee Thierry, de heer Bosman schaamt zich niet, De VVD is de schaamte al lange tijd voorbij. 👎👎👎

Vor 13 Tage
Mark Schattefor
Mark Schattefor

Wat is het toch raar dat de burgers geen vertrouwen meer hebben in de zogenaamde volksvertegenwoordigers.

Vor 13 Tage
lech
lech

er omheen draaien dat waar de VVD goed in is en halve waarheden vertellen.

Vor 13 Tage
D B
D B

Both an insult to humanity

Vor 13 Tage
adrie van Beek
adrie van Beek

Buitengewoon zeer diep triest zoals de Vvd zich in deze gedraagt en meneer Bosman al helemaal! Schandalig ook om dan iedere keer naar Turkije te wijzen, terwijl het daar helemaal niet om gaat! Ik kijk uit naar de verkiezingen in maart en ben ervan overtuigd, dat FVD weer heel veel stemmen zal krijgen!

Vor 13 Tage
John De Jong
John De Jong

FVD ! Daar redden we Nederland mee! 🇳🇱

Vor 13 Tage
AnimalAndroid
AnimalAndroid

Alles wat hebben we nu dat vvd heeft gedaan. Gewoon even kijken 9 jaar terug. Liberalen zijn klootzaken en dat past niet voor Nederland

Vor 12 Tage
Archimedes
Archimedes

Goede inbreng van Özturk en daarnaast goed punt dat ook Griekenland een lange geschiedenis heeft wat bertrft samenwerking met Rusland. Wij als Nederland kopen wellicht geen Russisch materieel, voorzover ik weet, maar doen en tot een bepaalde hoogte deden wel goed zaken met Rusland. Was het overigens niet Frankrijk die twee fregatten aan het bouwen was voor Rusland, nu is dat project bevroren. Zie hier in dit filmpje weer het simpele denken van de VVD

Vor 13 Tage
nick kouwijzer
nick kouwijzer

Galbak van een voorzitter zeg !!!!     bah bah

Vor 13 Tage
Jasper van Baars
Jasper van Baars

Wel terroristen uitrusten maar niet onze jongens dat niet tegenover elkaar zetten en dan de vraag goedkoop ontwijken als het zeer doet!! ik kan me echt kapot ergeren aan hypocrisie bij de VVD: schaamtelijke vertoning ook wat druipt van incompetentie die Bosman: bah dat zulke weekdieren in onze politiek zitten blijft me ergeren : Ozturk en Baudet leggen gelukkig de vinger op de zere plek - VVD is niet integer en vol managers geen staatsmensen

Vor 13 Tage
Nate Higgers
Nate Higgers

Lol begint hij over Turkije mensen wordt wakker stem fvd of PVV

Vor 13 Tage
Farid Akalei
Farid Akalei

Mario Adventure 2 FvD is een complot-partij. Hun hele strategie is hoaxes en Fakenews verspreiden om de simpele Nederlanders op te hitsen.

Vor 12 Tage
Farid Akalei
Farid Akalei

Nate Higgers Ik hoop op meer rechts, dan krijgt dit land eindelijk wat het verdient, chaos en ellende en hopelijk oorlog.

Vor 12 Tage
Nate Higgers
Nate Higgers

Farid Akalei Het is Europa's toekomst er gaat alleen maar meer rechts komen. Links heeft dit nodige monster gecreëerd

Vor 12 Tage
Mario Adventure 2
Mario Adventure 2

+Farid Akalei er is niet echt veel mis met de FvD...het is alleen jammer dat de meeste mensen die op FvD stemmen PVV tokkies zijn. Niks mis met fatsoenlijk rechts, extreem rechts (PVV) is waar, overal ter wereld btw, het probleem ligt.

Vor 12 Tage
Farid Akalei
Farid Akalei

Nate Higgers Ja hoor zie je het al voor je, FVD en PVV tokkies die ons land gaan besturen lol

Vor 12 Tage
vogelszijnlelijk
vogelszijnlelijk

Bosman kon heel de vraag niet verstaan maar hij dacht zal wel over turkije gaan😂😂😂

Vor 13 Tage
Bond Bug
Bond Bug

Een typische uiting van arrogantie van de macht.

Vor 13 Tage
HerculesTV
HerculesTV

Juist

Vor 11 Tage
trab Ford
trab Ford

VVD......daar stem ik noooooooit meer op. FVD !!!

Vor 13 Tage
Just me
Just me

+No F3ar verklaar u nader

Vor 13 Tage
No F3ar
No F3ar

FVD is geen haar beter

Vor 13 Tage
without freedom there is no equality
without freedom there is no equality

Kijk dan... wat een verschrikkelijke voorzitter.

Vor 13 Tage
Bart R.
Bart R.

Wat een vertoning dit joh. Mnr. Bosman maakt hier duidelijk kenbaar niet op inhoudelijk niveau politiek te kunnen bedrijven. Sokpop van de VVD, vastgebonden aan partijbeleid, maar zich wel 'volksvertegenwoordiger' noemen. Corrupte poppenkast daar bij de VVD. Schetst een mooi beeld dat een top-VVD'er niks inhoudelijks HOEFT toe te voegen in het parlement, gewoon als acteur je script volhouden en dan krijg je van Rutte een schouderklopje.

Vor 13 Tage
Donky Gong
Donky Gong

Korperaal Bosman had beter in de keuken kunnen blijven bij het leger !!

Vor 13 Tage
rick coldewijn
rick coldewijn

Lol nou nee denk het niet want als die man net zo goed kan koken als dat hij zijn huidige baan doet dan hadden we in mali meer dan 2 doden gehad alleen niet van mortieren maar van voedselvergiftiging.

Vor 12 Tage
Freddy Stingray
Freddy Stingray

Echt beschamend. Niet te geloven! Bosman (wat een nietsnut wat een loser) komt na zo dag "werken" thuis en denkt trots ik heb weer hard gewerkt. Heb je geen zelf-reflectie ?? Verschrikkelijk dat zo mijn belasting geld wordt verkwist. Als je terecht een goede vraag krijgt niet eens het fatsoen kan opbrengen om deze te beantwoorden en dan zelf maar een kritische collega aanvallen. Dat deden wij op de lagere school ook. wat een niveau, weg met die vent! Nee zo gaan we lekker vooruit in de 2de kamer, zo lossen we problemen op! Dat ik ooit VVD heb gestemd. Het wordt echt tijd voor een andere wind.

Vor 13 Tage
Onno van der Straaten
Onno van der Straaten

Wat zijn eigenlijk de aanbestedingsregels voor een proxy war. Dat Nederland terrorisme inkoopt namens Nederlanders om een illegale proxy oorlog te voeren.

Vor 13 Tage
Dianaranda123
Dianaranda123

+AyyyLmao Gestoord genoeg wel ja, maja, denk dat we maar eens moeten gaan kijken naar waar de ECHTE nederlandse weten staan, en niet die van internationale verdragen. Durf te wedden als eimand er echt achteraan gaat dat ze snel erachter komen dat, wat ze aan het doen zijn gewoon nog steeds werkelijk levenslang op staat/de doodstraf.

Vor 11 Tage
AyyyLmao
AyyyLmao

+Dianaranda123 Dat is dus de grap. Ze hebben zelf de wet in elkaar gezet voordat ze oorlogje gingen spelen. Het is dus zo legaal als water uit de kraan.

Vor 11 Tage
Dianaranda123
Dianaranda123

Deze mensen horen thuis in een cell voor het voeren van die proxy oorlog, Het is eigenlijk zwaar tegen de wet. Maja de rechters zijn in hun pocket.

Vor 13 Tage
Just me
Just me

Ben FvD-er maar Bosman toont echt een wanvertoning tegenover Özturk. Hij gaat totaal niet inhoudelijk in op de uitspraken en draait er maar wat omheen. Hij heeft duidelijk niets in te brengen. De eerste en de beste gek die hierna nog VVD stemt zou opgenomen moeten worden...

Vor 13 Tage
Lil Bean
Lil Bean

+Just me helemaal mee eens. Echter dat zou je beoordelingsvermogen niet moeten beïnvloeden. Ik ben zelf ook voor fvd, maar als Baudet/hiddema zelf op zo'n manier met tegenstanders omgingen, dan kunnen ze kritiek van mij verwachten. Laat de samenleving niet herverzuilen.

Vor 11 Tage
Just me
Just me

+Lil Bean Wellicht omdat DENK normaal gesproken zeker niet mijn partij is en vrijwel de meeste Ideologieën van de FvD tegenover die van DENK staan?

Vor 11 Tage
Lil Bean
Lil Bean

Wat heeft fvd daarmee te maken?

Vor 12 Tage
Snuiver Time
Snuiver Time

Whahaaaa, Call to Action. Knappe oneliner. BOSMAN, als ex-militair zou je toch beter moeten weten. Teleurstellend dat jij je oud collega's zo laat vallen!!!!! Triest. Bij verwerving defensie is maar 1 issue: geld is belangrijker dan de kwaliteit! Ook deze staatssecretaris wordt voorgelogen door haar ambtenaren. Zij is NIET in control. De ongelukken zijn te wijten aan de bezuinigingen! En de legerleiding durft het niet te melden. De staatssecretaris timmert de weg dicht voor de militairen. Coalitiepartners die je kiest moet je vertrouwen? Kijk eerst eens naar je zelf?! Even een reminder: jullie hebben toch 30 miljard uit de pensioenpot van het ABP gegraaid! En daarvoor moeten de militaire nu bloeden? En dat jij als ex- militair nu heult met de veroorzaker van al dit soort feiten. Kan jij je zelf nog in de spiegel aankijken? Je oud collega's zullen je dankbaar zijn.

Vor 13 Tage
AyyyLmao
AyyyLmao

Ook al ben ik zelf geen militair, ik steun je bewoording. Met mensen zoals Bosman zullen de militairen mijns inziens niet blij zijn. Wanneer je zo makkelijk over jezelf heen laat lopen door meneertje Kukident Teflon (bij het volk bekend als M.Rutte) dan ben je ook het laagste niet meer waard. Ik zie in Bosman een man zonder zelfrespect, zonder levensvreugde en zonder argumenten. Een lege huls van wat ooit een militair zou moeten voorstellen, een sukkel in de uitverkoop. Een slappe marionet van belangen die 'niet de onze' zijn. Internationaal gesjoemel en geklooi, doofpotten en doorgaan. Hij had misschien een goede militaire carriere, prima jongen. Goed bezig. Maar het enige wat hem nu nog rest is de geschiedenis, hopelijk heeft iemand anders de toekomst. Hopelijk leest hij het, of brengt iemand het onder zijn aandacht, want met volksverraders op hoge plaatsen maakt het niet meer uit hoeveel slagkracht een leger heeft. En dat geldt ook voor *KUCH* onze *ROCHEL* loyale DENK turken, want ook daar ben ik nog niet klaar mee. Prima dat je pro-erdogan bent, maar hier kan je niets doen voor hem, je bent dan letterlijk op het verkeerde adres - ga terug naar turkenland, waar turken lekker turks kunnen praten onderling, waar de cultuur turks is, de straffen turks, maar ook het eten, de zon en de muziek. Als turken zo erg van turkije houden, ga dan gewoon terug, en ga het daar lekker opfucken met je medeturken. Wat deze grijzen wolven ook willen doen : 1. Nederland was geen turkenland 2. Nederland is nog steeds geen turkenland 3. Nederland zal in de toekomst ook nooit een turkenland worden

Vor 11 Tage
kenny de Groot
kenny de Groot

de vvd is alleen goed voor eigen pik en portemonnee! !!!

Vor 13 Tage
AnimalAndroid
AnimalAndroid

Vvd is dood , ze zijn klootzaken onze land hebben totaal kapot gedaan. Fuckin liberalen

Vor 12 Tage
hendrik jan
hendrik jan

Vindt je het gek dat mensen geen vertrouwen meer hebben in de de politiek. Die Bosman lult maar wat raak en geeft gewoon geen antwoord. belachelijk

Vor 13 Tage
General Issam Zahreddine
General Issam Zahreddine

Vieze terroristen gesponsord door ons het westen. Lang leve Bashar.

Vor 13 Tage
Fred van Heezik
Fred van Heezik

General Issam Zahreddine cb

Vor 11 Tage
Hasooni
Hasooni

Farid Akalei Alleen imbeciele hondjes maken nog moedergrapjes. Laag onwetend dier dat je bent.

Vor 11 Tage
General Issam Zahreddine
General Issam Zahreddine

+Farid Akalei zeg maar dag dag. Child beheading terrorist western sponsored jewhadist. You lose, you die.

Vor 11 Tage
Farid Akalei
Farid Akalei

Hasooni Bashar is goed voor je moeder

Vor 11 Tage
Hasooni
Hasooni

+Farid Akalei Hou je dikke mond. Bashar is de enige optie voor Syrie. Vieze munafiq ben je als je hier niet mee eens bent.

Vor 12 Tage
Alex stevensen
Alex stevensen

En waneer gaan ze nou een keer rusland aanvallen tegen dictator putin?

Vor 13 Tage
Alex stevensen
Alex stevensen

+Just me Ik had het thema een tijdje door kunnen drijven met 'wij moeten ukraine beschermen tegen russische agressie' maar nee daar haat ik de politiek correcte nederlandse 'publieke omroep' teveel voor. Dat gaat 'em niet worden..

Vor 13 Tage
Just me
Just me

+Alex stevensen Als je probeert te trollen, dan ben je met dit antwoord niet bepaald overtuigend bezig 😂

Vor 13 Tage
Alex stevensen
Alex stevensen

Ik betaal ook graag belasting om 'onze' kinderen op te sluiten in de communistische kindergevangenis oh sorry 'onderwijsstelsel' om ze te conditioneren tot staatsgelovige belastingsslaven wat is democratie toch fantastisch..

Vor 13 Tage
Alex stevensen
Alex stevensen

+Just me Ik geloof alles van het NOS hournaal daar betaal ik belasting voor in deze prachtdemocratie..

Vor 13 Tage
Just me
Just me

Alex stevensen Geef maar eerst eens een goede onderbouwing waarom onze krijgsmacht dat zou moeten doen. En kom aub niet met domme redenen die de Nederlandse Propaganda Omroep probeert te verkopen.

Vor 13 Tage
Alexander ter Haar
Alexander ter Haar

Als VVD'er moet ik zeggen dat Öztürk de spijker recht op zijn kop slaat. Dat Baudet en Öztürk het met elkaar eens waren toont ook dat links of rechts niet meteen betekent dat je wel of niet logisch na kan denken.

Vor 13 Tage
HerculesTV
HerculesTV

Goeie comment

Vor 11 Tage
Hasooni
Hasooni

+Nina_K Hoe kan een accent "ongeschoold" zijn? En Sydney heeft werkelijk geen idee wat er in Nederland en buiten Nederland afspeelt, dus dan maar beter Ozturk.

Vor 12 Tage
Guido Janssen
Guido Janssen

inderdaad. ben het niet vaak met hem eens, maar deze keer 100%

Vor 12 Tage
Frank Snoeks
Frank Snoeks

Misschien net als ik, oud-VVD stemmer, na jarenlang door de VVD te zijn belazerd ook maar eens overwegen voortaan FvD te stemmen dan Alexander.

Vor 13 Tage
Nina_K
Nina_K

jammer dat Ozturk zijn punt niet fatsoenlijk kan overbrengen maar met zo'n walgelijk ongeschoold accent spreekt. Je had beter Syndey van Powned daar neer kunnen zetten.

Vor 13 Tage
Tjocolate
Tjocolate

ongelovelijk...

Vor 13 Tage
Marten - Forum voor Democratie
Marten - Forum voor Democratie

"nee".................. Hoe kun je nog op VVD stemmen?

Vor 13 Tage
Levi van Hoeven
Levi van Hoeven

+Farid Akalei Farid, als FvD 70 jaar geleden aan de macht was, waren jou opa en oma waarschijnlijk niet eens in NL binnen gelaten en was je nu in Marakesh je nichtje aan t neuken.

Vor 11 Tage
G R
G R

+Farid Akalei Kleutertje

Vor 11 Tage
Marten - Forum voor Democratie
Marten - Forum voor Democratie

+Hasooni Hallllooooo!!!

Vor 12 Tage
Hasooni
Hasooni

+Marten - Forum voor Democratie Heey, mede-mens die ook laatste jaar ICT Beheer MBO4 doet!

Vor 12 Tage
rick coldewijn
rick coldewijn

+Farid Akalei oke stoere jongen kom maar hoelaat kan je bij het treinstation presikhaaf arnhem zijn of wil je dat ik ergens anders naar toe kom. Ik zal je wel laten zien hoe een echte nederlander reageert.

Vor 12 Tage
Robin Hood
Robin Hood

Mooi om te zien dat de FVD en Denk het met elkaar kunnen vinden. Ik weet dat het gek is omdat ze compleet anders zijn maar sommige doelen van Denk vind ik gwn goed en dat geld ook voor sommige punten van de FVD.

Vor 13 Tage
Farid Akalei
Farid Akalei

Nina_K De FvD partij leden zullen heus niet dom zijn, maar de mensen die op hen stemmen zijn nog dommer dan PVV tokkies. Niets dan complot-theorieën verspreiden onder het mom van wetenschap. Daar trappen simpele zielen zoals jij wel in.

Vor 12 Tage
Robin Hood
Robin Hood

Als die twee een partij waren dan waren ze nu misschien wel de grootste. Want ja,Hiddema en Baudet en Özturk en Azarkan zijn ook erg goede politici,zij zijn ZO klein maar ze kunnen wel een vuist maken tegen de grote partijen,jammer dat deze partijen niet een partij zijn,dan had half Nederland op ze gestemd,daarnaast als je kijkt staan Denk en FvD ook hoog in de peilingen.

Vor 12 Tage
Nina_K
Nina_K

Farid Akalei tokkiepartijen? PVV a la maar FvD? Onder welke steen leef jij? Heb jij eens gekeken wie er bij het FvD zit, wie hun leden zijn wie op de verkiezingslijst stonden? Allemaal hoogopgeleide mensen! Daarentegen is dat niet het geval bij DENK. Dus denk na ja voordat je iets doms zegt.

Vor 12 Tage
Farid Akalei
Farid Akalei

Nina_K Ja want de “slimmen” onder ons stemmen natuurlijk op tokkie partijen zoals PVV en FvD.

Vor 12 Tage
John Boon-Bean
John Boon-Bean

+Nina_K Denk na 😎🤞

Vor 13 Tage
Farid Akalei
Farid Akalei

Typich VVD, beginnen over Turkije zo gauw het moeilijk wordt.

Vor 13 Tage
AyyyLmao
AyyyLmao

+Wim Roeven nee, volgens ozturk is het DE nederlands.

Vor 11 Tage
Farid Akalei
Farid Akalei

Vi veri veniversum vivus vici Woordgrapje

Vor 12 Tage
Vi veri veniversum vivus vici
Vi veri veniversum vivus vici

+Farid Akalei Turkie

Vor 12 Tage
Farid Akalei
Farid Akalei

Wim Roeven Hij staat in de tweede kamer en verdient dik geld tokkie, terwijl jij waarschijnlijk niet eens een baan hebt. En dat in je eigen land. Wie is hier nou de loser? Tokkie of Turkie?

Vor 12 Tage
Farid Akalei
Farid Akalei

jan Yup Jullie zijn nog steeds slaven, van jullie eigen haat & domheid.

Vor 12 Tage
Jasper
Jasper

incidenten /!!!!???? FUCK UUUU DOOIEN GEVALLEN

Vor 13 Tage
Jasper
Jasper

+Ruud de Zwart toppy vrijheid voorop nu het nog kann :) ps wat een zooitje in de politiek :p

Vor 13 Tage
Ruud de Zwart
Ruud de Zwart

+Jasper Ik maakte slechts een grapje over jouw taalfoutje, en verschaf mezelf trouwens erg graag de vrijheid om overal grappen over te kunnen maken. Iets dat ik altijd zal blijven doen, ongeacht de PC richting waar de wereld opgaat. Met feiten hou ik graag rekening, en vermeende gevoelens maken daar geen onderdeel vanuit. Gevoelspolitiek is de doodsteek voor de beschaving.

Vor 13 Tage
Nikname
Nikname

+Jasper over dooien gesproken bedoel je niet diep vriest?

Vor 13 Tage
Jasper
Jasper

+Ruud de Zwart als je daar grapjes over kan maken ….. ben je diep en diep triest

Vor 13 Tage
Ruud de Zwart
Ruud de Zwart

Alleen bevroren materie kan dooien. Nu gauw terug naar school!

Vor 13 Tage

Nächstes Video